Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Имре и Девран накараха феновете да ги обичат. Затова творят какво ли не..  Част от феновете бяха коментирали,че Милис е подложена на сериозен стрес покрай Deha. Моето мнение е,че тя е била обект на по-голям и сериозен хейт. Не мисля, че това е нещо което я спъва или наранява, свикнала е и блести над злобата. Но ясно показа,че не иска да ги спрягат в любовни отношения с Арас. За мен си беше неубедително, но все пак Joy Не вярвам,че при избора на новия проект се е повлияла от Deha  и морковите Heart Eyes

# 16
Морковите бяха и все още са ужасни, аз много съм се потрисала от техни коментари. Вече им посвикнах, така да се каже. Разбирам ги, че много ги е яд, макар че никога няма да разбера защо изобщо съществуват... Хубавото е, че всичките им тези и внушения бяха опровергавани много категорично във времето. Обаче най-големият виновник за хаоса си остава продукцията, която така и не беше ясно какво се опитва да направи или може би просто твърде надцени масовата турска аудитория. Мелис през цялото време си се държа професионално и над нещата, но вярвам, че не винаги й е било особено лесно.
Мисля, че и преди съм го споменавала – ако този сериал седнеш да си го изгледаш без да следиш социалните мрежи, няма какво да те смути или обърка в него. Историята си беше достатъчно ясно написана. Ама хората, които в днешно време не използват социални мрежи така или иначе такъв тип сериал не може да ги привлече. Аз си спомням, че тука се радвахме, дето на 20-тата и кусур серия ни бяха въвели официално тага ИмДев... Чак след като се обяви финала, ни заляха със снимки зад кадър и оправиха всичко, за което негодувахме месеци. Защо не го правиха по-рано? Да са имали висок рейтинг, напълно щях да го разбера. Ама те потъваха всяка седмица и упорито отказваха да се спасят, въпреки че са можели... Колкото и да не беше любовен сериал, накрая пак любовта се оказа ключова за развръзката. Ами покажи си ясно и смело концепцията от началото до края, вместо да хвърляш актьорите като "пушечно месо" на хора без работа в интернет. Айде саботажа отвън беше ясен, ама сякаш и отвътре си имаше такъв. Може и да разберем някога... Дотогава си гледаме напред, защото друго не ни остава. Това, че Девран и Имре си живеят щастливо някъде в тяхната вселена си е достатъчно голяма утеха и награда за фенските ни неволи. Hands V Blush
Пък Арас и Мелис така или иначе трябва да продължат да работят, каквото и да е ставало тука.. Simple Smile

# 17
Спокойствие в утрото , мечтите са големи и усмивките са много...имайте страхотен ден и седмица.
Джеси, като цяло още преди да започне сериала имаше странни неща, точно около тези образи и триъгълника.
В едно съм сигурна, зрителите не приемат добре явни триъгълници. Особено, ако единия, второстепенен герой е представен, като ангел, а на основния  му препишеш грях или кусури Smiley Случват се точно тези съботажи и глупости. Предполагам затова другата актриса отказа ролята,лесно предвидимо е. Изглежда сценария е бил ясен и обмислен от самото начало, но хората не го приемат. Най-малкото поради символиката в интрото и подписа на Имре навсякъде, винаги се отличаваше тя. А и аз ви  казах, в най-важния ден за Девран, моркова закъсня, мерна се на вратата и пак изчезна. Всички бяха на крака и ръкопляскаха, а тя беше избягала, загуби ме с първите 2 мин от появата си, защото се предполага колко важен е този момент и за нея.

Сигурно на всеки му се е случвало, мама да го пита какво е видял в избранника.

Арас  и Мелис, химично съединение  

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:03 от Nina_Richi

# 18
Така си беше, Нинче. Добре се е усетила Деврим Йозкан да се откаже навреме. Има и доста спекулации, че са я отказали де.., ама няма как да знаем. Отстрани баш си изглежда всичко подобдно на сучая със „Сапфир“. Случайно или не Ахсен и Бурак Беркай са представлявани от една и съща агенция. Явно такива са им практиките. От една страна – на война като на война, в шоубизнеса навсякъде по света е така. Тука обаче химията между Арас и Мелис може би се оказа твърде голям фактор да им се получи номера или пък все пак от продукцията са се усетили, макар и късно, да си защитят историята. От цялата работа май най-потърпевш е Арас. Сериал, създаден специално за него и за който се е готвил години, се запомни с разправиите на феновете, разделени между двете актриси. Дано, който трябва да си е взел нужните поуки от цялата работа, а който е постъпил некоректно, да бъде застигнат от кармата си. И толкова.
Твърди се, че Мелис ще има сериал и на есен. Дано и Арас приеме нещо, да я затварят вече тая страница и да се кротнат всички.
Талантливите редактори от фендома продължават да радват окото.. Blush

https://x.com/Bew0G/status/1929018001543573785

Много хубава и с дъх на лято седмица да имате! Heart Nature Sun With Face

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 10:58 от JessyG23

# 19
Здравейте, момичета!

Сериалът ни свърши, но продължава да е в челните редици на най-обсъжданите продукции. Турските зрители не оцениха подобаващо този новаторски и нестандартен продукт.
Мисля че вината е преди всичко в слабата рекламна дейност, по-точно в липсата на такава.
Добре започнахме и после нещо се случи. Създаде се конфликтна ситуация не само сред феновете, но и в екипа. Брожението се усети на екран, а актьорите се опитваха да тушират нещата, давайки всичко от себе си.
Има нещо по-дълбоко в цялата история. Сетих се, че по едно време и Онур Сайлак се готвеше да напусне сериала, витаеше напрежение и около него. След това занулиха Карга. Танер Румели веднага се прехвърли в друг сериал. Имахме късмет, че новият му сериал не издържа дълго на екран, та героят ни  се върна в "Deha" за последните епизоди.
И сред цялата тази неразбория Арас трябваше да преживее огромен стрес. Първо смъртта на баща му, после и травмата. Продължавам да се чудя как това момче се събра и почти без прекъсване довърши сериала, показвайки изумителния си талант и умения да се превъплъщава, въпреки обстоятелствата.
Каква е истината около сериала едва ли ще разберем.
По-важо е, че бяхме свидетели на вълнуваща история и герои, които ще помним. А двойката Имре&Девран ще остане една от най-впечатляващите.

Цитат
Според данни на DigiLUP са обявени „Най-обсъжданите сериали в социалните медии“ през май. 

Талантливите редактори от фендома продължават да радват окото.. Blush

https://x.com/Bew0G/status/1929018001543573785

Усмихнат ден и лека, спорна и емоционална нова седмица ви пожелавам!

# 20
С едно много смешно видео идвам на Дева и Гюлджемал от сериала на Мелис - Гюлджемал.

ИмДев Heart

# 21
Никога няма да разберем каква е истината, освен ако нямаме armel reel Joy И дори да бъде- пак всичко ще е под въпрос.
Аз харесвах  Сапфир, Йозге и Бурак също, но искрено ми става жал за Илхан Шен. Милото момче, наистина беше прецакан в този сериал.  Като ги споменаваме сапфирите и при тях нещата бяха ясни Joy Много си личеше,че са изневерили на дългогодишните си партньори. А при Имре и Девран нещата са много по-горещи, някаква сексуалност, емоция в погледите, която не е свързана с играта Joy

И понеже съм явен фен на двойки гаджосали се на екрана и на сериали, не харесвани от турците.  Ви нося един любим клип с Гюлджемал и Дева.

Малко от  Ямата...

# 22

"Мелис Сезен, Ойкю Карайел, Джанер Джиндорук и Енгин Акюрек се присъединиха към актьорския състав на сериала „Плодородни земи“, продуциран от Süreç Film за Show tv.
Сериалът, чиито снимки ще започнат това лято в Адана, е режисиран от Ягиз Алп Акайдин („Беглецът“, „Организацията“, „Рамо“, „Заветът“), а сценарият е дело на Хасан Толга Полат и Озан Агач („Язовирът“, „Нов живот“).
Слоганът на сериала е „Любовта свършва, войните свършват, хората умират, но земята никога не забравя“. Сериалът ще се върти около семействата Беркоглу и Караханлъ.
Поредицата е базирана на два романа:
Първият е „Дарвиш бей“: Когато агата умира, синът му Дервиш се завръща в селото си, за да сложи край на кръвната вражда и да възстанови мира, но мирът не може да бъде постигнат.
Вторият е „Съдия от Бодрум“: Разказва историята на първата жена турски съдия."

Току-що ми попадна и ви го метвам в движение, да видим дали Бирсенката ще потвърди.. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 15:53 от JessyG23

# 23
# 24
Бирсен отрича да е приета оферта от Мелис. Може би още не е  решено нищо официално. Писали е,.че жълтурите измислят фалшиви новини по слухове.

# 25
И по-добре, че не е приела все още. Аз очаквам да се завърне ударно с партньор, който поне малко да се доближава до излъчването на Арас. Сега ще ми е малко трудно да я възприема с когото и да е било 😁❤️ Поне на този етап де...
Имайте хубава вечер, момичета! ✨

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:47 от Novalove

# 26
# 27
На мен също ще ми бъде трудно да свикна с нов партньор, но кариерите им трябва да продължат.
Освен това ако си партнира с Енгин, какво да кажа?  Joy  Той все пак е моя любимец,  едва ли ще имам затруднения да свикна с новите им  образи Joy  Мелис не за първи път, ще има  по-голям партньор. За красота няма да говоря, защото всеки има виждане, но да играе с  Енгин за нея ще е плюс. Hug  Има защо да е обичан и ценен по цял свят, така че спокойно го нареждам да Арас, като топ партньор Joy

# 28
Аз съм със смесени чувства. И Енгин, и Джиндо са си доказани имена в бранша, ама не ми допада особено тенденцията за голяма разлика във възрастта между партньорите. Пък до миловидничкия Ийт Кочак изобщо не я виждам тая нашата фурия. Иначе според Бирсен е получила доста оферти, но все още не е казала „да“ на нищо. Стискам си палци за екшън или поне роля на някое мъжко момиче, ходят си й.

Вижте го това бебе.. Innocent Blue Heart

# 29

Общи условия

Активация на акаунт