Отговори
# 105
Страхотно начало за Акън и "Престолонаследник".

# 106
# 107
Изгледах епизода с БГ превода, хареса ми. Не мога да кажа, че е красив сериал, както го пише на някои места. За мен е по-скоро суров, първичен, показващ най-лошото и най-доброто от хората, Почти всеки е готов да стане предател, кой за пари, кой под заплаха, или свършва като мъжът, който разнасяше чая, мъртъв хвърлен на централната маса насред вечерята.
За мен най-впечатляващия  момент от този първи епизод  ще  си останат думите на Зюлфикар.

Той не търси просто някой, който да заеме мястото на сина му, той търси някой  на когото да  прехвърли греховете си, след като умре.
Тимур може да  е избран за наследник, но е избран за наследник на греховете, не на наследството.

Ето връзките и героите, които създават света на Престолонаследник

# 108
Честит Рожден Ден на Акън!
Много лични и професионални успехи!

# 109
И от мен честит рожден ден на Акън! Само хубави неща да му предстоят! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, гледах първа серия на Наследник. Интересен сюжет и великолепна игра на Акън. Браво! Знаете, че в групата дойдох когато започна Легенда и повече познавам работата на Ебру, но сега казвам от все сърце- браво на Акън за акторското му майсторство!
Не знам дали ще успявам да гледам навреме сериите, но когато мога. Харесва ми сериала.

# 110
Онче, аз изгледах вече и втори епизод и ми хареса още повече. Навлизат в самата същност на историята с бързи темпове, както аз обичам. Това е първия сериал след Вятъра, в който Акън наистина ми харесва като актьорска игра.
Много силна сцена на шок, когато разбра, че са променили външността  му. Той умее много достоверно да предаде крайни емоции.

Истинския Зафер пък си е направо за ожалване. Цял живот да не можеш да прекрачиш прага на портите. А осъзнаването, че баща му иска да го подмени му донесе още повече стрес.

Много интересна ще е историята и между Яхя и Дерия. Там има чувства още от детските години, но  как ще продължат.., а и тя вече е омъжена. Мъжът и отначало ми се видя един такъв мекушав, но сега показа, че може да бъде и добър манипулатор. Успя да я откаже да напуснат имението.

Любопитно и как ще продължи започналото приятелство между двете сестрички (на Тимур и най-малката сестра на Зафер)

Яхя за сега е ясен, той търси отмъщение. Но ни показаха и колко е изобретателен в отмъщението си. Доста безскруполен човек, занимаващ се и с трафик на хора.

За Тимур вече няма връщане назад, още по-малко сега, когато излезе на светло като Зафер. Много ми харесаха моментите с истинското му семейство в първи епизод, особено силната връзка със сестра му. Цената на тази подмяна ще е най-висока и най-трудна за него.

# 111
Привет!
Честит рожден Ден на Акън. Пожелавам му много здраве, щастие, лични и професионални успехи. ❤️🍀💐🍷

Вчера успях да изгледам първия епизод на Наследника. Не намирам много време, но беше трудно да не започна да гледам Акън веднага.  Доста време чаках да се завърне и си е заслужавало. Харесвам историята, виждам, че във втория епизод  ме очакват още вълнуващи моменти. Относно заложбите му  и професионалните му качества, никога не съм се съмнявала. След Вятъра имаше герои, които заслужаваха по-малко симпатиите ми или историите не бяха така завладяващи, на  изиграни винаги майсторски и с душа

# 112
Фраг за 3-ти епизод на "Престолонаследник"

„И двамата избрахме да умрем, за да запазим близките си живи...“

ПРЕВОД:
Тимур: Тук съм, за да защитя семейството си.

Рейхан: Изглежда и двете избрахме смъртта, за да могат тези, които обичаме, да живеят.

Зулфикар: Това не е просто печат, нали? Това е ключът на Есенлер. Сега го искат от мен. Искат кръвта ми, по дяволите!

Яхя: Чичо, когато те погледна, си спомням баща си.

Зулфикар: И когато те погледна, си спомням за баща ти.

Яхя: Ще взема всичко от Зулфикар ага, едно по едно, едно след друго. И накрая ще му взема сина.

Зафер: Искаш да станеш Зафер Кърсли. Защото си никой.

Зафер: Слушай, чуват се звуци отдолу. Пристигнаха, отче.

От продукцията клипчето ме изненада, но е толкова мило и за пореден път показват колко са креативни в рекламата и изненадите.
До Акън Акъньозю "Престолонаследник" Изненада за рожден ден на снимачната площадка

Благодарностите от Акън в ИГ

Докато навлизам в тази нова глава от живота си като „наследник на трона“ на майка ми, изказвам сърдечните си благодарности на всички, които бяха до мен с присъствието, гласовете, молитвите, посланията и изненадите си, които ме подкрепяха и защитаваха, които ми носеха усмивка на лицето, които ме караха да се чувствам ценена и обичана. За това, че направихте рождените ми дни, които винаги изглеждат непълни, достойни за празнуване и смислени - толкова се радвам, че ви имам.

Макар че обичам да слушам стихотворението „Тридесет и пет години“ с гласа на дядо ми Сюрея, знам, че тридесет и пет вече не са половината път, а само една трета от него.

# 113
Озет няма ли още за 3-ти епизод?

# 114
Момичета, чак сега успях да гледам 3 серия. Хвалбите вече ги казах, дано сериалът продължи да е все така запленяващ.
Сега искам нещо да ви питам. Гледали сте всички и предполагам като мен сте възхитени от танца във финалната сцена. Този танц не е ли грузински или хайде, ако не грузински, то кавказки? Движението на танцьоката е много характерно, музиката, ритмите.
Вероятно семейството е от пограничен район с Грузия. То и затова Тимур не го знае този танц. Може да не съм права, но това за мен е кавказки танц. Особено мин. 2.38- много ясно кавказко усещане.

Голяма красота! Чуден танц и музика! Hands Clap

Някой има ли музиката от сцената?
И изобщо- саундтракът на сериала е великолепен, а за мен това е много важно.

Sign Triangular Flag On PostВлизам да допълня. Голям съм шемет, то на клипа е написано, че е кавказки танц. Smiley От прехласване не съм видяла. Smiley Познала съм значи.Blush

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 21:00 от oncee

# 115
Музиката е от автора който е правил саундтрака на Присъда.

Иначе всичко досега е перфектно.
И  двете двойки са чудесни.
Харесват ли Ви?

# 116
На мен много. На първо място главните герои, а обичайно второстепенните са ми по-интересни.Grinning Но тук просто ме грабнаха Тимур и Рейхан.

# 117
За мен Тимхан са ми ангелчета а Яхдер са малки дяволчета с огнена страст Grinning

# 118
Сполучливо описание. Blush

Видах кой е композиторът- Тойгар Ишиклъ, той е много добър. Обикновено на Ай Япъм композира проектите, Наследник ще проверя кой го продуцира.

# 119
faro и gold production (те са и на шербета)

Общи условия

Активация на акаунт