Отговори
# 90
и аз съм набелязала 2 или 3 сериала при положение че 70 процента от тях бързо ще бъдат завършени до края на годината (дори давам прогноза до края на октомври), но на Акън ми е на първо място от новите.
Аз плаката нещо не ми допада, този които дадоха в началото беше по-хубав, поне за мен.

# 91
Ебрушка от Латвия

# 92
Нов Фрагмент на "Престолонаследник"
„Децата страдат за греховете на бащите си.“

ПРЕВОД:

Зулфикар: Кой е той? Успяхте ли да разберете какъв човек е?

Дясна ръка: Семейството му е това, за което най-много се грижи. Точно като теб. Достоен, честен, само с един недостатък - смелчак.

Тимур: Хвърли го!

Яхя: Каквото и да се случи... детството ми е тук.
Реджеп: Не искате този г-н Зафер... да ни посрещне на входа на автогарата?

Яхя: Не искам.

Зафер: Спри! Спри!

Яхя: Както се казва... Децата плащат за греховете на бащите си.

Зулфикар: Зафер идва! Много скоро!
Зафер?

Зафер: Какво се случи, татко?

Зулфикар: Прости ми, сине.

Тимур: Хайде да се запознаем, ангелче?

Рейхан: Рейхан.

Тимур: Тимур.

# 93
Първата среща на Тимур и Рейхан. Много са сладички.

Мнение от Бирсен: Фаро и Голд Филм подписаха сериала #Veliaht на Шоу ТВ, който ще бъде излъчен на 11 септември, вторият трейлър също е пуснат... Пожелаваме му успех... Ако открият сезона с рейтинг от 8-10, ще бъде чудесно.

# 94
Наближава момента, в който ще се запознаем с "Престолонаследникът".
До 11-ти има броени дни.
Сера и Акън ни се представят.

https://www.youtube.com/shorts/IW-Vrb2Yuoo

https://www.youtube.com/shorts/QqVd6yvC3cw

# 95
НОВИЯ ФРАГ
Престолонаследникът Епизод 1, Трейлър 3 | Започва в четвъртък, 11 септември по Show TV!

ПП. Като  намеря  превод ще редактирам да го кача.

ПРЕВОД:
Зулфикар: Шаси, кацане, цвят... Такъв е животът, синко.

Партньор: Тимур, принцесата на двореца на вратата.

Тимур: Синко, какво казваш? Какво е „Принцесата на вратата“?

Кудрет: Разбери с кого е говорила. Наблюдавай я.

Зафер: Червената роза е символ на любов и страст. Всичко ще бъде перфектно днес. Обещавам.

Рейхан: Съгласен съм със Зулфукар.

🎶Ела, без да увяхваш, розо на моята любов,
дори ако речта ти наранява сърцата на границите.
В моя толкова малък свят, о, само да знаеше,
написах името ти на сърцето си с невидим надпис.

Светът никога не е виждал такава любов, повярвайте ми,
нито в миналото, нито в бъдещето сега.
Напразно ще я търсят в сънищата,
няма да я разпознаят в сърцето ми.
🎶

Кудрет: Ще ме изчакаш ли за минутка?

Дясна ръка: Разбира се. Ще те чакам цял живот.

Рейхан: Защо ме спаси?

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:39 от cvetansk

# 96
Ново от Ебру

От сватбата на Гьозде

# 97
Акън Акънозу промени имиджа си, за сериала Престолонаследник.

Три промени за Тимур

# 98
Вече пуснаха доста от представянията на героите. В следващите дни предполагам, че ще има и още.

Ето ги и тях, героите на "Престолонаследник"

По-големият брат от квартала, който винаги взема Тимур и семейството му под крилото си. Със своите скрити, неизказани преживявания: Арнавут Саим. Ариф Пишкин играе Арнавут Саим.

Айше: Майка, която се стреми да спаси семейството си въпреки опустошенията, оставени от съпруга ѝ, който изчезна с дълговете си, и която е посветила живота си на двете си деца. Айшегюл Юнсал играе ролята на Айше.

Неговият другар, Реджеп, който таи пламенно негодувание срещу онези, за които смята, че са нарушили правата му, и който се превръща в сянка на Яхя със своята лоялност и умения. Бурак Алтай играе ролята на Реджеп.

Въпреки че лявата му ръка изтръпва след инцидент, той отказва да му бъде ампутирана, вместо това я пъха в джоба си и продължава живота си. Най-близкият роднина на Тимур, не по кръв, а по самия живот: Труп. Кайхан Ачъкгьоз играе ролята на Труп.

Мечтата ѝ е да издържи приемния изпит в университета и да стане лекар, но тежестта на финансовите тежести вече е на плещите ѝ... Обичната сестра на Тимур: Гюлшах. Дефне Бурназ играе ролята на Гюлшах.

Скрит текст:
Той работи със семейство Карсли от години и заедно с любимата си съпруга Несрин са разкрили тайните им. Най-голямото му предизвикателство са безкрайните изисквания на Зафер Карсли: Сабри Сабахатин Якут играе ролята на Сабри.

Известна с лоялността си, неспособността си да крои интриги и най-изложена на авторитета на Кудрет Карсъли, служителката в имението: Несрин. Селин Кьосеоглу играе ролята на Несрин.

Най-младата служителка на семейство Карлъ. Тя има високи амбиции, така че е само въпрос на време, преди да се забърка в неприятности: Гюлендам. Селин Думлугьол играе Гюлендам.

С острия си ум и уменията си за смятане, той е на път да си направи име на автогарата, където току-що е стъпил... Единственото нещо, което не може да направи, е да излъже: Зивер. Уфкум Калаоглу играе ролята на Зив

Въпреки че е един от най-доверените служители на семейство Карсли, благодарение на своята лоялност и добронамереност, той е добър и в това да противоречи на името си, когато е необходимо: Медени. Волкан Киран играе ролята на Медени

itshristina, толкова много промени в имиджа на Акън, че чак не мога да реша коя най-вече ми харесва. Мисля, че тази последната промяна с толкова  къса  коса, не ми е от най-хубавите. Май си го предпочитам с малко по-дълга  коса  и малко повечко брада. Така ми прилича на снимките  му от казармата.

# 99
Нали бащата на момичето ще го взима и затова е тази драматична визия. Мен първата визия без брадата беше топ.

# 100
Ами и те явно  я харесват повече щом  на плакатите  е с  нея. И  на мен първата  най-ми  допада. Но пък  и с втората в първия фраг  много добре се  вписва.
Другата седмица като видим нормално цял  епизод ще видим как е  в  движение.
Единственото ми притеснение  е тази автогара и автобуси.
Иначе ми се струва,  че  сериала има потенциал. Сюжета му е интересен. Актьорите са класни. Има всички  предпоставки  да остане  на екран.
Изобщо  не смея  да тръгвам  с  голямата  кошница,  защото много  бързо  режат...

# 101
Откъс от епизод 1 на сериала "Престолонаследникът"

„Никой няма да докосне това място, докато не си отмъстя на Зулфикар!“

Яхя: Ако искате да разберете какво се случва в града, трябва да погледнете автогарата на този град.

Реджеп: Хей, Истанбул, слушай! Яхя Каптан говори, по дяволите!

Яхя: Тук съм по необходимост. Това е моето детство. Сякаш духът на баща ми броди по тези места. Докато не си отмъстя на Зулфикар ага, никой не може да докосне това място.

Яхя: Като оставим това настрана, готови ли сме за утрешното тържество, Реджеп?

Реджеп: Готови сме, капитане. Но не бързаме ли твърде много?

Яхя: Не, Реджеп. Дори сме закъснели. С около двадесет години. Добре, да тръгваме!

Специално интервю на Akın Akınözü и Serra Arıtürk „Наследник“!

# 102
Снимки от епизод 1 на Veliaht! 📸 Започва в четвъртък в 20:00 часа по Show TV!

# 103
И последните представяния на героите на "Престолонаследник"

Справедлив, жизнерадостен, обичан млад мъж в квартала... Изчезването на баща му, обременен от дългове, го натоварва тежко още в ранна възраст; за да издържа майка си и сестра си, той започва да работи като автомонтьор. Съдбата му се променя коренно, когато пътищата му се пресичат със Зюлфикар Карлъ, и той се преражда като наследник на империята: Тимур. Тимур е изигран от Акън Акъньозю.

Някога успешна сладкарка, животът я подтиква да се омъжи за приятеля си от детството Зафер и да стане булка на имението Карлъ. С пристигането на Тимур в имението, всичко ще се промени необратимо за нея: Рейхан. Сера Аритюрк играе Рейхан.

Бащата на семейство Карлъ е единственият владетел на автогарата от миналото. След като пада от власт, знанието, че синът му Зафер няма да може да поеме поста му, го поставя в трудно положение. Единственото му решение е да намери нов син, който да поеме трона му: Зюлфикар. Ерджан Кесал играе Зюлфикар.

Безразсъден син, воден от отмъщение, влиза на автогарата... Той амбициозно е разширил бизнеса си, който се състои от офис и два автобуса. Има една недовършена любов зад гърба си и един недовършен резултат пред себе си. Готов е да сложи край на царуването, да свали трона: Яхя. Еркан Колчак Кьостендил играе Яхя.

Средната сестра, която управлява много от семейните бизнеси, особено автобусната компания. Въпреки че копнее да поеме контрола и да стане наследник на баща си, Зюлфикар Карлъ, тя е наясно с основните препятствия, пред които е изправена: Деря. Хазал Тюресан играе Деря.

Скрит текст:
Той е надежден човек, който изпълнява важни задачи за Зюлфикар Карслу благодарение на способността си бързо да разпознава хората и умните си решения в критични моменти. Най-голямата му слабост са скритите му чувства към Кудрет: Везир. Тансу Бичер играе ролята на Везир.

Най-голямата сестра на семейство Карсли, достойната фигура в имението, едновременно авторитарна и защитнически настроена към Зафер и Дженет. Сянката ѝ виси над тоягата; дори птица не може да лети без нейно знание: Кудрет. Деря Карадаш играе Кудрет.

Синът на семейството, израснал в сянката на споделена трагедия. Затворен в имението, той не може да прекрачи прага ѝ. Въпреки че таи дълбока любов към Рейхан, появата на Тимур в живота им ще бъде най-голямото му изпитание: Победата. Бора Акаш играе ролята на Зафер.

Единственият зет на семейство Карсли, счетоводният експерт в Doğu Kapı Seyahat. Като съпруг на Derya Karslı, той е близо до въпроса за мястото си в семейството: Beyazıt. Erdem Şenocak играе Beyazıt

Най-малката дъщеря на семейство Карсли, мекото коремче на Зюлфикар Карсли, другарката в игрите на по-големия ѝ брат Зафер... С лудата си жизненост и безкрайната си радост, единствената и неповторима в имението: Дженет. Дилара Йълмаз играе Дженет

# 104
„Престолонаследникът“: Епизод 2, Фраг 1
„Отсега нататък този мъж е мой син!“

ПРЕВОД:

Тимур: Казвам се Зафер Карсли. Роден съм на 5 юни 1995 г. Майка ми се казва Гьонул. Най-голямата от нас е Кудрет. Средната е Деря. А най-малката е Дженет.

Везир: Защо досега не са те виждали?

Тимур: Защото съм син на Зулфикар Карсли. Имаме много врагове. Това е капитан Яхя. Трябва да внимаваме с него.

Везир: Защото е единственият приятел, останал от детството ти.

Зюлфикпр: Есенлер не иска дъщеря ми.
Те искат сина ми, сина ми.

Деоя: Не се тревожиш да защитиш сина си или някой друг. Грижата ти е да не отстъпиш мястото си. Дори не искаш да отстъпиш мястото си на собствената си дъщеря.

Кудрет: Татко!

Зулфикар: Извън тази къща, този човек е мой син отсега нататък. Ако прекрачиш прага, ще го застрелям. Давай, сине.

Тимур: Що за капан е това? В какво се впуснах?

Рейхан: Защо си тук?

Тимур: Заради теб. Заради теб съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт