Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 12

• 17 074
  • 424
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,
Може ли коментар на тези изследвания, на мъж, физически  активен, спортуващ, нормално тегло.
Симптоми: напоследък ниска долна граница на кръвното, стягане в гърдите, което може и да свързано с хернии и шипове по гръбначния стълб. Кардиолог не открива нищо тревожно в състоянието на сърцето, освен високия холестерол и изписва профихол плюс /тази добавка с червения ориз/. Благодаря!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 21:17 от Little Evil

# 421
  • София
За мен общата картинка бяга и не разбирам защо масово не се пуска или се пропуска заедно с FT4....

Не се пуска Т3 защото не е по каса, каквото пусне лекарят това изследват първо, второ често лекарите въобще не му обръщат внимание дори и да го има. А хора, които не са наясно с тези проблеми, даже не знаят кое какво е в изследванията за да решат да си го пуснат сами!
Има пакет щитовидна няма какво има да знаете. Явно е, че еднокринолозите искат да минат с едно ТСХ най-честно, но това не означава, че е адекватно и показателно за проблем със щитовидната жлеза. Не обвинявам никой просто казвам на какво съм се нагледала след като и аз си имам проблеми Simple Smile Иначе ако гледаме какво е по каса то никога нищо не трябваше да си пускам…

# 422
На мен не е нужно да обяснявате, аз съм от 30 години с проблем с щитовидната както и майка ми и сина ми...и са ми до болка ясни нещата, отговорих на чуденето ви защо не се пуска. А то панели има всякакви по лабораториите, в повечето случаи обаче хората слушат лекарите си каквото им препоръчат да изследват, не е да ходят и да си пускат каквото им дойде Wink (въпреки, че аз го правя, но имам в предвид другите хора).

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:27 от mibobo

# 423
...Вие имате ли някакви оплаквания?
Лесна уморяемост. Ниска телесна температура. За това се сещам в момента.

# 424
  • София
На мен не е нужно да обяснявате, аз съм от 30 години с проблем с щитовидната както и майка ми и сина ми...и са ми до болка ясни нещата, отговорих на чуденето ви защо не се пуска. А то панели има всякакви по лабораториите, в повечето случаи обаче хората слушат лекарите си каквото им препоръчат да изследват, не е да ходят и да си пускат каквото им дойде Wink (въпреки, че аз го правя, но имам в предвид другите хора).
Цял живот ще им се чудя на “медицинските” специалисти…

Общи условия

Активация на акаунт