Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Броколите в Билата вървят с мезе..Animal Bug     /от Билла на Б-я/

Скрит текст:
Чудесно. Това е много добър показател за зеленчуците в Била. Явно не ги обработват с огромно количество инсектициди и всякаква друга химия, щом червейчетата са се развили в такава среда.
Била работят много добре с местни и чужди доставчици и неслучайно тяхните плодове и зеленчуци са едни от най-вкусните, сравнени с другите вериги.

# 256
Аз съм намирала такива "протеинчета" в броколи от Кауфланд и Лидъл.🙂 Обаче бяха зелени, точно като цвета на броколите. Познайте оттогава как оглеждам този зеленчук преди консумация...😂

# 257
Ще стана още по-дебела от Гаранция свежо аз 🙃
Трябваше ми Камембер 250 гр за една рецепта, намирам една единствена кутийка в целия магазин, случайно се загледах и ми се блещи срок на годност изтекъл преди 10 дни, възмутително!  Най-странното е, че си минаваше и на касата, пробвах го. Отпадна ми и рецептата...

# 258
А каква беше рецептата?😂
Тази опаковка от 250 грама ХХЛ ли е или я има постоянно? Обикновено виждам опаковки с грамаж наполовина на това.

# 259
А, нищо особено не е рецептата, пазех си няколко презрели смокини специално, за да ги набуча отгоре и да го запека.
Има я, поне я имаше до сега винаги тази разфасовка  250 гр. на един щанд с малко по-лачени сирена, отделно от другите хладилни витрини. За мен 125-грамовите не стават за печене и си търся голямата опаковка.

# 260
Здравейте,бихте ли дали мнението си за тези вериги магазини Метро .Аз само съм слушала за тях ,знам ,че било супер изгодно ако имаш фирма,но не съм сигурна дали все още е така.Има ли някакво качество и нещо което все още си заслужава там ?има ли смисъл да губим време да спираме и разглеждаме според вас?

# 261
Нямам фирма. Като редови гражданин запознат с цените и промоциите в големите вериги, мога да кажа, че Метро е скъпо и не си заслужава. Дори в кварталните ми е по-евтино. В събота ходих за три неща, две от които ги нямаше.

# 262
  • Буркина Фасо
наскоро влизах в Метро. слаб интерес от хората. има разнообразие, но трябва да взимаш количество за да ти е изгодно.  имат брошури, разгледай ги.

# 263
  • София
Стоки, същите като навсякъде. "Супер изгодно" в никой случай. Зяпам им брошурите понякога от любопитство, макар че не пазарувам там.
Трябва да се обръща внимание на етикетите - някои цени са валидни само при закупуване на стек или няколко броя.

# 264
Здравейте,бихте ли дали мнението си за тези вериги магазини Метро .Аз само съм слушала за тях ,знам ,че било супер изгодно ако имаш фирма,но не съм сигурна дали все още е така.Има ли някакво качество и нещо което все още си заслужава там ?има ли смисъл да губим време да спираме и разглеждаме според вас?

Вече не е нужно да имаш фирма за да пазаруваш в Метро.
Отива се на входа, там служител за минутка издава физическа карта за магазина, иска лична карта, има и възможност за изтегляне на приложение, което служи като физическа карта.
Хипермаркет е, има всякакви стоки. Аз го харесвам.
Трудно е да се говори за качество на стоките общо, тъй като са много и различни. Вижте в брошурата им, там са дадени цени и стоки, като не всичко е включено, както е при другите супери.https://www.metro.bg/?itm_pm=cookie_consent_accept_button

# 265
  • Пловдив
За веригата " Моят магазин" , която практически се захранва от Метро ли се пита или за самият Метро?

# 266
  • Буркина Фасо
За веригата " Моят магазин" , която практически се захранва от Метро ли се пита или за самият Метро?
в Моят магазин фирмаджии не пазаруват в количества.

# 267
https://shop.metro.bg/shop/
Можеш да провериш цените в сайта. Доста изгодни неща има, но не и като купиш 1, а поне 2-3.

# 268
Има неща, които ги няма другаде. От там си купувам примерно каперси в 700 мл буркани, маринован джинджифил в пликове по килограм и си го разпределям в малки бурканчета, трае по цяла зима. Като пуснат промоция на вина 2 за 1 хората грабят по цели кашони, имам страхотни попадения на френски, италиански и португалски вина за 7-8 лева бутилката, които превъзхождат българските от 20+ лева.
Какво друго уникално, а, Метро 1 имат собствен месарски щанд и са доста добри нещата, цяла зима си суша от тяхната наденица.
За рибите са N 1, ако ти потрябва нещо по-завъртяно, пресен тон за суши примерно.
От дрехи, бельо и чорапи съм предоволна, каквото сме купили от там е желязно качество. Синът ми има две блузи в ярки цветове, купувала съм ги, като беше в прогимназията, сега ще е студент 😉, как па не мръднаха тези блузи. Дълъг ръкав, ластик на ръкава, якичка и много дребен рипс, стегнат, пера и си връща първоначалния вид.
И не е вярно, че няма клиентела, някои неща свършват още в първите дни на промоцията, ние ходим късно вечер, нали е денонощен, да пазаруваме на спокойствие.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:13 от evhen

# 269
  • Буркина Фасо
ти си видяла, че има клиенти - аз, че няма. и вярвам на очите си.
на 2 каси имаше по 2-3 човека. а преди време всички каси работеха и имаше опашки.
гледах едно сирене на Кърнаре, ами в нашето магазинче то е по-евтино и в различни разфасовки.  една метро единица бира (кен) беше доста по-скъпа отколкото в другите магазини. дори 3 МЕ излизаха над 1 лв бройката, а в същото време същата бира в Лидл беше под 90 ст.
относно разнообразието спор няма. на тази площ е грехота да няма от всичко и по много.

Общи условия

Активация на акаунт