Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 36 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Дами, всяка си преценява дали да повярва, разбира се, но все пак споделям:

И може да се добави код MAKEUP или TREAT за допълнителен %.

Имаха любимия ми, вече спрян нюанс Dior Rouge 100 мат, за който съм мрънкала поне 5 пъти Grinning Думнах 2 бр.

# 616
  • София
Ами, замислете се защо са толкова намалени. Първо, стари са като света, и второ - тестери са. Аз съм категорично против това да се продават стоки с изтекъл срок (да не говорим, че не е и законно, освен че не е никак морално и коректно). А опаковката-тестер - не, мерси! Губи се от красотата на скъпия продукт, а и все едно съм го откраднала от някой магазин Joy
Всеки сам си “преценя”, ама се замислете поне Wink

# 617
Доста е снизходително да смяташ, че "не сме се замислили поне" Wink Особено когато се предлага съвет, който е далеч от иновативен или базиран на нишово знание, а е на ниво common sense и (донякъде) здравословен скептицизъм.

А понякога подобно включване може да се окаже и съвсем лекинко нелепо. Например, когато срещу теб стои човек, който се занимава с козметика (и още по-стриктно регулирани от закона категории продукти) и стои в офис, към който има склад с няколкостотин хиляди такива. Simple Smile

# 618
  • София
Доста е снизходително да смяташ, че "не сме се замислили поне" Wink Особено когато се предлага съвет, който е далеч от иновативен или базиран на нишово знание, а е на ниво common sense и (донякъде) здравословен скептицизъм.

А понякога подобно включване може да се окаже и съвсем лекинко нелепо. Например, когато срещу теб стои човек, който се занимава с козметика (и още по-стриктно регулирани от закона категории продукти) и стои в офис, към който има склад с няколкостотин хиляди такива. Simple Smile
Чак пък толкова! Хайде сега Wink Много хора не знаят и не се замислят наистина, така че не смятам, че съветът ми е неадекватен Simple Smile
Поръчвала съм от подобни намаления и много добре знам за какво става въпрос! И нека не се обиждаме…

# 619
И аз призовавам именно към това.

# 620
2 червила Диор Адикт ми се развалиха в рамките на малко над година. Купувани са едното от летище, другото от Сефора в Барселона. Въобще не очаквах.

# 621
2 червила Диор Адикт ми се развалиха в рамките на малко над година. Купувани са едното от летище, другото от Сефора в Барселона. Въобще не очаквах.
Много странно, аз имам Диор Адикт над година, нищо му няма. Видя ли срока на годност?

# 622
Четири Dior имам, три са над година, две от Прити шоп и едно от Дъглас, нищо им няма.

# 623
Диор Адикт купувам по две, че моят цвят не винаги го има...и едното си преседява доста без нищо да му има като го отворя!

# 624
Не съм гледала срок на годност, честно казано, но не очаквах изобщо да се случи подобно нещо, все пак са купувани от оторизирани магазини. Имам много по-отдавна купувани червила и глосове на Диор, които нямат промяна в аромата и вкуса. А тези миришеха зле и горчаха. Най-интересното, е че бяха един и същи номер. По грешка дублирани, купени в разстояние на няколко месеца.

# 625
  • София
Странно за Диор-ите наистина. Имам страшно много и някои от тях не са ми първа младост. Не са мръднали изобщо - нито миришат, нито са си променили вида. Единствените ми "миризливци" са на Том Форд и ЕЛ. На Мак също ми се е случвало.

# 626
О значи да измажа ТомФорд-а докато не се е размирисал.

# 627
Тъкмо изрових и третото от тази серия. И то е заминало, но е по-старо. От другите серии нищо им няма. Нямам никаква идея защо, съхраняват се при еднакви условия.

# 628
Моге би защото е по креместо/ мазно и олиата гранясват.

# 629
  • София
О значи да измажа ТомФорд-а докато не се е размирисал.
Да, Том Фордите трябва да се ползват бързо.
Аз имах 2 дето отидоха в кофата наполовина използвани. Едно на Килиън също. Сърцето ме заболя Grinning

Аз Диори имам от Адикт серията, не са ми се разваляли за сега.

Общи условия

Активация на акаунт