Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 528
  • 586
  •   2
Отговори
# 555
Да, сиренето и кашкавала на Верея вече не са със същия вкус.
Домашните много харесаха сиренето и кашкавала на Лакрима. Даже май сиренето в момента е на промоция във Фантастико - 2 х 350 g на цената на 1, ако не се лъжа. Кашкавалът също го пускат често на такава промоция по веригите.

# 556
Да, сиренето и кашкавала на Верея вече не са със същия вкус.
Домашните много харесаха сиренето и кашкавала на Лакрима. Даже май сиренето в момента е на промоция във Фантастико - 2 х 350 g на цената на 1, ако не се лъжа. Кашкавалът също го пускат често на такава промоция по веригите.

Благодаря ще отида да си купя на Лакрима.

# 557
Когато искам сирене по мой вкус купувам Верея или ЛБ. Само , че Верея-та купувам насипна в магазин в който пазарувам. Не съм виждала по веригите, там като че ли само опаковано има

# 558
  • Пловдив
Може ли да препоръчате хубав зехтин от Била?
Или от Фантастико?
Ако сте от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе имате офис на куриерската фирма Геники тахидромики. Там има хубав екстра върджин зехтин, 1л е 23,76, а 3л излизат 66.90.

# 559
  • София
Заводът, който произвеждаше Верея, вече не съществува. Търговската марка е собственост на фирмата, която прави Олимпус и производството е преместено в Сливен.
Де факто само името е същото. Дали новото ще се хареса повече или по-малко, е субективно. Пробвах от любопитство киселото мляко 4.5%  и за моя вкус е по-хубаво от предишното. Други техни продукти не съм купувал, не мога да направя сравнение.

# 560
Доколкото знам пещерняците са купили завода и на мястото ще изникне поредния нов квартал в квартала.
На мен ми прави впечатление, че на все повече марки храни пише произведено за еди кой си, но не пише от кого аджеба

# 561
  • Бургас
Здравейте!
Днес видях в Метро, че се продава печена, белена замразена капия. Някоя от вас купувала ли е? Наистина ли е печена и белена или е като онези чушки в буркани на различни марки, които са уж печени, но всъщност са хрупкави и като леко задушени, но не и печени?

# 562
  • София
Да, печени чушки без подправки се продават в Метро. Не са идеално почистени, но след размразяване са като домашните.
За моя вкус са си добре изпечени, не хрупат.

# 563
Замразената капия си е точно печена и обелена. Без консерванти, оцет и сол.
Има малко останало от черна люспа и семки, но това не е проблем. Поизчиства се, измива се и е готова за консумация.

# 564
  • Бургас
Супер! Много ви благодаря! Хич ме няма с печенето на чушки. Елементарно е уж, но ни на котлон, ни в тава ми се получават. А много обичам!
Хич не ми пречи, че ще си ги почистя. Важното е, че не са уж печени, а всъщност  странно мариновани.

# 565
  • Буркина Фасо

# 566
  • София
Малко офф, но днес е починал основателят и собственик на Фантастико- Валери Николов...Страхотна българска верига е направил, мир на душата му!

# 567
Малко офф, но днес е починал основателят и собственик на Фантастико- Валери Николов...Страхотна българска верига е направил, мир на душата му!
Мир на праха му. Дано освен добрата верига да я е оставил и в добри ръце.

# 568
В BILLA приложението се пада в момента 3лв/30лв от коледната игра.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 14:26 от ЧревоУгодник

# 569
В Кауфланд кашкаваленото руло на промоция е много странно – твърдо и с продълговата форма като кутийка!

Общи условия

Активация на акаунт