Не вярвам,че при избора на новия проект се е повлияла от Deha и морковите 

Не вярвам,че при избора на новия проект се е повлияла от Deha и морковите 

Случват се точно тези съботажи и глупости. Предполагам затова другата актриса отказа ролята,лесно предвидимо е. Изглежда сценария е бил ясен и обмислен от самото начало, но хората не го приемат. Най-малкото поради символиката в интрото и подписа на Имре навсякъде, винаги се отличаваше тя. А и аз ви казах, в най-важния ден за Девран, моркова закъсня, мерна се на вратата и пак изчезна. Всички бяха на крака и ръкопляскаха, а тя беше избягала, загуби ме с първите 2 мин от появата си, защото се предполага колко важен е този момент и за нея.

И дори да бъде- пак всичко ще е под въпрос.
Много си личеше,че са изневерили на дългогодишните си партньори. А при Имре и Девран нещата са много по-горещи, някаква сексуалност, емоция в погледите, която не е свързана с играта 

Той все пак е моя любимец, едва ли ще имам затруднения да свикна с новите им образи
Мелис не за първи път, ще има по-голям партньор. За красота няма да говоря, защото всеки има виждане, но да играе с Енгин за нея ще е плюс.
Има защо да е обичан и ценен по цял свят, така че спокойно го нареждам да Арас, като топ партньор

Препоръчани теми