Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Хилауронова инжекция работи най добре 😀

# 646
  • В морето
Аз лично харесвам Lip Maximizer-а на Dior, няколко цвята съм пробвала, всички съм изразходвала, че иначе рядко ми се случва, освен с джусито на Lancome.

# 647
Цветът на Juicy Tubes 08 Tickled Pink, имам съвсем малко по-тъмен молив за контур на устните. Направо съм очарована от този цвят!
Скрит текст:

# 648
  • София
Новата ми любов са винилите на Тарте,  правят устните видимо по-обемни, без да боцкат. Sheer Iris, при мен е с цвета на устните.

# 649
Още един вот за винилите на Тарт, както и за другите им глосове с подобна формула. Сравнително трайни за глосове, без да лепнат. Цветовете са доста пигментирани.

# 650
  • София
Откъде купувате Tarte? Sephora?

# 651
Тези двете и същата гилза на Sheglam са като тези на Tarte
Скрит текст:

# 652
Откъде купувате Tarte? Sephora?
От Сефора.Hug

# 653
Тез са готини, седят чудесно, но са много меки и се разтичат!

# 654
  • София
Съвсем случайно попаднах на това  - https://barecare.bg/romnd-juicy-lasting-tint-18-mulled-peach-257
Ами, много ми харесва. Цветът е наситен, блясъкът е траен, не лепне, с молив за устни не се разтича и прави устните сочни.

# 655
На мен от известно време насам ми дотегнаха червилата и преминах на глосове. Пробвах и от тези плъмпъри, дето налютяват. Не че имам питающа нужда. Така се подлютих, че чак на езика ми лютеше. Това е мазохизъм от чист вид. Чак ми стана тъпо, че и пари съм дала за такова нещо.

Подобно на това горното корейското имам и аз, но в по-червен нюанс. Много ми е странно като усещане. И ароматът е странен. Нещо като цяло не съм доволна от декоративната козметика на корейците.

# 656
  • Sofia
На мейбълин има едно, от което ми пари чак на гърлото. Замислих се какво ли поглъщаме.

# 657
Не знам защо, но вече ми е супер некомфортно от всички тези гланцове с ефект на парене. Избягвам такива продукти. Изключение е балсамът Carmex - поне не е толкова силен, да и за мен е класика сред балсамите

# 658
В момента съм с Кармекса, но не ми люти. Имам разновидността с мирис на череша.

# 659
Нали ви казах, че лаковото червило на Диор, което излях на покривката, не се изпра с нищо, засъхна като блажна боя на кора...смятайте какво поглъщаме! 🙄

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 17:13 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт