Звездни Компромати- Юни'25

• 276 390
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Glasgow
Аз си мислех, че Кошко няма да позволи такова отношение, дано наистина не е вярно. Но обикновено такива жълтини са верни 🫤

# 1 576
  • София
Аз наистина не знам този Донков докога ще се развява като секс символ и няма да е канселиран. То вече и гаргите го разбраха, че е насилник, те сигнали в полицията не се подават за разлято кафе.

# 1 577
Аз наистина не знам този Донков докога ще се развява като секс символ и няма да е канселиран. То вече и гаргите го разбраха, че е насилник, те сигнали в полицията не се подават за разлято кафе.

Съдейки по това как се развиха нещата с другия насилник сред актьорските среди- Вергов, кариерата му тепърва ще търпи развитие. Rage

# 1 578
  • София
Лятното парти „Serpentine“:

Кейт Бланшет....уби ме с тоалет. Close
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Алисия Викандър
Скрит текст:
Кели Осбърн
Скрит текст:
Ейса Гонсалес
Скрит текст:
Ребел Уилсън
Скрит текст:
Мини Драйвър
Скрит текст:
Джорджия Мей Джагър
Скрит текст:
Сестрите Спенсър
Скрит текст:
Бианка Джагър
Скрит текст:
Селия Имри
Скрит текст:
Клеър Форлани
Скрит текст:
Джоан Фрогат
Скрит текст:

# 1 579
Тази Селия Имри много прилича на Нона Йотова.

# 1 580
Кошка и Донков наистина не живеят в Бургас. Почти през ден ги виждам около Раковска/Графа.

# 1 581
А на мен пък тази до Ребел Уилсън:
Скрит текст:
силно ми замяза на наша Гала Кафеева.

# 1 582
Има ли по-скръбна физиономия в Холивуд от тази на Алисия Викандер? Хубава жена, нула позитивно излъчване.

# 1 583
Eiza Gonzalez
Скрит текст:

# 1 584
  • София
Приянка Чопра
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Ева Лонгория със сина си
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Бионсе и Джей Зи
Скрит текст:
Брадли Купър...ужасен мустак
Скрит текст:

# 1 585
Някой ден ще разбера вкуса за дрехи на Приянка… тази рокля съвсем не й прави комплимент, особено в движение.

# 1 586
Рокли от тази материя едва ли има жена на която да са направили услуга. Тука ми иде да кажа: рокли от такава материя са отмъщението на дизайнера.

# 1 587
Ако е Кендъл или Кая - може. Но наистина тази материя и модел са последното за Приянка. И надолу се усуква около глезените…

# 1 588
Вълкът козината си мени, но нрава - не. В този смисъл Донков си е винаги рисков за връзка. Ще видим какво ще излезе накрая.

# 1 589
Ще има драматично събиране с Радина за малко, колкото да се докаже, че тя не може без него, след което поодъртели ще се разделят, изцедени отвсякъде, след като са подмятали децата десетина годинки насам-натам по жилища и квартири.

Общи условия

Активация на акаунт