Използвате ли ежедневни превръзки?

• 2 644
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
Ако няма някакво течение, защо се ползват всеки ден?

# 16
  • София
Аз харесвам Jessa, ot DM.

# 17
  • Melmak
Ползвам само в края на цикъла, когато имам слабо течение и разбира се, не карам с една цял ден!
В останалите дни не виждам нужда, излишно ми е.

# 18
  • София
Ползвам само в края на цикъла. През другото време не ми е приятно.

# 19
Моите бяха с изминал срок на годност на същата марка.
Но от град на град се променя сигурно.

# 20
На мен лидълските ми спарват. Аз ползвам за овулация най-често. Сега съм взела тези на DM да ги пробвам, но първо ще си доизразходя лидълските де.

# 21
  • Плевен
Защо да ползвам когато не съм в цикъл?А и от както имам чашка,спрях да ползвам превръзки.Става дори за в края на цикъла,когато течението е ню-ню.Спестявам доста пари с чашката и не мисля дали имам достатъчно превръзки

# 22
Защо да ползвам когато не съм в цикъл?А и от както имам чашка,спрях да ползвам превръзки.Става дори за в края на цикъла,когато течението е ню-ню.Спестявам доста пари с чашката и не мисля дали имам достатъчно превръзки
Чашките много ги хвалят, бях забравила  за тях.
Използвах тампони, но вместо тях е било по-добре да ползваш чаша.

# 23
  • София
Зависи дали ще Ви е удобно с чашка. На мен например не ми беше. Може да пробвате, защото има доста предимства.

# 24
За чашките има тема.
Има най-различни чашки, колкото и да проучвате, може да не стане от първия път.
На моите дъщери купих един комплект от 3 размера, да си изберат, после още 2 вида, докато си избраха, а аз съм с мелуна от първия път- над 16 години вече.

# 25
  • Плевен
И аз съм с Мелуна,улучих размера от първия път -ползвам я от 2019 г.Повече на превръзки не се връщам,дори и пари да ми дават!Такова удобство и комфорт с никоя превръзка не можеш да постигнеш.Нищо не капе и тече,не се притесняваш дали ще протече по бикини и панталон.Не запарва и не мирише .

# 26
  • Melmak
С чашката ме притеснява само миенето. Имам една чисто нова някъде, купих я и не я пробвах. Знам, че се изварява след ползване, но ако си на ваканция?

# 27
Не изварявам- мия със сапун, с шампоан, с каквото измивно ми попадне.
като ще я прибирам за следващия месец, обливам с кислородна вода, и оставям да изсъхне на въздух.
Никога не съм имала проблеми с инфекции.

# 28
Мен чашките доста ме притесняват. Например, на работа тоалетните са на кабинки и няма чешма до тоалетната т.е. излизаш и тогава си миеш ръцете. В такъв случай не мога да си представя как ще с е случат нещата. Освен това съм чувала, че всичко, което тече трябва да си изтече без да го задържаме вътре (с тампон или други средтво като чашката).

# 29
То пак си изтича, но се абсорбира от тампона или чашката. Тампонът не е тапа все пак. Просто не може цял ден да караш с един тампон примерно.

Общи условия

Активация на акаунт