Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 51 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Дори и да е така, КЗП трябва да си реформира платформата - да стане бърза и ефективна. Тогава да ги скъсаме от сигнали и глоби, и ще се научат.

# 106
В Тмаркет не влизам никога. Лошо качество, лошо обслужване.

# 107
Подкрепям. А са ми толкова наблизо, че буквално мога да се пресегна през терасата, за да си напазаря. Но никога не взимам нищо от там.

В Тмаркет не влизам никога. Лошо качество, лошо обслужване.

# 108
  • Буркина Фасо
хммм ... че тя бирата, олиото навсякъде са еднакво чисти. мръсно е на земята - в шишетата е чисто Smiley

# 109
  • Sofia
И аз забелязах,че в Т-маркет първо цената в евро е написана отгоре/и май с по-големи цифри/,а отдолу бг ...не е редно да е така 🤨
Отвратителен магазин,но и на мен ми е почти до блока и се налага да влизам по 1-2 пъти седмично 😖

# 110
И в DM цената първо е в евро, а след това в лева. 
Глупаво е първо да бъде написана цената във валутата, която още не е въведена.
Трябвало е да има предварително утвърдени стандарти , а не всеки да си  пише цените както му  скимне.

# 111
  • Буркина Фасо
ще го коригират и ще е в сила от 8.08

# 112
И аз забелязах,че в Т-маркет първо цената в евро е написана отгоре/и май с по-големи цифри/....
В нашия Кауфланд е така.
Първо цена в евро, след това лева...

# 113
И на мен ми прави впечатление, че в някои вериги първо е изписана цената в евро, а пък в други е на обратно, първо е написана в лева.

Трябваше да има общо правило за всички, че така е много объркващо, но съм убедена, че им изнася така и със сигурност доста им се е вдигнал оборота само от недогледали цената клиенти...

Аз се улесних, като спрях тотално да гледам каква е валутата, гледам само кое е най-голямото число на етикета, т.е. най-високата цена, понеже по логика тя ще е тази в лева пък където щат да я позиционират.Grinning

# 114
И то в Кауфланд бая трябва да се узориш, та да видиш, че на първата цена й е сложено едно миниатурче €. Аз като млад човек се обърквам, пък за бабите не знам. Мн хитро.

# 115
Аз лично не виждам никакъв смисъл от изписването на цената в Евро, след като не можеш да платиш в Евро. Това, че някоя стока днес струва например 2,34 Евро, не значи, че като въведат Евро, пак ще струва толкова. Какво ме грее да гледам евровата цена, когато плащам с левове.

# 116
  • Буркина Фасо
да можеш да свикнеш с двете валути активни през януари.
след това ще се плаща само в евро.

# 117
Няма да е лошо да въведат някакъв стандарт как да се изписват цените в двете валути. Вчера в Кауфланд с много труд и взиране успях да видя миниятюрното изписване на евровия знак и под него лева. Това някой по-възрастен или с по-голям диоптър очила, надали ще може да види кое е евро и кое лева. Абсолютно подвеждане на потребителя.

# 118
да можеш да свикнеш с двете валути активни през януари.
след това ще се плаща само в евро.

Какво значи да свикна? Че не съм виждала Евро или не съм плащала с евро в други страни? Като смениха парите през 90-те свиквахме ли? Смениха ги и  започнахме да плащаме с новите пари. Точка.

# 119
  • София
90те г. пак имаше период, в който едновременно вървяха  и двата вида левове.
Беше кошмарно - отчитах каси на десетина пицарии, от всяка по 2 описа за банкноти и монети. Но и това мина и замина.
Аз друго се чудя - как хората ще се объркат като цената в Е е отгоре?  То е ясно, че каквото е напр.  10 BGN ще е около 5.10 Е, няма как да е обратното.

Общи условия

Активация на акаунт