Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мнооого ясно! Не обичаме да даваме пари за глупости все пак Grinning
Да пишеш като го получиш и се надявам да не ме “биеш”! Joy
Аааа все ще намеря кой да му се радва...
Е да Simple Smile Жалко, че вече не можем да "менкаме" тук във форума.

# 301
Мнооого ясно! Не обичаме да даваме пари за глупости все пак Grinning
Да пишеш като го получиш и се надявам да не ме “биеш”! Joy
Аааа все ще намеря кой да му се радва...
Е да Simple Smile Жалко, че вече не можем да "менкаме" тук във форума.
Ааа аз съм пращала червила на съфорумки от друга тема обаче 😅

# 302
Любими са ми гланцовете на MaybeLLine и червилата LoreaL.
В колекцията си имам и някои нюанси на Dior .

# 303
  • В морето
Честит световен ден на червилото! Wear Lipstick
Споделете интересна случка/необичайно място, на което се е налагало да нанесете червило.

# 304
За мен най-необичайното - понеже е направо екстремно - място, където си слагам червило, е в колата. Лошите пътища, рязкото спиране на трафика и любовта на мъжа ми към скоростта направо ме побъркват, докато се опитвам да се оправя 😁

Честито на всички любители на червилото!

# 305
  • София
Никога не слагам червило на обществено място!

# 306
  • София
В метрото към летището.

# 307
  • Sofia
В колата докато вися по светофарите.
Какво си купихте от днешните промоции?

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 01:20 от Karen

# 308
И без Chanel, разбира се Simple Smile Както винаги.
Сега получих и от Lancome - 25 % за един и 30 % за два продукта за устни. Предполагам, че всички ще пуснат намаления по случай Световния ден на червилото.
Аз мисля да подновя някой Диор или Делириум, ако се отпуснат с добро намаление на ТФ, ще си взема още една Казабланка Heart Eyes (и ще мирувам после, защото съм не препълнена, ами не знам!).

А Шанел някога някъде имат ли намаление, има ли смисъл да ги чакам или направо да си взимам каквото съм харесала? Grinning Имам сериозни подозрения, че при тях открих новия си любим нюд!

Много хубава тема сте подхванали иначе. Аз съм раздвоена, тъй като любовта ми към червените нюанси се конкурира единствено с тази към нюда. Joy И за нокти, и за устни, дайте ми 3-4 различни нюд нюанса и 3-4 различни червени и ще си живея щастливо завинаги.

За Деня на червилото пазарувах предварително - чакам си Juicy Tubes 05, прелестния глос на YSL в кафяво и нов цвят от виниловите червила на Мейбълин. Smiley Както и 2 молива за устни от Лифтър серията на Мейбълин.

# 309
Нямат Шанел намаления в България, освен на черен петък.

# 310
  • София
Аз си взех любимия Sugar Baby на NL Beauty.

# 311
  • В морето
И аз направих поръчка на няколко гланца, но още червило не съм избрала. Дайте съвет за някой хубав молив, подходящ за  начинаещ, не съм използвала досега, ей така да пробвам и аз с някое червило. Simple Smile

# 312
Аз си чакам два гланца от Дъглас, които се забавиха и ще пристигнат точно днес. Но червила и гланцове не ми трябват за 5 години напред...

# 313
  • София
Честит празник и от мен! Аз винаги съм с червило, дори и вкъщи Simple Smile Толкова съм пълна, че нищо не си поръчах. През живота си съм изхабила сигурно не повече от 3-4 червила. Имам просто купища и кутии. Обаче си ги знам всичките. Луда работа!
Молив като за начинаещ препоръчвам на Импала и GR, ако има къде да откриете. Най-добре тествайте в магазин, защото така по препоръки няма да стане - всяка от нас е с различен тен и подтон на кожата, пигмент на устните и какво ли още не. Така че най-добре проба. Ако нямате досега обаче навика да ползвате, едва ли ще свикнете Simple Smile
От останалите марки мога да препоръчам Chanel, EL, Collistar, Pupa, MUFE, Givenchy и Mac. Точно в тази поредност.
Днес съм с ей тази “реликва” (не питайте от къде и за колко се сдобих с нея, че е discontinued)

# 314
Я вижте с какво се сдобих аз, бях го поръчала и забравих! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт