Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 7 545
  • 98
  •   3
Отговори
# 15
  • София
Т маркет по 1,49 лв
Много вкусни, може до 3 кг на клиент.
Скрит текст:

# 16
И аз попаднах на бонбони с 'протеин' Sad от насипните в Билла

# 17
Marmoleta, моят "протеинов" бонбон беше от Т-маркет.😂 Но беше със същия вид "протеин". Помня, че тогава някои не можаха да разберат какво не му е наред на бонбона, но на твоята снимка се вижда идеално.🙂

# 18
В моя бонбон са се заселили няколко червея или един, но живее от дълго време Sweat Smile До сега не ми се беше случвало да попадна на такава находка Smile

# 19
  • Бургас
Леле! Ужас!
Оплакахте ли се?
Как реагираха?

# 20
Днес в Т-маркет пак "забавление".😂 До касата имаше щанд с намалени със стикер хранителни стоки. Видях сос тартар Тоmmy за 1,60 лв според стикери и взех да го пробват вкъщи. На касата се маркира на около 3,20 лв. Показах какво пише на стикера, тоя стикер бил от опаковката, не го били лепнали те и нямало значение какво пише на него, цената била 3,20 лв. Показах, че всички намалени стоки имат такъв вид стикер. Касиерката никога не била виждала такъв стикер (аз съм виждала). После се опита да каже, че вероятно щяло да се отрази намалението, ако маркирам карта Благодаря.🤣

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 00:10 от dolce miele

# 21
Аз питах за краставици, мерси. Взехме от Кауфланд, въпреки че не са ми любими късоплодните от Турция.

# 22
Днес купих от Била Капитан Деронико сос за картофки, според мен е отвратителен и не заслужава дори и 1-та стотинка. Отива на боклука.  Не зная кой би дал 4.75 лв....

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 10:24 от ellll

# 23
Днес в Т-маркет пак "забавление".😂 До касата имаше щанд с намалени със стикер хранителни стоки. Видях сос тартар Тоmmy за 1,60 лв според стикери и взех да го пробват вкъщи. На касата се маркира на около 3,20 лв. Показах какво пише на стикера, тоя стикер бил от опаковката, не го били лепнали те и нямало значение какво пише на него, цената била 3,20 лв. Показах, че всички намалени стоки имат такъв вид стикер. Касиерката никога не била виждала такъв стикер (аз съм виждала). После се опита да каже, че вероятно щяло да се отрази намалението, ако маркирам карта Благодаря.🤣
Ужас, във всички магазини на Т-Маркет май работят олигофрени...в този до вкъщи са абсолютно същите.

# 24
  • Варна
Да приключа сагата за този сос, който днес бе зареден поне 12 броя в ,,моята" Билла. Както казах, въпрос на принцип и уважение е, поне според мен, да поддържат промоционални продукти. За протокола - не ни хареса, ама ...
  Впрочем и сок Праскова имаше, понеже една и на др. каса две дами на достолепна възраст си купиха, чух как питат дали са за 1 ст. ...

# 25
  • София
Аз също съм забелязала, че в Била масово липсват "подаръците" за една стотинка.

# 26
Издирвам цена на сладолед Clever Plombir.

# 27
  • оттам, откъдето започва България
Bradley Cooper, би ли споделила и картинка към въпроса си?

# 28
  • In transit
Долче, голям мазохист си с този Т-маркет. Joy Много ми е неприятен този магазин, макар, че не ми е представителна извадката, тъй като във Варна има само един. Давах му шанс 2-3 пъти, не мога повече. Joy В Билата имаше от този сос на -50%.

Всъщност, влязох да ви питам къде мога да видя какви са продуктите за 1ст за май месец? В приложението едва ги различавам. Joy

# 29
Нищо му няма на Тмаркет. Научават се тарикатлъците им и после пазарът е песен.

Общи условия

Активация на акаунт