Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 161
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Време за планове, за мечти и блестящи усмивки...
Щастие и красиви случвания през днешния  ден!
Добро утро!
Важното е,че  е получила много предложения за новия сезон. Избора е нейн, но какъвто и да е няма да съм изненадана от нестандартни решения.

# 31
Здравейте, момичета!

Рецензия от човек (Oğuzhan Yeşilsancak), който участва в снимките на рекламата на Vodafone през януари с Арас. Ето какво казва той: „Понякога мястото, където пътят те отвежда, е точно по средата на мястото, за което си мечтал.

Една на пръв поглед малка роля докосна нещо много голямо в мен. Участието в този проект беше едновременно приятно преживяване и много значимо начало за мен.

Топъл спомен за студен януари...“

Сияйната Мелис в нови снимки зад кулисите от караваната на сериала "Геният".

✦︎︎ Гений

„Не във всяка игра асовете печелят.“
©Козьма Прутков

Момичета, благодаря ви, че с такъв плам поддържате огъня в темата.
С удоволствие ви чета и много нови неща научавам от вас!
Извинете ме, че рядко се вясвам тук. Не мога да разбера - времето ли не успявам да си планирам, или любимците ми станаха множко.
Ведър и усмихнат ден ви пожелавам!

# 32
# 33
Привет и от мен! 🙃
Времето никога не стига, особено ако си го губиш в приятни занимания. 😁😉

Понякога ти дразниш мен, понякога аз дразня теб...😁 🥰 Можем само да си представяме колко е забавен семейният живот на тази двамата. 🙃

Някой спомена "Чукур" вчера, та ви водя един неузнаваем Кьостендил. Двамата с Ерджан Кесал се срещат отново в новия сериал на Шоу - "Престолонаследник".  

А този младеж, който е участвал в рекламата на Арас, се оказа асистента на Мелис

Усмихнат ден ви желая, момичета прекрасни! 💋💋💋

# 34
# 35
За май:

Санем Челик също се присъедини към актьорския състав на сериала на Мелис. Актрисата се завръща на екран след 4-годишна пауза и ще изиграе духовната леля на Лейла - Кумру.

"Нашият край беше ясен от самото начало."

# 36
# 37
Добро утро!
Успях да го разбера Иско, като каже светлина за очите ми, така съм ИмДев-радост за очите ми!
Чакаме новия сериал на Мелис и новини около Арас!
Успешен и ползотворен ден!

# 38
Добро утро!  🙃

На мен ми беше направило впечатление, че и няколко души от екипа също бяха нарекли Мелисче така под постовете й. Но ги разбирам, като виждам как ги е забавлявала зад кадър.. 😁🙂😊

Арасче зад кадър на рекламата за Garanti:

Толкова са лъчезарни и двамата. От тях просто строи положителна енергия. Мисля, че заради това и феновете им (в това число и ние) са сформирали толкова приятен и забавен фендъм. Аз често се дразня на фенове, дори и на любимци, колко досадни и   неадекватни могат да бъдат. Тука сме си само пичове от цял свят явно! 😎😁💪

Зад кадър и от предаването на Канал Д, ами не може да стои мирно.. 😁🫶🙃
https://www.instagram.com/reel/DKcyFIqC8fk/?igsh=MW84N3kzdGwwN3U3aw==

Хайде ползотворен и усмихнат да ви е денят!
💋💋💋

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:38 от JessyG23

# 39
Добре,че не съм сама. И тук и в социалните мрежи, хора от целия свят, които обичат ИмДев.

Пишат,че Бирсен била казала,че приятеля на Мелис бил модел.. Защо не помня да съм чела подобно нещо?
Ама няма страшно, нашето момче е модел, актьор, инженер...Вписва се във всички професии🤣

# 40
Нинко, това е шега с този забавен пост на Бирсен.

"Новият любим на Мелис Сезен е много красив.."
Буквално е модел/ манекен.. 😁😎

# 41
Не знам как съм успяла да пропусна шегата на Бирсен. Не мога да повярвам Smiley Важното е,че не пропускам всички публикации с кафява тапицерия на колите.  Satisfied

# 42
Забавляват се хората.. 😁 Това най-много ме радва. Двойката ще си остане емблематична на пук на всичко. 😊

# 43
Бирсен хубаво ги бъзика всички ще видим какво ще излезне от мътното блато.

# 44
Не знам,  защо и какво се е навила Бирсен да ни убеждава, че Мелис е сама.  Обаче феновете на ИмДев са  бомба Joy Чудят се за какво да се захванат, шегуват и търпеливо чакат Joy  Някакво списание е писало,че се задави любовна бомба.
Ако няма нищо АрМел ще вземат да пробват от зор Joy

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:02 от Nina_Richi

Общи условия

Активация на акаунт