Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 23 634
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
 Затова аз подреждам стоките , като оставям най-назад тези, за които преценя, че е нужно ясно да обявя сорт, цвят, производител, цена, размер, пол, образОвание, месечен доход или каквото там е нужно, щом касиерът посегне да ги маркира. И пак стават грешки. Но поне ,,моментно сторно" оправя нещата.

# 286
  • София
Това в Лидл ли? Не съм обърнала внимание, че е за кошници.
Била, но не мисля, че важи за всички магазини. Все някога щях да забележа, а винаги минавам на такива каси и в повечето случаи пазарувам с количка.

# 287
  • Буркина Фасо
аз гледам на монитора какво ми маркират.  ако има продукт, от който има няколко вида  казвам какво съм взел.
след каса си проверявам кас.бележка. почти няма издънка.  на самообслужване не мога да мина само с 1 бира, което е недостатък за мен. Smiley

# 288
  • София
на самообслужване не мога да мина само с 1 бира, което е недостатък за мен. Smiley
И без това ни снимат и дори в Лидл и Кауфланд виждаме собствените си ликове през цялото време, крайно време е да определят автоматично възрастта на купувача. Joy

# 289
  • Буркина Фасо
на моето лице пише, че съм на 16 год.  Smiley
крайно време е да се махне това възрастово ограничение.

# 290
  • In transit
В Кауфланд два пъти минахме с вино, без да ни маркират, че сме над 18г.

# 291
  • Буркина Фасо
аз като им кажа на касиерките да освободят касата  след това и аз минавам с бирата на бързите.
ако след това не я заключат и други може да минат.

# 292
И за безалкохолна бира ми е искало разрешение от служител, зависи как е въведен артикула в системата.

А за забраната за колички на касите на самообслужване в Била вече писах преди време тук, че са забранени. Мисля, че за всичките им филиали се отнася.

# 293
  • Sofia
В Т-маркет все ми таксуват тънките пликчета от 6ст.когато взимам плодове и зеленчуци,а аз или ползвам мои,или взимам малко продукти и без торбички…казват,че уж автоматично излизало,но ме съмнява…при две от касиерките съм го забелязала 🤨

# 294
  • In transit
Доли, да не са въвели екотаксата за тези торбички? В Европа от години се плащат, дори в Румъния поне от 2 години е така. Само тук чакат последния срок.

# 295

А за забраната за колички на касите на самообслужване в Била вече писах преди време тук, че са забранени. Мисля, че за всичките им филиали се отнася.
А каква е причината да има въобще забрана за количките? В Кауфланд например няма такава забрана. Какво е значението дали си с количка или с кошница?

# 296
За Т-маркет - нося си мои найлонки, видимо различни, не ме таксуват, само това липсваше.

# 297
Не мисля, че е автоматично таксуването на найлоновите пликчета, защото понякога някои неща ми минават без найлонче, другите са си с таксувани пликчета...

# 298
  • Буркина Фасо
таксуват ги на ръка когато се сетят - и тези промазаните и обикновените.
днес си взех ядки и само тях ми таксуваха.

# 299
За Т-маркет - нося си мои найлонки, видимо различни, не ме таксуват, само това липсваше.
И аз така. Blush

Общи условия

Активация на акаунт