"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 273 845
  • 7 428
  •   4
Отговори
# 5 865
Мобилните приложения на Булбанк и ПИБ работят. Няма голяма разлика от вчера. Наличностите продължават да се показват в двете валути. Разменили са единствено местата им. Преди отгоре беше в лева, на втори ред в евро, сега е обратно.
До края на януари всички ще свикнат с новите банкноти. Който плаща предимно с карта, няма даже и с какво да свиква тепърва.

# 5 866
Някой теглил ли е днес от банкомат на Пощенска?
И може ли с карта на пощенска от друг банкомат

# 5 867
  • София
Скрит текст:
BBC: България се присъединява към еврото след труден път към новата валута

Линк към статията: https://www.bbc.com/news/articles/crlere3x28lo

DW: Присъединяването на България към еврозоната е голямо събитие

Линк към статията: https://www.dw.com/en/bulgaria-joining-eurozone-is-big-deal-euro-sofia/a-75125642
След падането на социализма никоя държава не знаеше, че съществува България и къде се намира на картата. Днес целият свят говори за нас. Това ако не е прогрес......
Какво странно разбиране за прогрес. Сменили сме една банкнота с друга, а наоколо - същата разруха.

Честита Нова Година!
Да си пожелаем да сме здрави и да ни движат по-смислени и истински неща от банкнотите, които пуска банкомата.

# 5 868
Някой теглил ли е днес от банкомат на Пощенска?
И може ли с карта на пощенска от друг банкомат
Може от друг банкомат стига да е част от мрежата на Мастъркард и Виза,но се плаща такса.

# 5 869
Странна трансформация за една нощ: довчера късане на ризи не сме готови, на 1.1.2026 настъпва апокалипсис, нищо няма да работи, ще видите вие какво ни чака, ужас...
А днес всичко си работи нормално, каквото обявиха банките, това се случва и, о, чудо: "Сменили сме една банкнота с друга", кво толко...
Ама са, разруха било...
Е, то за 1 нощ с магическата пръчка, нале...
Смешно ми стана...

# 5 870
Абе аз още не вярвам,че ако сега реша да си купя нещо,(без значение какво) и подам банкнота от двадесет лева,ще ми върнат ресто в евро. Поне не навсякъде...

# 5 871
Имат право да връщат и лева. През януари. През февруари ще ти връщат само в евро, а и ти трябва да плащаш само в евро. Така е по закон. Законът се изпълнява, какво чудно има?
Или непременно трябва да сме провал и да има драми? Защо? Щот сме българи и винаги всичко проваляме? Що за ниско самочувствие и комплексарщина?

# 5 872
Затова не ги мъча хората. Пих кафе, купих си после от другаде цигари и вестници с точни пари в лева.

# 5 873
  • София
Европа ни приветства.   

# 5 874
  • София
Скрит текст:
BBC: България се присъединява към еврото след труден път към новата валута

Линк към статията: https://www.bbc.com/news/articles/crlere3x28lo

DW: Присъединяването на България към еврозоната е голямо събитие

Линк към статията: https://www.dw.com/en/bulgaria-joining-eurozone-is-big-deal-euro-sofia/a-75125642
След падането на социализма никоя държава не знаеше, че съществува България и къде се намира на картата. Днес целият свят говори за нас. Това ако не е прогрес......
Какво странно разбиране за прогрес. Сменили сме една банкнота с друга, а наоколо - същата разруха.

Честита Нова Година!
Да си пожелаем да сме здрави и да ни движат по-смислени и истински неща от банкнотите, които пуска банкомата.

До преди седмица обясняваше колко е страшно заменянето на една хартийка с друга 🤣🤣🤣

# 5 875
Копейкин организира голям митинг, на който всички борци за лева ще направят клада и публично ще си изгорят евробанкнотите. Давайте патриоти, изгорете омразното евро Smiley
Почетен гост ще бъде нейно превъзходителство г-жа Митрофанова, която лично ще запали кладата.

# 5 876
Абе аз още не вярвам,че ако сега реша да си купя нещо,(без значение какво) и подам банкнота от двадесет лева,ще ми върнат ресто в евро. Поне не навсякъде...
Връщат. На мен ми върнаха. Ако им свършат еврата, тогава левове.

# 5 877
Това хумор ли  е?

# 5 878
  • София
Копейкин организира голям митинг, на който всички борци за лева ще направят клада и публично ще си изгорят евробанкнотите. Давайте патриоти, изгорете омразното евро Smiley
Почетен гост ще бъде нейно превъзходителство г-жа Митрофанова, която лично ще запали кладата.
Какви са тези глупости? 😂😂😂
Очаквам следващият въпрос да е: Защо си държите средствата в евро? Bowtie

# 5 879
  • на Мелмак
Кога станахте, къде пихте кафе?
Държавата работи, кервана си върви Wink

Общи условия

Активация на акаунт