Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 8 081
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Вчера в магазина на ул Подвис,  Варна, го имаше още сутринта.

# 46
  • Буркина Фасо
липсата, ако има такава, важи от днешна дата.

# 47
Е, добре! Докато миналият месец се възмущавах в Билла защо  ми дават бонус ваучери за стоки, които ги няма, сега от всичко имаше. И още 4 за 20 % отстъпка за ненамалени, разделени в две сметки, доволна съм!

# 48
  • Буркина Фасо
при нас имаше коментираното маскарпоне. вероятно останали бройки отпреди, а не ново зареждане. вероятно и на 50% ще го намалят.

# 49
Взех пъпеш Галия от Билла.Не е хубав.Твърд и безвкусен.

# 50
  • София
Как се ползва натрупания оборот, от касовия бон на billa?

# 51
  • София
Как се ползва натрупания оборот, от касовия бон на billa?
Пише си. След още 136,13 лв. ще излезе купон за продукт за 1 ст. При следващо пазаруване се избира един продукт от изброените 3-4 неща, маркира се картата, продукта и купона от касовата бележка или от приложението (и там се появява) и се плаща само 1 ст. Най-добре е да е на отделна касов бележка, за да се види дали наистина се е задействал купона/ваучера, защото някой път може да се обърка с друг подобен продукт. Иначе става и в общата бележка при следващо пазаруване.

При 300 лв излиза награда 5% намаление на следваща сметка, но само за стоки на редовни цени и на практика почти не се пести. Simple Smile След още 150 лв наградата е 10% отстъпка.

# 52
  • Буркина Фасо
+ че натрупаната сума (в случая за 1 ст.) трябва да е до последен ден на месеца.  от 1-во число започва ново натрупване.

пп. стоки на редовни цени = стоки с изцяло бял ценови етикет.

# 53
  • Пловдив
Имат и друга лоялна програма. За закупуване на кухненски съдове и уреди на KitchenAid и Bialetti при натрупване на оборот от 100 лв.: https://www.billa.bg/kitchenaid-bialetti

# 54
  • Варна
  Правилно ли разбирам 5 броя от посочените,  за общо 5 лв , но да не са еднакви, т.е. не може 2 сладоледа?

# 55
  • Пловдив
Да, комбинация от предложените.

# 56
  • Буркина Фасо
  Правилно ли разбирам 5 броя от посочените,  за общо 5 лв , но да не са еднакви, т.е. не може 2 сладоледа?
само комбинация с някой би била подходяща за тази оферта.

# 57
  • оттам, откъдето започва България
Комбинация даже не с някой, а с някои (предвид предложенията) ще е най-удачна. Simple Smile

# 58
  • Варна
 Да, ама  нямам с кого, а ми трябва малка сума за ( пустия ми късмет!) ,,продукт за 1 ст."- бисквитките си харесах. Та, к.мляко, консерва, сок, оризовки- ще се ползват, а №5 - или сладолед, или бекон, или...

# 59
  • София
Да, ама  нямам с кого, а ми трябва малка сума за ( пустия ми късмет!) ,,продукт за 1 ст."- бисквитките си харесах. Та, к.мляко, консерва, сок, оризовки- ще се ползват, а №5 - или сладолед, или бекон, или...
Има и друг проблем. Вкъщи някак натъкмяваш петте продукта, отиваш в магазина и се оказва, че има само 2 или 3 от тях. 😃 Хич няма да им се хващам...

Общи условия

Активация на акаунт