Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Densi, сподели кои цветове избра.
Бялото с холограмни блясъци в гилза. То беше само едно.
 220 и 720 от блестящите

# 721
Densi, сподели кои цветове избра.
Бялото с холограмни блясъци в гилза. То беше само едно.
 220 и 720 от блестящите

От къдеее?

# 722
Аз ги взех от Леро днес, вчера в Сефора свършваха пред очите ми нюд цветовете и особено 220.

# 723
  • Велико Търново
Новото коледно червило на Dior
Скрит текст:
Скрит текст:
След миналогодишното едва ли друго червило ще ми хареса някога.

# 724
Е какво му е на това Сиси? Много готино ти седи. Аз днес извадих миналогодишното Диорско. Две шишенца червено имам и едно по нюд! 😁

# 725
  • Вестерос
Взех от Лили по-светлото. Нищо особено, дори и молива.

Днес си взех първото червило на Mac. Имаше на много 35 % намаление. Пробвах доста и се спрях на това 664 get the hint

Цяла вечер бях с него и съм очарована.

# 726
siska79, какво не му харесваш? Би трябвало да е еднакво с миналогодишното, като изключим гланцовата част.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 00:55 от alex_jp

# 727
  • гр.Пловдив
Chanel adrienne 402 никъде не го намирам,сигурно е спряно,а е уникален цвят..... Creme in your coffee на Mac в момента няма нищо общо като цвят с това,което съм ползвала.

# 728
  • Велико Търново
siska79, какво не му харесваш? Би трябвало да е еднакво с миналогодишното, като изключим гланцовата част.
Нищо не му харесвам, а имам три броя 999.Аз това писах и на мацката от Диор-никакъв трепет не ми донесе, няма "блясък", червило като червило.350 лв. на вятъра, но все някоя приятелка ще намаже.И няма нищо общо с миналогодишното-миналогодишното ми е най-хубавото червило, което някога съм имала, а аз съм имала много.

# 729
  • гр.Пловдив
Цитат
И няма нищо общо с миналогодишното-миналогодишното ми е най-хубавото червило, което някога съм имала, а аз съм имала много.

Koe е това с точност,благодаря!

# 730
  • В морето
Кое е това червило от 350 лв., и на мен ми е интересно? Не че ще купувам, само за обща култура.

# 731
Три по 112 лв. на Диор предполагам.
Иначе червилото на Вюитон е над 300 лв.

# 732
И на мен не ми допадна коледното червило на Диор - златните частички са доста едри и няма финния и деликатен блясък на миналогодишната версия.

# 733
Аз имам миналогодошната версия на 323 и за мен е някакъв ад. Частичките са огромни, изсушава много. Изобщо не разбирам хайпа по тези червила. Вчера го носих за втори път, в рамките на година, само за да се убедя, че ще трябва да го изхвърля.

# 734
Lolla и при мен така...едва едното съм изкарчила наполовина...сега извадих торбичката...оказа се, че има 2 неотворени още, пристигнали от Лондон месец преди Дъглас! 😆

Общи условия

Активация на акаунт