Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Задържат се с промоции.

# 196
  • Варна
  Да, май е така, поне аз преглеждам вяска седмица брошурата, то уикенд  намаления, отскоро и петък-съб., нед.-понед., вт.-ср., разни -25% , абе има, ама( поне в този филиал, най-близко за мен) редовно липсват( споделяла съм ). Пример : доста време ,,дебна" филе гурме борделайс, нЕма и нЕма.( с какво да го заменя, аз искам него да опитам...) Е, намерих една (1 брой) опаковка, грабнах, сякаш е ... Ами не е кой знай какво гурме, но поне пробвах.
  А, и друг пример от тия дни. Пиво Балканско( на Болярка) имаше игра-томбола.На сайта им бяха посочени магазините, обиколих 4 от тях в квартала - не са и чували! Писах им, светкавичен отговор и на др. ден ми донесоха пред блока спечелените кенчета.

# 197
Никакъв хляб на Симид във Фантастико днес в 10,30 ч.  Не ми се беше случвало Anguished

# 198
  • Буркина Фасо
намалените -60% сладоледи на Милка са с един и същ код.

# 199
Този тип намаления винаги са били с един и същи баркод, но не могат да се ползват BILLA карти, които не са изпълнили условията за използването му.

# 200
  • София
Този тип намаления винаги са били с един и същи баркод, но не могат да се ползват BILLA карти, които не са изпълнили условията за използването му.
Дали някой може да ми изпрати бар-кода за сладоледите от приложението?

Благодаря на blanc! Вече имам снимка на кода.

Впрочем, не се бях сетила да проверя, но се оказа, че е същият като при предишната кампания със сладоледи.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 21:40 от Таня67

# 201
Може да препишеш кода на каса на самообслужване. Има копче за ръчно въвеждане.

# 202
Вчера вечерта една доста глупава отговорничка в Била ми отказа Гаранция свежо, но по-много просташки начин, с викове.
Като се прибрах си съдрах ризата на ЛС на Била във ФБ, там отговарят.Само чакаха да им кажа магазина😀
Дадох им шанс, днес отидох в работното време на управителя и си получих двата Рокфора.
Пиша цялата сага, защото вече ще имам едно наум и първо ще си ги снимам, и тогава на касата

# 203
В T-market има бели праскови(Гърция) на цена 3.99лв./кг. Почти съм сигурен, че бяха на тази цена. Костилката се отделя. Хубави са, но им трябва няколко дни на стайна температура и ще са топ.

# 204
  • София
В T-market има бели праскови(Гърция) на цена 3.99лв./кг. Почти съм сигурен, че бяха на тази цена. Костилката се отделя. Хубави са, но им трябва няколко дни на стайна температура и ще са топ.
Чудни са!

# 205
  • 1st floor
Тези тигани хубави ли са?

# 206
Да, чудесни са! Имам касероли от същата серия. За съжаление вече не се намират всичките видове тигани...

# 207
  • Буркина Фасо

пробвай го с разбити яйца.

# 208
  • Пловдив

да, ама после няма връщане Simple Smile

# 209
  • Буркина Фасо

да, ама после няма връщане Simple Smile
но пък ще знаеш дали е хубав/читав  Smiley

най ме е яд да ми ръждясват неръждаемите съдове, и да залепва храната на незалепващото покритие.

Общи условия

Активация на акаунт