Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 20

• 41 539
  • 586
  •   1
Отговори
# 525
Обрезките са пушените коремчета от сьомга (в Кауфланд така ги водят) ли? Взимала съм от Кауфланд, ок си бяха техните. Голяма излагация от Била...

# 526
Не, не е това. В коремчетата няма никакво месо. Пакети от 1/2 кг. са, горе-долу така изглеждат, чиста сьомга на парченца.

# 527
Така съм им набрала на Била!

От години си купувам от Метро пушена сьомга на парченца, това са обрезките, когато оформят рибата в опаковките и я ползвам, когато ще подлагам на топлинна обработка, ще кълцам, ще пасирам сьомгата.Тези дни съм се настроила за една рецепта за ролца с оризови кори, само сьомгата ми липсваше, когато изведнъж съзирам в Билата.
Отварям снощи пакета, леле, леле!
Това нещо не се ядеше, парченцата бяха киснати в нещо и нямаха нито сол, нито бяха пушени, пълна гадост! Да не говоря, че бяха само някакви жили, които не се и дъвчеха. Сега ще ги наснимам и ще ги пратя на Била, на централата на Била и на датската фирма производител, да ги питам, те нас за прасета ли ни имат?!?

миналата година купих пушена сьомга от Била, беше на оферта - всичко замина в кофата. Няма такава гадист, само се дадох парите за 6 пакета. жалко ,че не пазих бележката, щеше да им се стъжни. В Англия ако изобщо се случи подобно нещо веднага ти дават 100-200 паунда за извинение, плюс че те връщат парите за закупената стока.
От Била никога повече няма да купя риба.

# 528
  • Варна
Да, охладената риба в Билла (почти) не става, но от замразената съм доволна. Последно взех на промоционална цена филе треска  -разкош!

# 529
  • София
В Англия ако изобщо се случи подобно нещо веднага ти дават 100-200 паунда за извинение
През април имах някакъв проблем при покупка в Била. Оплаках се в Месинджър, обещаха ми компенсация от 20 лв. Попитаха в кой магазин ми е най-удобно да си взема ваучера и .... никога не го получих. Писах им няколко пъти. Щели да предадат на колегите. Тези дни пак им напомних за себе си, но този път прочетоха съобщението ми и не отговориха нищо. Бясна съм! Не им подхожда на голямата фирма да се циганят за 20 лв!

# 530
В Англия ако изобщо се случи подобно нещо веднага ти дават 100-200 паунда за извинение
През април имах някакъв проблем при покупка в Била. Оплаках се в Месинджър, обещаха ми компенсация от 20 лв. Попитаха в кой магазин ми е най-удобно да си взема ваучера и .... никога не го получих. Писах им няколко пъти. Щели да предадат на колегите. Тези дни пак им напомних за себе си, но този път прочетоха съобщението ми и не отговориха нищо. Бясна съм! Не им подхожда на голямата фирма да се циганят за 20 лв!
Пишете им отново, не ги оставяйте. В Бг-то очите ми са на 100 от сутрин до вечер.

# 531
Мен любезно май ме сиктирдосаха на Месинджъра, но аз пазя рибата, прибрах я във фризера😀
Ще им дам ден-два за отговор, след това Централата на Била и датския производител са следващите, на които ще пиша.

# 532
  • In transit
Да, охладената риба в Билла (почти) не става, но от замразената съм доволна. Последно взех на промоционална цена филе треска  -разкош!
В черните пакети Била премиум, което е или в картонените? Първото е много добро.

# 533
  • Варна
Не Премиум, а  жълта кутия Билла. Бяха две по 200 гр. солидно дебели парчета чисто месо.

# 534
  • София
Аз бих отишла директно в най-близкия магазин и бих искала среща с мениджъра. Дори и той да не може директно да помогне, поне би се свързал с главния офис и ще се реши казуса.

Аз пък спечелих ваучер -20лв от томболата с касови бележки, а съм пуснала само 3-4 и то в различни магазини. Ама вече го усвоих Laughing

# 535
Поканиха ме в Била, да ме компенсират.
Ще им занеса рибата. Това нещо просто не трябва да е в магазина, камо ли да се продава за храна!

# 536
Бонбони от Т маркет в срок до 30/06/2026 г. Добре, че не ги отворих пред хората, които щях да черпя:

# 537
Мен любезно май ме сиктирдосаха на Месинджъра, но аз пазя рибата, прибрах я във фризера😀
Ще им дам ден-два за отговор, след това Централата на Била и датския производител са следващите, на които ще пиша.
Да, точно така.Не се занимавайте с българите, директно в централата на БИЛА в Австрия.

# 538
Върнаха ми парите и ме почерпиха едни белгийски бонбони.
Дано стигне оплакването ми до датчаните, но доколкото разбрах от магазина, външна фирма им ги носи, та може те да са я "кръстили" сьомгата.
PS Не знам, какво да си мисля. Погледнах си двете криви снимки, толкова бях ядосана, изглежда си етикирана още в Дания.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:56 от evhen

# 539
Между другото в звездни компромати темата бяха сложили пост от фейсбук на певицата Севдалина Спасова приета по спешност в болница заради отравяне от "закупена от голям супермаркет" риба, но не посочва каква точно.

Шоколадът Алпинела от Т-маркет също със срок 06.2026 е побелял и не е много "млечен" на вкус заради това побеляване. В брошурата е за тази седмица, не ви го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт