Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Прословутото куфарче и мама го имаше, и лъскавите сенки в бурканчетата помня много добре 🤣
Колистар наистина много приятни се оказаха...

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 18:44 от mimi.7299

# 76
  • София
Явно трябва да наваксам. Pupa виждам всеки ден на прибиране в едно много мъничко магазинче до Rock'n'Rolla (в София). Набива ми се на очи, все се каня да сляза и да разгледам и все решавам, че съм много изморена.
На Collistar много харесвах продуктите за тяло - скрабове и лосиони, но вече ги намирам само в Нотино и затова съм пас.

# 77
Да, и аз от Нотино взимам

# 78
  • София
Аз от Нотино вече нищо не купувам. Има ги и в make.up и понякога там са по-изгодни, но трябва да се дебнат, че те пък много си "играят" с цените..
Продуктите им за тяло са наистина страхотни, но имам добри впечатления и от тези за коса. Като се замисля май, каквото съм имала на марката, все ми е харесвало Simple Smile

# 79
Този гланц е божествен като цвят и текстура! Който не понася люто, обаче, да не припарва до него. И моливът е чудесен.
Скрит текст:

# 80
  • София
И аз се отказах от Нотино. Утре обаче ще мина през магазинчето с Pupa. Сърце юнашко не трае…

# 81
  • София
И аз се отказах от Нотино. Утре обаче ще мина през магазинчето с Pupa. Сърце юнашко не трае…
Похвалете се после какво сте си избрали. Вижте моливите им от true lips серията. Имат и много хубави малки лакчета за нокти, ако ползвате обикновен лак. Матовите им червила също не са лоши, но на тяхната цена има и по-добри Simple Smile
Иначе Пупа има в магазини Брик, на Иван Асен до Орлов мост е единият, а другият беше преди на Шишман - срещу Ремедиум, но не знам дали още съществува. Те предлагаха преди и Collistar, но вече не ги внасят Sad

# 82
Три дена носих червилото на Revlon,  което Шоколадка ми препоръча. Ето това

Чаках по 5-10 мин. да изсъхне цвета, преди да сложа от глоса. При мен има трансфер и самото червило сякаш се лющи на малки парченца. А днес няколко минути след като го сложих, от вътрешната страна просто изчезна. Явно имам генерален проблем с дълготрайните. Това вече е трето, при което се случва така при мен. Ще си карам явно с обикновени. А така ми се иска като сложа червило и няколко часа да не го мисля.

# 83
  • София
Три дена носих червилото на Revlon,  което Шоколадка ми препоръча. Ето това

Чаках по 5-10 мин. да изсъхне цвета, преди да сложа от глоса. При мен има трансфер и самото червило сякаш се лющи на малки парченца. А днес няколко минути след като го сложих, от вътрешната страна просто изчезна. Явно имам генерален проблем с дълготрайните. Това вече е трето, при което се случва така при мен. Ще си карам явно с обикновени. А така ми се иска като сложа червило и няколко часа да не го мисля.
Ех, много съжалявам, че не ви е допаднало Sad Вие кой цвят взехте? Може би има разлика.. При някои марки ми се е случвало да има такава. Ако е червеното от снимката, напълно възможно е да има трансфер, поради наситения цвят. Аз имам няколко, но са нюд и розово-кафеникави.
Иначе, оставете си го и му дайте шанс по-натам. Вероятно проблемът е временен и ще се оправи. Заложете сега на по-хидратиращи и овлажняващи продукти.

# 84
Този от снимката взех. Възможно е да има разлика при цветовете. Трансферът не ме притеснява. Само лющенето. О, да, няма да го хвърлям. Пари съм давала, а аз съм скръндза. Grinning Благодаря за съветите. Simple Smile

# 85
  • София
В цвета е проблемът значи. Жалко, че не стана дума по-рано, че търсите червено Sad Вижте и на Mon Reve, ако някъде намерите във физически магазин. Те са по-бюджетни и не са никак лоши. Препоръчвам ви да тествате обаче преди покупка, за да не се "набутвате" излишно Simple Smile

# 86
Аз мисля, че бях писала, че си падам по червената гама. А може и само да съм си мислела да напиша. Grinning Пропуснах да кажа, че взех още един цвят на Revlon. Него още не съм го пробвала. Ще го видя него утре как е.  Ще потърся това Mon Reve. От тестер няма да пробвам, малко съм гнуслива. Все ще намеря някой ден дълготрайно червило като за мен. Grinning
Иначе имам едно на Golden rose, което издържа три-четири часа. Търсех някое, което да не трансферира или поне да е много малко.
Още веднъж благодаря за съветите и предложенията, Шоколадка. Simple Smile

# 87
  • София
Аз мисля, че бях писала, че си падам по червената гама. А може и само да съм си мислела да напиша. Grinning Пропуснах да кажа, че взех още един цвят на Revlon. Него още не съм го пробвала. Ще го видя него утре как е.  Ще потърся това Mon Reve. От тестер няма да пробвам, малко съм гнуслива. Все ще намеря някой ден дълготрайно червило като за мен. Grinning
Иначе имам едно на Golden rose, което издържа три-четири часа. Търсех някое, което да не трансферира или поне да е много малко.
Още веднъж благодаря за съветите и предложенията, Шоколадка. Simple Smile
Няма защо! Съжалявам само, че не съм била полезна в случая, но за цвета не съм разбрала.. Вижте матовите на Mon Reve и Флормар, поне не са скъпи Simple Smile

# 88
Много интересно, говорите за Мон Реве, аз за първи път ги чувам, не съм ги сърчвала изобщо, влизам във фб и ми излиза реклама на техни продукти🤣 чак се заинтригувах.

# 89
  • София
Много интересно, говорите за Мон Реве, аз за първи път ги чувам, не съм ги сърчвала изобщо, влизам във фб и ми излиза реклама на техни продукти🤣 чак се заинтригувах.
Мда, масово ни облъчват Joy Марката е гръцка и имат страхотни продукти и то на много добри цени. Вижте ги, няма да сбъркате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт