Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Топлата витрина в Била е под всякаква критика.Искам шефовете на Била да хранят семействата си с тая храна.

# 61
Ужасна е в последно време, а като се сетя, че шеф Ангелов я рекламира и препоръчва.... последно купувах суров ориз. Може би трябваше да се върна и демонстративно като него да им го изсипя на главите? Grinning

# 62
То нищо от витрините им не става, не само от топлата.

Топлата витрина в Била е под всякаква критика.Искам шефовете на Била да хранят семействата си с тая храна.

# 63
Продуктите 5 за 5 винаги са били добре заредени, откак почнаха да правят такава кампания.

От Фантастико взех масло Белиса 2 на цената на едно. Не е лошо. Пише че е полско.

# 64
  • Варна
  Хм, аз не съм имала проблем с топлите продукти, но предимно скара купувам и си личи/ухае, че е скоро изпечена.

# 65
  • София
Продуктите 5 за 5 винаги са били добре заредени, откак почнаха да правят такава кампания.
При предишната кампания ми се случи да има само 3 продукта от желаните от мен неща. Накрая добавих една консерва русенско варено за котките и кенче бира, която не беше изобщо изгодна, защото и без това цената ѝ беше около 1 лв.

Качеството на топлата витрина много зависи от конкретния магазин, поне по отношение на сготвянето и външния вид. Но е факт, че Била стават все по-неприветлив магазин, който все по-рядко посещавам. А до преди няколко години ми беше избор номер 1.

# 66
В нашата Била кроасаните винаги са мноого препечени до много тъмно кафяво, често се случва и с хлебчетата, баничките... Не ги изваждат навреме и се препичат от остатъчната топлина.

# 67
При предишната кампания ми се случи да има само 3 продукта от желаните от мен неща. Накрая добавих една консерва русенско варено за котките и кенче бира, която не беше изобщо изгодна, защото и без това цената ѝ беше около 1 лв.
Последно помня, че в една такава кампания 2 от продуктите ги бяха заменили с други поради изчерпване. Може би и в твоя случай са били заменени, но не си разбрала.

# 68
Дините от промоцията в Била хубави ли са?

# 69
Царевицата е страхотна от Била, млечна, малки кочани. Втори път купувам вече.

# 70
В постоянния асортимент на Била дали има торти, тирамису или нещо подобно?

# 71
Имат всичко в хладилна витрина.

# 72
Някъде в Пловдив видяли ли сте капсулите кафе Долче Густо 60+8 за 34.99.В няколко магазина проверих.Нямаше.

# 73
И аз не купувам от топлата витрина, но явно сме малко хора такива Joy
 В обедната почивка като минавам, има винаги километрична опашка на витрините, после и на касите. И на нормална, и на самообслужване 20 минути не ти мърдат. Не ходя обедно време вече да пазарувам.
Но масово се яде. Едно момиче плати 18 лева и нещо, беше взела много неща, кюфтета, картофи, салати. Заговорихме се, нямало какво друго да ядат в офиса.. Иначе от тези 18 лева, 5 лева са само кутиите дето таксуват.
 Всеки си прави сметка. Аз не мога да отделям 20 работни дни по 5 лева за кутийки = 100 лв само за пластмаса, като мога да си нося храна от вкъщи.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 23:25 от marinadp

# 74
И аз не купувам от топлата витрина, но явно сме малко хора такива Joy
 В обедната почивка като минавам, има винаги километрична опашка на витрините, после и на касите. И на нормална, и на самообслужване 20 минути не ти мърдат. Не ходя обедно време вече да пазарувам.
Но масово се яде. Едно момиче плати 18 лева и нещо, беше взела много неща, кюфтета, картофи, салати. Заговорихме се, нямало какво друго да ядат в офиса.. Иначе от тези 18 лева, 5 лева са само кутиите дето таксуват.
 Всеки си прави сметка. Аз не мога да отделям 20 работни дни по 5 лева за кутийки = 100 лв само за пластмаса, като мога да си нося храна от вкъщи.
Как ги сметна 5лв. за кутии???

Общи условия

Активация на акаунт