Звездни Компромати- Юни'25

• 276 532
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 140
Приятелката на Брад Пит беше женена за актьора от “Дневниците на Вампира” Паул Уесли. Той също ми е сладък, но там не знам какво стана, защо се разпадна брака им.

Скрит текст:

# 1 141
Брад Пит и Инес се били показали като двойка на концерт на Боно през ноември 2022ра, в същия месец Инес обявила, че напуска Паул Уесли.

https://www.glamour.com/story/brad-pitt-and-ines-de-ramon-a-comp … tionship-timeline

# 1 142
  • Glasgow
Интрото на Джеси Джей преди последното ѝ шоу преди започване на терапията за рак
https://youtube.com/shorts/wMePiVKkCoY?si=BLMJo0MdcIb8uORW
Дано бързо се възстанови, толкова млада, с малко детенце. Много и обичам постовете в социалките , особено откак има детето. Как му пее бейби шарк😅явно даже майка ти да е Джеси Джей пак трябва да се мине през бейби шарк периода

# 1 143
Инес е била омъжена, когато е тръгнала с Брад. Разбил ѝ е семейството. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 144
  • Glasgow
Серина Уилямс били на сватба в Единбург.Тези обувки не са много за килт
Скрит текст:

# 1 145
  • Враца
А защо да не отслабне? Спря спортната кариера, част от мускулите са се стопили.
Очевидно е щастлива в семеен план- изглеждат хармонични с мъжа й, хубаво детенце има... има си пари и слава, сега й остават години живот, в които да си ходи по партита и яхти и да се наслаждава на dolce vita!

Скрит текст:
Само да кажа, защото тук все се коментира като голям грях отслабването с препарати- и аз прекарах години да се примиря с тялото си, и дори да не го харесвам, поне да не се чувствам гузна заради това, че съм чревоугодник и хич не мога да спазвам хранителен режим.
Но ако имах възможност да поема финансовия разход по отслабване с препарат, защото разходът не е никак малък, и да имам възможност за пълно постоянно наблюдение от лекар- което за звездите е реално възможно- аз нямаше да откажа в никакъв случай!
И да, аз им завиждам, че могат да имат помощник за отслабване и поддържане на фигурата.
При повечето звезди отслабването се е отразило прекрасно на външния им вид, малцина са тези, които не изглеждат добре и имат болнав вид.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 15:02 от Трън в Очите

# 1 146
  • в пералнята
Серина обаче не отслабна с препарати. Тя има една поредица видеа за отслабването си и там споделя много.
Все пак тя е професионален спортист и има съвсем различна форма на дисциплина и мотивация.

# 1 147
  • София
Трънче, горното за Серина съм съгласна!
За скрития текст - като цяло проблемът е, че тези препарати носят и доволно количество странични ефекти, за които никой не говори или се споменава мимоходом!
И в един момент се получава, че за едното напъхване в рокля/костюм N номера по-малък размер, човек си докарва сума здравословни проблеми!  Ама пуста суета...

# 1 148
По-скоро интересното е, че всички пеят в хора колко са боди позитив с хл размера си, но при първия удобен случай за лесно отслабване скачат.

Иначе те всички вадят клишета как със спорт и режим са отслабнала в последствие и/или по време. Но тя дълга беше с онези форми и ако се е харесвала - супер. Обаче дали нямаше със сегашните кг да й е по-лесно в спорта? Има разлика с колко се натоварваш и колко ще си бърз.

Като цяло не мисля, че някой от форума го топли особено как отслабват, мен лично ми е все тая. Аз смелост нямам, не ми се рискува да си докарам рак на панкреаса, примерно като сайд ефект.

# 1 149
Е все пак това е брат Пит,за него може

# 1 150
При положение, че нямат деца с предишен муж, не виждам трагедия.

# 1 151
  • Враца
Трънче, горното за Серина съм съгласна!
За скрития текст - като цяло проблемът е, че тези препарати носят и доволно количество странични ефекти, за които никой не говори или се споменава мимоходом!
И в един момент се получава, че за едното напъхване в рокля/костюм N номера по-малък размер, човек си докарва сума здравословни проблеми!  Ама пуста суета...

Скрит текст:
Не съм чела задълбочено за тези препарати, а и едва ли лаик като мен би могъл да разбере и отсее информацията, но дали има достатъчно дълъг период на изследване, за да се твърдят такива странични ефекти?
Вярвам, че ако бяха вредни, щяха да са спряни. И милионерите, които имат власт и пари да получат най-доброто, нямаше да си рискуват здравето.
Плюс това ми се струва възможно такива революционни лекарства да получават хейт и опити за проваляне на имиджа от конкуренцията, тоест тези странични ефекти да не са реални, а фалшиви новини.
Мои размишления са. Лично мнение по темата.

За Серина- къде може да си видят конкретните видеа, в които споделя за отслабването?
Не я следя, но иначе ми е много симпатична. Би ми било интересно да гледам нещо от нея по тази тема.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 16:09 от Трън в Очите

# 1 152
  • Berlin
Серина не е била дебела и доста време след края на кариерата си си беше едра. Даже мисля след второто раждане чак да е тръгнала по-целенасочено да отслабва. Определено изглежда доста добре, на Супербол например беше супер. Единствено нещо в лицето й има, което не е много ок, но не мога да определя какво.

# 1 153
Има скули, устни и брадичка, каквито всички по калъп си правят, но нейните са си от момиче такива...

В момента доста е свалила обема на мускулната маса на ръце и рамене, и това води до по-малко масивна визия.

# 1 154
По-скоро интересното е, че всички пеят в хора колко са боди позитив с хл размера си, но при първия удобен случай за лесно отслабване скачат.

Иначе те всички вадят клишета как със спорт и режим са отслабнала в последствие и/или по време. Но тя дълга беше с онези форми и ако се е харесвала - супер. Обаче дали нямаше със сегашните кг да й е по-лесно в спорта? Има разлика с колко се натоварваш и колко ще си бърз.

Като цяло не мисля, че някой от форума го топли особено как отслабват, мен лично ми е все тая. Аз смелост нямам, не ми се рискува да си докарам рак на панкреаса, примерно като сайд ефект.
Серина е най-успешната тенисистка на своето време и една от най-успешните въобще, газеше наред всичките си съпернички и печелеше титла след титла. Колко по-лесно може да ѝ бъде?

Общи условия

Активация на акаунт