Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 7 543
  • 98
  •   3
Отговори
# 30
  • In transit
На мен, като магазин не ми харесва, поне нашия. Изглежда много мизерен, мръсен и ошушкан откъм стока.

# 31
  • Монтана
Издирвам цена на сладолед Clever Plombir.
1.19

# 32
Нищо му няма на Тмаркет. Научават се тарикатлъците им и после пазарът е песен.
Чак песен, поне за мен, не бих казала. Просто съм нащрек в тези магазини, изненади дебнат от всеки ъгъл...☺️
Мikkey, близо е до нас и, както съм казвала и друг път, ходя само за някои конкретни неща. Случва се понякога покрай тях да купя и още нещо, но и бързо могат да ме откажат.😄
Краставиците по 1,49 лв преди няколко дни при нас бяха хубави, но бяха останали малко бройки.

# 33
  • Стара Загора
На мен, като магазин не ми харесва, поне нашия. Изглежда много мизерен, мръсен и ошушкан откъм стока.
Влизали сме в няколко магазини на Т маркет - всички са били мизерни и мръсни. В нашия град има само един магазин, на мен ми е много далеч, но е до работата на мъжа ми, той само в много краен случай влиза - примерно хубава промоция на бира Smile

# 34
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Днес в Т-маркет пак "забавление".😂 До касата имаше щанд с намалени със стикер хранителни стоки. Видях сос тартар Тоmmy за 1,60 лв според стикери и взех да го пробват вкъщи. На касата се маркира на около 3,20 лв. Показах какво пише на стикера, тоя стикер бил от опаковката, не го били лепнали те и нямало значение какво пише на него, цената била 3,20 лв. Показах, че всички намалени стоки имат такъв вид стикер. Касиерката никога не била виждала такъв стикер (аз съм виждала). После се опита да каже, че вероятно щяло да се отрази намалението, ако маркирам карта Благодаря.🤣
Долче, голям мазохист си с този Т-маркет. Joy Много ми е неприятен този магазин, макар, че не ми е представителна извадката, тъй като във Варна има само един. Давах му шанс 2-3 пъти, не мога повече. Joy В Билата имаше от този сос на -50%.
Всъщност, влязох да ви питам къде мога да видя какви са продуктите за 1ст за май месец? В приложението едва ги различавам. Joy
Билла имат и сайт Smiley

# 35
От следваща седмица в Т маркет ще има масло President на промоция, но на опаковката пише Maslo, а не Butter? Каква беше разликата, само при тях е с този надпис, полско ли е? Май се обсъждаше някаква разлика.

# 36
Полско е, но разликата не знам каква е между двете.

# 37
  • Буркина Фасо
в грамажа нямаше ли разлика ?

# 38
Сутринта мернах по ТВ реклама на Била с намаление за маскарпоне.. Сега гледам брошурите и не го намирам, а не успях да видя грамажа му.. Някой да е купувал или да е успял да види грамаж и цена на маскарпонето?

Успях да намеря!!

# 39
И аз исках да купя маскарпоне, но при нас нямаше.

# 40
  • In transit
До днес маскарпонето е на 3.99лв, за 250г. От утре е на 4.35лв, пак същото. Marca Italia.

# 41
Сутринта мернах по ТВ реклама на Била с намаление за маскарпоне.. Сега гледам брошурите и не го намирам, а не успях да видя грамажа му.. Някой да е купувал или да е успял да види грамаж и цена на маскарпонето?

Успях да намеря!!

Маскарпонето е от утрешната брошура. Цената е 4.39 лв с намалението за 250 гр.
Има съобщение, че се извиняват. Артикулът няма да бъде наличен.

# 42
  • In transit

Успях да намеря!!

Маскарпонето е от утрешната брошура. Цената е 4.39 лв с намалението за 250 гр.
Има съобщение, че се извиняват. Артикулът няма да бъде наличен.

# 43
# 44
  • Буркина Фасо
тя е намерила маскарпонето на промоционалната цена до днес.
и при нас го има. вероятно и утре ще го има на новата цена поради слабо търсене. а и в съобщението пише, че може да липсва в част от магазинната мрежа, не във всички магазини.

Общи условия

Активация на акаунт