Омъжена и влюбена в друг мъж..

• 3 692
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът ти си има друга. Намери си и ти. Времето ще покаже. Не те съветвам да бързаш да се развеждаш . Той , като не му е грим зор за теб, що не се разведе? По добре омъжена и с любовник, отколкото сама, с деца, без мъж и без любовник.

# 16
Щом не си щастлива в семейството си, и  ако не можете да намерите отново път един към друг,  намери начин да прекратиш това. Защо седиш там, където си унижавана, необичана и нещастна? Няма смисъл, живота е кратък.
Но, ако си мислиш, че  някакъв льольо,ще дойде ,  ще ти оправи живота и ще ти поднесе щастието на тепсия, и това няма да стане. Ще се забатачиш тотално.

Иначе си изживей всяка тръпка, заслужава си, но не те съветвам да оставаш със сегашния отровен човек.

# 17
Чак влюбена бе вярвам, просто си се хванала за това като спасителен пояс от нещастия ти брак. А отегчени нещастни омъжени жени са най лесната цел който иска да боцне нещо без много усилия и без усложнения, така че не е лошо да го имаш предвид това като си фантазираш някакви големи любови. По скоро търси начин да си решиш проблемите в брака ти или да го приключиш ако е невъзможно, а не да бягаш във фантазии.

# 18
  • София
Мацка, прегърнал те е и ти е казал, че те харесва.
Или си вярно толкова отчаяна или въображението ти си е нафантазирало един милион несъстояли се събития.

Ако си толкова влюбена го потърси, виж накъде духа вятъра. Поне ще ти даде някакъв тласък да вземеш да си подредиш живота.
Но и за двете съм не, щото у главата ти е паприкаш.

# 19
Той може да е казал, че я харесва като приятел. Преди това какви са ви били взаймоотношенията? Да не си въобразяваш?

# 20
Той може да е казал, че я харесва като приятел. Преди това какви са ви били взаймоотношенията? Да не си въобразяваш?
Здравей знам че е изключително странна моята история
 дори аз самата не мога да проумея какво се случва с психиката ми.. Просто той е такъв джентълмен толкова мил добър с хубав характер умен всички хубави качества притежава
не мисля че го е казал приятелски защото той явно е напуснал работа по свой избор 😊 работихме заедно може би 1/2 месеца но не ми е показвал че ме хареса или нещо друго..
След това преди да напусне 3 дни ми хвана ръката и ми каза че много ме харесва че не е виждал толкова добра и мила жена като мен
Че ако не бях омъжена щеше веднага да се омъжи за мен и ме прегърна толкова хубаво ми стана.. Но се уплаших и се дръпнах казах му че съм омъжена и обичам съпруга си... И му блокирах номера
След това мина 1 месец го отблокирах
И му звъннах питах го как е той каза че е добре и много ну липсвам попита ме дали искам да се видим за малко мен пак ме хвана страх казах му че съжалявам че го потърсих да ми прости и пак го блокирах..
Но не спирам да мисля за него😶

# 21
Докато се чудиш, времето лети, той ще си намери друга, а ти ще си стоиш на сухо.

# 22
Тия идиотщини с блокиране, отблокиране, можеше и да си ги спестиш.
Явно досега ти е липсвало мъжко внимание и на първия, който е  откликнал си клъвнала. А държанието ти е малко, хем сърби, хем боли, драго ми е.
Пак ти казвам, разреши си семейните проблеми, мъже има бол, особено такива готови да боднат нещо чуждо, но не мисля, че имаш нужда точно от това сега.

# 23
Тия идиотщини с блокиране, отблокиране, можеше и да си ги спестиш.
Явно досега ти е липсвало мъжко внимание и на първия, който е  откликнал си клъвнала. А държанието ти е малко, хем сърби, хем боли, драго ми е.
Пак ти казвам, разреши си семейните проблеми, мъже има бол, особено такива готови да боднат нещо чуждо, но не мисля, че имаш нужда точно от това сега.
Съжалявам че не мога да отговоря на всички и ви благодаря за коментарите 😊 помагат ми изключително много,
Така аз не искам просто да спя с някого
Но мисля че имам чувства към него просто ме е страх да му звънна или пиша защото ме е ме е срам от това че преди го блокирах отблокирах кати дете с една дума.. Не знам наистина не искам някой да се възползва от мен не искан да съм просто секс не искам и да оставя мъжа си заради него защото все пак имаме деца.. Трябва да съм с него въпреки че той не ме иска
Просто имам нужда от малко внимание 😶

# 24
  • Далечният изток
Трябва да си с него? Защо да "трябва"? Майка ти ли те научи на това?

# 25
Наистина ли има още жени, които се връзват на такива изтъркани фразички?

# 26
Съжалявам, но много сбъркани предостави имаш за нещата.
Как така трябва да си с мъжа ти, който дори не те иска?   Луда работа.
Нищо не трябва. Единственото, което трябва е да си подредиш  живота, но преди това и желанията и приоритетите.

# 27
Съжалявам, но много сбъркани предостави имаш за нещата.
Как така трябва да си с мъжа ти, който дори не те иска?   Луда работа.
Нищо не трябва. Единственото, което трябва е да си подредиш  живота, но преди това и желанията и приоритетите.
Финансово не мога да отглеждам сама две 2 малки деца
Нито мога да ходя на работа ако не се сменяме с него
Нито нищо не си и представям как могат да се случат нещата просто
Аи не мисля че има нужда да се разделяме и той не го иска и двамата сме отраснали без родители и вярвай ми много е тежко
Само хората които са отраснали с баби и дядовци ще ме разберат 😊

# 28
Единственото, което трябва е да си подредиш  живота, но преди това и желанията и приоритетите.
+1
Обаче в живота й вече има 2 малки деца, които също влизат в подреждането на живота, даже трябва да са най-важни в следващите Х години до пълнолетието им.
Не това не значи да търпи, а значи да мисли може ли за ей такива досадни дреболии като жилище и финанси за покриване на нуждите на нея и децата.
Накратко, ако авторката е нещастна със сегашния мъж, който е баща на децата й, първо да мисли може ли да гледа 2 деца без него, в смисъл само с мижава издръжка. Тя е само на 24, във връзка от 6 г и 2 деца. Едва ли има доходоносна работа и добро образование. Това е начинът да си подреди живота. А тя мисли като мома - тръпка имало, казал й, щях да се женя, ама "щях" не е искам.
Както и почти всички други писаха - първо да реши какво прави с мъжа до себе си - ще го играят ли на семейство или ще се разделят. Чак тогава да се влюбва, разлюбва и т.н

ЕДИТ: с авторката сме писали заедно. Щом не може сама да се справи с гледането на 2 деца, хич да не поглежда за нова любов. Това е много, много вредно - така ще си развали семейството. Ако е само дискретен секс, нещо като гимнастика - пак е тъпо. Първо да пробва да ползва уреди.

# 29
Поговори с мъжа ти относно него и теб първо. Може да не осъзнава как те кара да се чувстваш. А ако нищо не се промени, пак ще научиш нещо, вече със сигурност. Какво имаш да губиш...

Общи условия

Активация на акаунт