Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Чичо Чарли български ли е? Преди го имаше в Кауфланд, но от доста време не съм го срещала, а го обичаме в къщи този сладолед.

# 241
Mila, пловдивска фирма е. Ние също много ги харесваме, но при нас ги има само в няколко малки магазинчета. В сайта има номер на дистрибутора във всеки град - може да попитате къде се продават.

# 242
Имаше сладолед на чичо Чарли без захар, но сега не го намирам...

# 243
Имаше сладолед на чичо Чарли без захар, но сега не го намирам...

Язък им за хубавите иначе сладоледи...сайта им е ТОТАЛ ЩЕТА!
...влезнах да видя в нашия град къде ги има...ми никакво инфо; няма инфо за съставките на сладоледите, че има такива без захар...маркетинг=0

# 244
  • София
Маркетингът на много български производители куца, да не кажа липсва, уви 😕
Имам някакъв спомен, че в началото Чичо Чарли се бяха позиционирали по-високо като ценови клас и след това минаха надолу.
Та, ако спомените от тях са много стари, е възможно днес да не ви харесат чак толкова колкото преди.
Медина от Мадан също са хубави български сладоледи. Но трудно се намират също.

# 245
  • София
Да попитам за сладоледите Милка, които до днес могат да се купят с отстъпка от 60% в Била. Каква е приблизителната им цена? Сега погледнах в разни онлайн магазини и ми излизат по 19-20 лв, което означава, че след отстъпката ще е около 8 лв. Така ли е? Кофичката май е съвсем малко по-голяма от кисело мляко. Да знам дали изобщо да ходя до Била. Simple Smile

# 246
Да попитам за сладоледите Милка, които до днес могат да се купят с отстъпка от 60% в Била. Каква е приблизителната им цена? Сега погледнах в разни онлайн магазини и ми излизат по 19-20 лв, което означава, че след отстъпката ще е около 8 лв. Така ли е? Кофичката май е съвсем малко по-голяма от кисело мляко. Да знам дали изобщо да ходя до Била. Simple Smile
Днес са  много изгодни - имат още 25% намаление /от тези за продуктовите групи  петък-събота-неделя/.
Вчера купих под 6 лева излезе.

# 247
  • Пловдив
Някъде на промо капсули Коста кафе?

# 248
  • София
Днес са  много изгодни - имат още 25% намаление /от тези за продуктовите групи  петък-събота-неделя/.
Вчера купих под 6 лева излезе.
Благодаря! Взех, но ми излезе точно 7 лв. Няма 25% намаление. Явно са се усетили, че става двойно намаление и са си оправили програмата. Wink Дано поне е хубав! Simple Smile

# 249
Тези процентни промоции не важат ли само за редовните цени?

# 250
  • София
Да, но в случая цената е редовна. Намалява се с купон. И примерно с купон за рожден ден, намалението действа и на намалените цени. Но в случая са се усетили.

# 251

Да, сладоледите са на редовна цена.
Усетили са се сега явно.
Миналия път тук благодарение на съфорумка взехме лютеници по 12 стотинки ли бяха Joy Joy Пак така с купон и с намалението от стокова група пет-сб-неделя.

# 252
Намерих касовата бележка. Явно са разбрали грешката си.
Скрит текст:

# 253
  • София
Намерих касовата бележка. Явно са разбрали грешката си.
Скрит текст:
А другото е да е заради различния ред на сканиране. Аз сканирах първо сладоледа, после купона, а на твоята бележка е обратно. Но е по-вероятно да са се усетили. Simple Smile

# 254
  • София
Броколите в Билата вървят с мезе..Animal Bug     /от Билла на Б-я/

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт