Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
А сладоледът във вафлени чашки от Т-маркет хубав ли е? Прилича на лидълския от 59 ст. (само че в Т-маркет е на редовна цена 99 ст. и намален на 39 ст.).

# 226
  • Варна
Преди седмица или две пробвах Clever сметанов пломбир, 120гр. - чудесен бе. Вчера взех Clever какаов пломбир 65гр. - приятен, не много сладък, но вафлената кофичка като гумена.

# 227
Mисля, че се получава така с кофичката, ако сладоледът е бил за малко на по-висока температура и после върнат във фризера (ако е размразен, тогава вече и сладоледът е с променена консистенция).

# 228
  • Варна
Може, но по-вероятно е да е от не особено качество. Например на Galaxy bol винаги да хрупкави.

# 229
Aко на другия вид обаче са ок, няма логика да е с по-качествени кофички. Добре че и без това са малки кофичките.

# 230
  • Варна
Може би не се разбираме. На пломбирите са еднакви, но сметановият беше, приблизително, 110гр на 10гр. кофичка и не ми направи впечатление, че тя леко омекна, докато се справя със сладоледа. А какаовият е 55гр.  в същата по размер и тя омеква. За протокола: ходя с хладилна чанта. А Galaxy са съвсем друг вид фунийки:

# 231
Да, ясно. Аз помислих, че сравняваш два еднакви сладоледа, но с различен вкус.🙂
А за омекването имах предвид съхранението в магазина (че съм чувала истории как в Т-маркет пестят от фризерите🙄).

# 232
Не знам дали тук да питам, но търся български сладолед. В кой магазин да търся?
Сигурно сте забелязали, че по магазините масово всичко е на Нестле. Не искам на Нестле.
 Продаваха преди Огоста, Дени, Изида, но вече никъде не намирам.
Като изключим марките на веригите - джелатели на лидл, и собствените марки на била и кауфланд, всичко друго е нестле.
Пробвах от Кауфланд някакъв инфлуенсърски icepro, но не ми хареса изобщо.

# 233
В Кауфланд мисля, че има сладоледи на Изида.

# 234
Във Фантастико има Изида. Синът ми си купува през ден, не е казал да е сменил марката.

# 235
И Черноморец има вече в почти всички магазини. И кутията, и фунийката са им страхотни, за който обича шоколадов сладолед с екстри.

# 236
Kакви екстри?

# 237
Предполагам, че портокаловите корички и фъстъците са екстрите в сладолед Черноморец. Дано няма друг вид екстри...

# 238
Аз помислих, че се визират екстри в самите фунийки.🙂

# 239
  • София
Във Фантастико освен Изида има и Огоста, Дени, Чичо Чарли.
Виждала съм ги във филиала на Г.М.Димитров и срещу ЛТУ.

Общи условия

Активация на акаунт