Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мен и за червила напоследък не ми се дават много пари. Fenty ми е разочарование, MAC са ми на кантар. На NARS някои цветове също са нетрайни.
За маска съвсем ми се струва… хм… странно.

# 61
Аз бих ги дала за маска ама да знам, че действа. В случая някога ако взема ще ей тъй, за пробата.
За червила, кое по-скъпо бихте ми препоръчали, но да е дълготрайно.
Някое в красива гилза примерно.. 🥹

# 62
Азара в bestcarе има минита на маската на Laneige Simple Smile ако искаш да я пробваш може и такова да си вземеш.

# 63
  • София
Маската на Dr. Jart+ е страхотна, много повече ми харесва от Ланеж.

За мен едни от най- красивите гилзи са тези на Гарлен, имам няколко. То там са по - скоро капачки за червилото, не знам как точно се водят - кейс или нещо от сорта. На Killian също, червилото вече е неизползваемо , но ми е жал да го хвърля заради гилзата.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 22:46 от ~Étoile~

# 64
За червила, кое по-скъпо бихте ми препоръчали, но да е дълготрайно.
Някое в красива гилза примерно.. 🥹

На Армани Lip Power е с прилична трайност:

Но не знам дали гилзата отговаря на естетическите ви изисквания... Grinning

# 65
  • София
Ако говорим за красота на опаковката, определено Guerlain са номер 1, но самите червила не са нещо невиждано. Аз препоръчвам Chanel и Tom Ford - тук и опаковката, и съдържанието за мен са на ниво. Имат много финиши и формули обаче и зависи какво търсите Simple Smile

# 66
На Герлен и Килиън са най-красивите гилзи, червилата обаче са компромисни.

# 67
  • София
ShokolaDkaa,мерси ще го потърся☺Винаги имам Dior maximizer, но за тази цена ще дам шанс. Моите дъщери си купуват постоянно какво ли не от колекциите на Есенс…..
Купих им няколко хубави само и само да не ги купуват и им обяснявам,ме е по- добре да имат 4,5 продукта за уста,а не 100 ,но никоя не ме чува.
Подариха ми тестер на червилото Dior Rouge 999 velvet, но подобни цветове на използвам. Само го тествах на ръката и се отказах от него 😁

# 68
Димяни, изглежда страхотно това червило ❤ От снимки в нета съдя, не съм го имала.

# 69
  • София
Не бих се възприела с него ☺

# 70
Най-хубавото червило, което ползвам в момента е Кико 140 в гилза, стои много естествено и е трайно, усещам го много комфортно на устните.

# 71
  • София
Аз от Кико изобщо не съм впечатлена. Много нашумяха напоследък отново покрай TikTok. Прочутите им гланцове изобщо не ми харесват, както всъщност и другите им продукти. Може би единствено лаковете за нокти, но и те не са уау.
Имаше преди време в София една друга италианска марка - Wycon. Имаха много хубави неща, особено червила, но така и не разбрах защо така бързо се изтеглиха от нашия пазар Sad
Аз днес си преоткрих един отдавнашен любимец - Chanel Rouge Allure - 174 Rouge Angelique и цял ден му се радвам (съчетан с ленени дрешки и N°5 L'EAU) Heart Eyes
Скрит текст:

# 72
  • София
На мен из Instagram (нямам TikTok, че съм дърта) ми изскачат много на Pupa... А допреди няколко седмици почти не съм чувала за бранда.

# 73
Е, как Pupa е марка от години...Grinning
Майките ни ги купуваха от Кореком. Но напоследък пробвах това, онова не съм впечатлена!

# 74
  • София
Pupa имаха много сладки куфарчета за грим навремето. Мама имаше и аз много си играех. Беше една огромна червена кутия на няколко етажчета и имаше яко блестящи сенки и червила - правех се на маймуна, хах
Сега имат много добри моливи за устни. Номер 04 е култов сред руските блогърки/влогърки. Страхотен е наистина, но поради популярността си, почти не се намира.
Collistar също са италиански от същия ценови клас. Имат много хубави продукти (не само грим), но не се предлагат никъде почти във физически магазин и е трудно онлайн да си хареса човек нещо Sad

Общи условия

Активация на акаунт