Отговори
# 135
Докосваща сцена от предишната серия.

# 136
🆕️ Акин Акинозу ролучи наградата „Esquire Man at His Best 2025“ в категория „The Big Drama Award“. 🏆 🤎

https://www.instagram.com/p/DQHvcR-jA1P/?img_index=3&igsh=ampqcWE3Y2lveTly

Здравейте, минавам да оставя това инфо. 🙂

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 22:00 от DeniAra

# 137
Нови на Ебру

# 138
Нова на Ебру

# 139

Как ми липсваше тази палава енергия и момчешка игра при Акън...Радвам се, че отново се смее и видимо е щастлив. Ролята на Тимур му пасна като ръкавица. Партньорката му играе силно и двамата правят хармонична двойка, а останалите от екипа на "Престолонаследник" допълват картината на един банален, но майсторски изпипипан сюжет.

# 140
Още по- красиви са станали Акин и Ебру!
А, можеха да са супер семейство при по - добри обстоятелства!

# 141

Нови снимки на Акън. Той е много различен и видимо доволен от живота си. Ролята на Тимур е като втора кожа върху него. Целият екип на "Престолонаследник" са много добри и правят гледането истинско удоволствие. Рейтингът не е достатъчно висок, но все пак се държи много прилично. Надявам се на още няколко добри епизода и силен финал. Акън и колегите му го заслужават на 100%. 😍🥰

# 142
За мен това е първата роля на Акън след Вятъра, в която ми хареса. Мога да  кажа вече,  че е излязъл  от образа на  Миран. Не  ми харесва обаче Сера, но може да се преглътне  не е голям проблем. А любимата  ми двойка са Яша и Даша, както им казват рускините. Еркан и Хазал са направо огън на екрана.

# 143
еркан и хазал са просто невероятни. невероятна химия имат по-между си и тяхната история те първа започва. да видим дали един от двамата е ранен на сватбата на яхя. много заболя когато двамата си размениха остри изречения и болката в очите на дерия когато яхя каза че евентуално първото му дете от "жена му" ще е с име дениз

# 144
Чакам Гюлендам да ги издаде за заровения Саим. А Тимур да разпространи видеото на Саим за Зафер.

Само, че да видим с преводите как ще е? Нерон ги прави платени. Е, то е символична сума - 4 евро на месец.

# 145
Лично мое мнение  въпреки , че  Акън стана известен с вятърничав ролята на живота му е Тимур. Дори турци които критикуваха  играта му преди , сега не спират да го хвалят. Актьорската му игра в този сериал  е на съвсем различно ниво.

# 146
# 147

А сега с двама Заферовци какво ще се случи?
А и трябва един наследник да остани. Нито единия, нито другия е кръвен син на Зюлфикяр.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:30 от tigasa1

# 148

А сега с двама Заферовци какво ще се случи?
А и трябва един наследник да остани. Нито единия, нито другия е кръвен син на Зюлфикяр.

Оф, беее, чакам епизода с нетърпение. Това видео показва, че стрелбата в края на 15 еп. не е взела жертви, а Рейхан и мама Айше са живи, което е добре. Лудият Зафер не ми харесва, но трябва вече да излезе на светло. Да видим после....Везир си заслужава да го отхвърлят всички, мръсна гад е той, макар с вид на хрисим човек.

# 149
Сабри и Селим може би загинаха в стрелбата. В Гюлендам ми е надеждата да издаде Зафер за убийството на Саим.

Общи условия

Активация на акаунт