Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 121
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Аз ви нося една великолепна Седа за Gardirop

🤍
https://www.instagram.com/reel/DKeLi3NsT87/?igsh=ZWoxcDFsaWVrc3Q0

И една анкетка за награди, ако обичате да си гласувате в такива. Аз тази година нямам никакви колебания за кого да цъкам навсякъде.. 😁😎 :

https://ozkancast.com/mevcutbilgi-bahar-senlikleri/

Бирсената видя, че имдевците правят много взаимодействия и се заиграва с тях. Ама и те не й остават длъжни... 😁 Само умните ни продуценти не съумяха да я използват тая
сила..  

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 15:24 от JessyG23

# 46
Гласувах, ясно е за кого !

# 47
Здравейте, момичета!

Бирсенката се заиграва с феновете, но личи и нейният нескрит интерес към двойката АрМел.
Следи ги изкъсо, вероятно знае нещо повече, но чака подходящ момент да пусне бомбата.

Не понасях героинята Айсел, но Седа е класна актриса и красива жена.

И един огнен колаж от рускините за приятна вечер:

# 48
Привет. Ще видим какво ще излезе,медиите си играят с фендома, няма да мирясат  скоро Joy
Ако има нещо ще се чуе...
Мелис има особена харизма.. Изглежда млада, красива... И заставайки до мъж по-голям от нея с 15+ години, продължава да изглежда естествено до него. Не стой като пубертетка до дядо си, а като истинска жена ..   Харизма, затова не се притеснявам как ще застане до Енгин например, с който ги делят значителен брой години. Но това съвсем не ми е фикс идея за евентуално партньорство. Даже бих се изненадала ако се случи. 

Честит рожден ден на Керем.  Да е здрав, усмихнат, все така успешен и талантлив.

# 49

Честит да ми е Керо
Препоръчвам Глезльо с ръка на сърце за не гледалите.

# 50
Мелисчето като цяло си е хамелионче и се хвърля в образите. Да се докажеш и като главен герой, и като антагонист го могат малцина. И то по-често мъже. Затова аз съм сигурна, че каквото и да избере, ще го изиграе, и до когото и да застане, ще стои добре. Например дори до Ертан и Танер Румели си изглеждаше добре. Сега, да ме извиняват и двамата с Арас, ама си вдигнаха летвата прекалено високо заедно, за да ме завладеят така и с други партньори. Дори предишните им партньорства избледняха за мен след ИмДев. Не знам как ме зарибиха чак толкова, честно. 😁🙂
Но ще трябва да продължава да се работи, няма как. Затова на мен лично ми е много интересно какво ще избират оттук нататък. И двамата имат и опит, и потенциал да ни изненадват.
Колкото до ситуацията с АрМел, сами си я направиха… Grinning Със странното си и неестествено поведение, на фона на химията и напрежението на екрана. Дори да няма нищо, са избрали доста неубедителен начин да го покажат. Например, да си бяха споделили две селфита като нормални екранни партньори и лайкнали две-три снимки, нямаше да ги притискат толкова. Зрителите така са свикнали, така са ги свикнали по-скоро и това си очакват. Като не я играеш или пък спреш да я играеш тази игра, ставаш съмнителен. Това е. Grinning Wink

# 51
# 52
Добро утро!
Не чакаме ИмДев да се повторят със сигурност, но...ще имат чар  и с другите партньори!
Обаче и морковите не мирясват. Не ми се мисли какви теории ще спретнат за Мелис, ако има ArMel reel Smiley
С интерес следя сагата на всички токсични фенове Satisfied Положението е все едно сериала не е свършил.

Пожелавам ви здраве и да ви върви пред деня!

Очите Чико, никога не лъжат Satisfied

# 53
Сладките моркови толкова тези си смениха вече, че мен отдавна ме объркаха за какво се борят точно... Освен да всяват напрежение, де. Допускала съм, че точно заради тая токсична среда не се споделяха снимки и клипове зад кадър и АрМел не биха се обявили, ако ги има, за да не се нажежява обстановката. Макар че това не помагаше особено. Grinning Накрая ги съкрушиха, като напускаха толкова неща, на фона и на прекрасния финал.. Ама да се тръшкат там, аз с най-чиста съвест си злорадствам спрямо тях. Joy Innocent  

Пропуснах да поздравя Кирето и аз вчера. Признавам, че много ме разсмя като гламавия Мете, въпреки че предпочитам да го гледам в сериозни роли. Да е здрав и да продължава да вдига стандартите на турското кино! Blue Heart

Чудесните Мете и Асена:

(И като пак споменахме морковите, нашите се шегуваха с тях да не обвинят и тук Мелис, че е откраднала ролята на Мелиса Дьонгел, понеже се появява по-късно във филма.. Grinning People Ok Woman )

Ей толкоз да ви е усмихнато днес! Hug

# 54
Танер Румели.. релакс .. Кой знае и Арас колко време ще почива Blush Дано  не отсъства с години от тв, след Гения ..

# 55

От Нетфликс ни напомнят.

Heart

# 56
Интервюто на Мелис за Life Couture.
Има опция да се гледа със субтитри на английски Wink

Аз ще си го пусна довечера, само видях, че феновете се шегуват с признанието й, че не умее да лъже... 😁🤷‍♀️

Много яка снимка 😏

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 16:41 от JessyG23

# 57
Ние вече го знаехме, но е хубаво,че и тя го потвърди. В онова интервю не умееше да лъже или си смути по друг повод. Има много причини поради които ако няма АрМел би и било неприятна ситуацията с въпросите на Арас.
Довечера ще го гледам .

Как да не се влюби човек ? Освен ако не е железния човек Joy

# 58
И двамата мога да ги разбера отлично, ако са се привлекли външно, сега вече за характерите само те могат да си знаят.. 😁
Чисто естетически си подхождат адски много.

http://youtube.com/post/UgkxmAMObBbfOaz8j01XNUbqYbOWya_CGmUe?si=JPSwQkQsIFa2jPfR

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 59

Общи условия

Активация на акаунт