Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 600
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Имам усещането, че Била нещо са нарочени у нас. Явно не плащат подобаващо.
Ама, че и те са глупаци, спор няма.

# 181
Прекалено ми се струва. Вероятно на опаковката е описано какво точно съдържа.

# 182
На опаковката – пише,но не по телевизионната реклама...

# 183
  • оттам, откъдето започва България
evhen е права, не само Била рекламират по този начин.

# 184
На моята карта Метро също нямаше срок на валидност. Но не я бях използвала от 6 или 12 месеца (не помня колко точно, защото ходим рядко и пазаруваме с различни карти). Предполагам, че затова получих смс, че ще бъде деактивирана. Т.е. няма срок на валидност, но има определен период в който трябва да се използва, за да не бъде деактивирана картата.

# 185
При мен има друга странност с Метро - години или месеци не получавам брошури по пощата, но много бързо след пазаруване-имам макар и еднократно ...

# 186

Не мисля, че са нарочени. Безобразни са. От всички останали вериги откъм подвеждане на клиена по всевъзможни начини са първенци.

# 187
  • Буркина Фасо
При мен има друга странност с Метро - години или месеци не получавам брошури по пощата, но много бързо след пазаруване-имам макар и еднократно ...
той е комшията доскоро получаваше брошури, а е починал преди повече от 20 год. и без да е фирма Smiley

# 188
Цитат
Санкцията е 0.032% от нетните приходи на търговеца за 2024 г.
Има съд, който вероятно ще намали глобата като прекомерна.  След 2-3г. ще се разбере.

Не мисля, че са нарочени. Безобразни са. От всички останали вериги откъм подвеждане на клиена по всевъзможни начини са първенци.
Например? Защото така само на думи лесно може да се каже.

Единствено BILLA имат гаранция наличност на продукт от брошурата и го заменят с аналогичен. Другите вериги пускат един кашон на промоция и после са "ами то се изчерпа".

# 189
Веднъж в Билла взех от рафта зехтин – фирмения на Билла – и се загледах в етикета,когато случайно видях,че е с изтекъл срок на годност. Отидох на касата и ми го замениха с нов зехтин безплатно. Същият "номер" го направих в друг магазин на Билла,щото и там имаше зехтин с изтекъл срок на годност. После се усетиха... Yum

# 190
Стоки с изтекъл срок, липсващи наличности, неправилно изчислени намаления, все такива едни неща ми се случват в Била. Не че и в другите няма, но там е редовно.

# 191
Но само в Билла заменят старата стока с нова и то безплатна...

# 192
Някъде персоналът не е и чувал. Липса на промоционалните продукти е нещо обичайно. И още...

# 193
  • Fairbanks, Alaska
Получаването на брошури от Метро донякъде е обвързано със закупуването на стока оттам. Ако дълго време не купуваш, няма да имаш брошури. Ако използваш картата си дори 1-2 пъти, ще получаваш брошури. Поне при леля ми беше така-имаха карта и доста време не я ползваха. И съответно няма брошури. Писаха карта и за мен и почнаха да получават брошури.
От картите, единствено не са валидни хартиените. Имам две пластики, които не са ползвани доста време и засега не са ми напомняли за тях.

А за Билла ми е чудно как се задържат на пазара с тези високи цени.

# 194
  • Буркина Фасо
Някъде персоналът не е и чувал. Липса на промоционалните продукти е нещо обичайно. И още...
над касите висят 4 жълти табели. посочвате им ги и минавате касата
без да плащате заменената стока.

Общи условия

Активация на акаунт