Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 36 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ох имам забутан гланц на Том Форд , трябва да видя дали ще го бъде .😅за мен от по-високия клас гланцове само тези на pat mcgrathси струват , Диор ги слагам след Кико и Fenty.

# 631
Много ме е яд, защото ми бяха много любими и като цвят, и като консистенция. Ама то човек като има мания по червила така става...

# 632
  • Вестерос
Попаднали сте на стари продукти просто. Гланцовете миришат сладичко по принцип Simple Smile
Миришат хубаво, вкусът е какъвто описах

# 633
Днес бях в Сефора да видя новите течни червила на Диор от коледната колекция, нито един цвят не ми хареса. Всички ми идват тъмни, а така исках да намерия светъл нюд. И като консистенция не ми допаднаха изобщо, прекалено са ми “кадифени”.

# 634
А аз си изрових ТомФорд-а и си мирише хубаво на ванилия.
Скрит текст:

Дописвам, че сега си взех пратката - ако не бях видяла как стои този цвят на Juicy Tubes, никога нямаше да го поръчам, но той стои бо-жес-ве-но на устните!
Скрит текст:
Ето клипче от Ивелина Стефанова https://www.tiktok.com/@ivistefanovaa/video/7198240919345319214? … &sender_device=pc

# 635
Диа, моят май е същия звят! Телефонът ми го дава по розов!

# 636
  • Sofia
Вярно е, че са много лепкави, но пък се задържат  дълго върху устните и ги хидратират отлично.

# 637
Не е, Мими, този е 06 и него имам. Той е с брокатчета, а другия е пастелен без блясъци. Много е хубав и този, нося си го, но онзи невзрачен в тубата розово-лилав цвят, на устните е толкова секси...
Скрит текст:

# 638
Честно казано от този на МАС съм по доволна, въпреки, че по бързо заминава!

# 639
Аз си взех балсамчето с кафе на Muse cosmetics и розовото на NL beauty, но дъщеря ми ще намаже и с двете, защото грам не са моето като усещане. Нямат много цвят, а са със супер блясък. Кафявото е по- приятно за носене, не тежи и не лепне, мирише много хубаво на кафе и има много приятен за ползване силиконов накрайник, така че определено го препоръчвам на обичащите този тип продукти.

# 640
И аз съм фен на juicy tubes, много ми харесва текстурата им. Кое е това без брокатчетата на снимката?

# 641
08 Tickled Pink

# 642
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакво червило или гланц от което сте доволни и което наистина прави устните видимо по-обемни ( големи).

# 643
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакво червило или гланц от което сте доволни и което наистина прави устните видимо по-обемни ( големи).

При мен действа онзи хак с лекото очертаване извън линията на устните горе на "лъка на Купидон" и огледално на долната устна. Без прекаляване, че си личи, а отгоре всеки гланц или олио в сходен цвят става.
Втори вариант са балсамите, които имат съставка, която дразни устните и ги кара да се подуят. Пробвала съм ето този - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/revox-b77-filar-za-ustni-s-hialu … 060565102613.html . Дразни и пари ужасно, уголемяването е видимо, но временно. После трябва да нанасяш отново и ако имаш друг продукт, да махаш и да добавяш пак.

# 644
  • Sofia
Тези ysl работят, но за около час.

Общи условия

Активация на акаунт