Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 23 657
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Е, с едно време, когато бяха само те, никой не сравнява. Аз съм си оставяла пълна количка и съм си излизала, защото след два часа пазаруване, трябваше да чакаме 4 на касите.
Намини събота/неделя, да видиш, няма ли хора в Метро, аз не стъпвам тогава.
Както и да е, не искам да споря, ти не ходи, щом не те кефи.

# 271
В Метро са евтини нещата с техните/тяхната марка. Както и ако искаш да вземеш цяла доставна от даден продукт. Също така това,че има всичко на едно място и неща, които почти не се срещат другаде. Като цяло във всички вериги е така има както евтини, така и скъпи неща.

# 272
Това с оставянето на пълна количка на касите го видях преди месец. Всички каси работеха и опашките бяха до първите рафтове. Но все пак в Бургас сега е сезон. Зимата има случаи когато има малко хора, но пък празен магазина не съм виждала. Определено ми е по-изгодно от всички верига за някои неща.

# 273
Е, аз това преди 20 години го направих, не сега🤣 Беше предколедно и адът беше в слязъл в Метро.

Сетих се още нещо, което се научих да си пазарувам в последните години, препарат за под в 5 литрови туби тяхна марка. Вярно, пречка ми се месец-два, докато го поизхабя и разхвърлям остатъка по бутилките, но цената е без конкуренция.

# 274
Здравейте!
Много рядко посещавам магазин Билла и днес случайно загледах някакви много тежки съдове за готвене. Питах служители дали да чугунени, не не успяха да ми отговорят. Вие имате ли идея от какъв материал са, качествени ли са, заслужава ли си промоцията? Благодаря предварително!

# 275
  • Буркина Фасо
тежки ли са - чугунени ще са Smiley  погледни в сайта им какво пише за тях.

KitchenAid

Колекцията KitchenAid включва първокласни керамични и чугунени изделия. Те са предназначени не само за готвене, но и за сервиране, така че твоите ястия да изглеждат още по-вкусни на масата за хранене.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:06 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 276
  • гр.София
Ох,жестоки са! Аз много ги харесвам и много ги ползваме. Да,не са леки-)
Имам от предишната им акция от купите с дървени капаци- за салати, за супа ги ползваме. Слагала съм ги и на котлона, и във фурната ( без капака, ест).
Има нещо дребно,което мен лично ме дразни ,когато гребеш вече на дъното с лъжица или вилица, звукът не ме радва, като стържене е.Нещо,което не се получава при порцелан и стъкло.
Още се туткам, но мисля да си взема и тавата с капак- само защото е красиво.
Пп. И капаците ползвам за какво ли не,включително съм сервирала върху тях хапки и т.н

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 12:33 от blanc

# 277
Дребното тъмно авокадо Хас, което наскоро беше на голяма промоция в Билла, ядливо ли е при вас?... Имам чувството, че не е замислено да узрява, а директно да гние! Close 
Безумно е храна да заминава в кофата.

# 278
  • In transit
Последните няколко пъти, като съм вземала от това авокадо по-скоро го хвърлям, отколкото да го ям. Според мен има значение с какъв произход е авокадото. Най-доброто е израелското, но май сега го внасят от Южна Америка основно.

# 279
Диалог с касиер на БИЛЛА:

аз: - извинете, това са консервни домати, защо ми ги таксувате като домати Ръгби? (консервните са по 1.69 лв/кг, а Ръгби по 4.49 лв/кг) ?

той (много троснато и грубо): - че аз откъде да знам, че това са консервни домати?  АЗ ДА НЕ СЪМ ФЕРМЕР?! .....и други простотии..... -Трябваше да ми кажете, че са консервни домати!

аз: - а, аз как бих  могла да зная, че Вие не различавате консервни домати от Ръгби? Ако ме бяхте попитали какви са - щях да Ви кажа.
(а разликата беше повече от очевадна)

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 00:08 от bgladybg

# 280
Потресаващо е обслужването навсякъде не само в Била. Наскоро се карах с една парцалана в Лидл. Водихме същия разговор, но за кроасан от пекарната. Той е с нуга, тя го маркира с шунка. И отново същия троснат отговор. Аз пък с усмивка й казах, че не става за тази работа щом не различава кой кроасан какъв е (предвид че имат специално обучение точно за това, че и онлайн ги изпитват).
Та след това се оплаках на клиентската линия и ми изпратиха ваучер за 10 лева компенсация.

# 281
  • София
Аз затова минавам на касите на самообслужване. Даже не си спомням, от колко месеца не съм била на нормална каса.

# 282
Лошото е че не във всеки магазин има каса на самообслужване. Така преди два дни една баничка ми я маркираха като тутманик. Не ми се връщаше.

# 283
  • София
И аз ползвам касите на самообслужване, но 2 пъти маркирам вита баница за 6.99 вместо малка кръгла баничка за 1-2 лв. И уж след първото "опарване" внимавах. Joy Обаче се случи пак. Че и трети път имаше, но тогава видях. Joy Помолих служителката на близката каса за съдействие, а тя ми се накара, че съм отишла с количка на тези каси. Те били само за кошници. И наистина като вдигнах глава, видях, че над мен има такъв плакат. Наложи се да върна всичко в количката и да мина на каса с касиер. Бях оставила само нещата от пекарната (2 броя) за последно. Joy

# 284
Това в Лидл ли? Не съм обърнала внимание, че е за кошници.

Общи условия

Активация на акаунт