Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 528
  • 586
  •   2
Отговори
# 540
Благодаря, мислех да взема да пробвам марката. Тази верига не умее да си съхранява продуктите явно и това е.

# 541
Не само там. В Кауфланд е същото.

# 542
Ножовете на Смег добри ли са?

# 543
  • София
Добри са, даже успях да се порежа.. много са остри. На мен са ми удобни, взех си най-малкото ножче за зеленчуци и по-големия за месо.

# 544
И аз ги похвалвам. Взех същите като elix.

# 545
Кухненските ножове в Билла си заслужават, купих универсален и такъв за зеленчуци. И двата са много добри.

# 546
  • Somewhere far away
Да- много са добри и наистина качествени

# 547
  • Буркина Фасо
не забравяйте да си отваряте късметите от календара всеки ден. Grinning

# 548
  • София
в била след 20ч намалят ли хлебните изделия от пекарната, както в лидъл и кауфланд?

# 549
Да, минус 30% на цялата пекарна и готвеното от топлата витрина. Трябва да маркирате била карта, за да е валидно намалението.

# 550
Някой да препоръча хубав шаран, от тези, които в момента са на промоция по веригите?
Аз през седмицата купих от Лидл, но не ми хареса и за Никулден искам да взема от другаде.
Още не мога да прежаля шараните, които едно време се продаваха във Карфур - много вкусни бяха.

# 551
ММ взе от развъдник извън София.
Миналата година в Лидъл случайно видях един единствен дълъг шаран, не като масовите почти кръгли, направо беше страхотен. После се оглеждах и рових по пакетите, нямаше. Сега пак погледнах но няма.

# 552
Може ли да препоръчате хубав зехтин от Била?
Или от Фантастико?

# 553
  • София
Ние си взехме от Лидл, хареса ни. За пореден път си взимаме от там всъщност.

# 554
Здравейте от известно време може би около година имам чувството че са развалили сирене Верея или нещо е променено в състава защото няма същия вкус.2 пъти го купих от различни вериги и го хвърлям.Искамнда попитам дали и някой друг е забелязал това и с кое сирене мога да го заменя ,което да е подобно на Верея.

Общи условия

Активация на акаунт