Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Колко дебел слой нанасяте от червилото?
Слагате ли някакъв балсам преди да го нанесете?

Това са двете причини, които се сещам на първо време, поради които може да ви се лющи и да имате трансфер. Аз използвам такива двойни червила на различни марки от 16 години, като зспочнах с Макс Фактор тогава, и проблеми съм имала само ако не е била чиста устната или е сложен дебел слой червило.

# 91
Lolla, нанасям толкова червило, колкото има на четката, когато я извадя. Балсам не слагам преди нанасяне на червило. И аз заподозрях първоначално недостатъчно чисти устни. Дали от остатъци от балсам от преди няколко часа, дали от попаднали кремове по устните. Та започнах да ги почиствам старателно преди нанасяне на червило. Явно друг ще да е проблема при мен. Може би да се изсушават много от дълготрайните и за това така да се получава.

# 92
Пробвайте да почистите четката от излишък на червилото, според мен има много по четката принципно и винаги махам част от него по гърлото на бутилката и работя с останалото. При необходимост взимам още.

Относно изсушаването е много възможно при почистването също да се получава, ако много се търка например.
Обикновено слагам нощна маска на устните докато спинкам, сутрин изчиствам остатъка и нанасям червилото.
Пробвайте, дано да помогне 🤗

# 93
Благодаря за съветите, Lollaa. Simple Smile

# 94
Аз днес най после уцелих моя номер на Шисейдото. Страхотна консиктенция и лек блясък. Гилзата ме кефи много, ярко червена с магнит!

# 95
  • Вестерос
Пупа вземам от makeup.bg, има някои неща ми харесват, вземала съм от там кутии като различни животни със сенки и гланцове вътре. Но спиралите им са ужасни.
На Кико ползвам един молив и червило в комбинация и са двете страхотни просто. Както и бб крема и спиралата ми са техни. Повече ми харесват от пупа

# 96
  • София
Аз днес най после уцелих моя номер на Шисейдото. Страхотна консиктенция и лек блясък. Гилзата ме кефи много, ярко червена с магнит!

Чудничко е Шисейдото! Честито Simple Smile Аз наскоро си поръчах, но от матовата им серия (те са с черна матова опаковка), но не си нацелих цвета и умрях от яд Disappointed Какво да се прави, такива са си рисковете при онлайн пазаруването...

# 97
Аз за това червило, което не съм ползвала, он лайн не взимам, абсурд да се ориентирам с цвета!

# 98
  • София
То и аз по принцип, но в Дъглас е много нещастен асортимента на марката във физическите магазини. Или поне там, където съм гледала. Още не са станали Тик ток популярни - е тогава ще има зареждане навсякъде Laughing

# 99
Популярни са си, има достатъчно клипчета. Така си избрах моето, 404 е.

# 100
Популярни са си, има достатъчно клипчета. Така си избрах моето, 404 е.
Аз преди си бях купила един глос, в черните гилзи. Изобщо не бях доволна! Така си стои...

# 101
  • София
Моето беше ето това
Скрит текст:
Хубав цвят е, но на мен ми стоеше много... утрепано Grinning
Днес съм с тази красота
Скрит текст:

Нещо цветничко ми се приноси, иначе нося само нюд, розово и кафяво (mauve) Simple Smile

# 102
Това кой номер е? Много е хубаво. всички диори в цвят 999 ги имам - лаково, глитери, сатин и велвет. Wink

# 103
  • София
Това кой номер е? Много е хубаво. всички диори в цвят 999 ги имам - лаково, глитери, сатин и велвет. Wink
Номерът е 766 Rose Harpers, но е от сатин серията. Също толкова дълготрайно, но е мазничко като масло. То и това вашето на Шисейдо май е с подобен финиш. Обаче трябва да се има предвид, че цветът стои супер различно на всеки. При мен избива към розово, на майка ми стои червено, а на приятелка е направо цикламено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Харесва ми, смятам ще ми отива. Сатин предпочитам, консистенцията е добра и не се трият лесно. Ако има тестер ще го пробвам първо, защото ако бие на циклама няма да ми отива!

Общи условия

Активация на акаунт