Звездни Компромати- Юни'25

• 276 308
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 905
Боговете на времето се изказаха, не одобряват този съюз! Grin

# 1 906
Не ми харесва Нели Сано, нито апартамента, нито  въобще цялото им семейство..лигави и превзети. Може би само мъжа ѝ е симпатяга.
За 4 малки деца тия стъклени маси, огледала, въобще не.

Безос има многоо пари, защо да не похарчи за сватбата си колкото му е кеф.
В БГ хората нямат много възможности и пак почти всеки се старае да си направи мечтаната сватба, че някои и кредити чак теглят.
Какво ѝ е на Венеция? Даже можеше и по-скъпарски и луксозен избор да направи и още повече да похарчи.
Чак протести да има, разбирам че ще позатворят града, ама за 2-3 дни не е чудо на чудесата. Именно хората там с малки бизнеси могат да имат подем, още повече туристи, още повече реклама.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:08 от *Sweety*

# 1 907
хората във Венеция отдавна пищят от турстите - не им трябва нито реклама, нито повече навалица. отдавна градът е станал отврат, както и повечето големи европейски популярни градове.

# 1 908
ДръжтИ сА - потвърдила била!  Не само очаквания.

# 1 909
  • Deutschland
Мария се жени за всеки, с който спи. Или почти.

# 1 910
Ми принципна е жената:-)

# 1 911
Апартаментът на Пепе въобще не ми хареса. Изглежда крайно нефункционален за семейство с 4 малки деца. Ще ми се да видя как го ползват и как изглежда след 2-3 месеца. Кухнята със свод… но спалните са най-зле. И тази за възрастните, и детските са ми крайно недомислени турлюгювечи от сканди, турско, модерно с щипка кич и евтинко. Стаята на момченцето с легло кола? Дизайн 101. Не съм фенка на Пепе, Нели и Саното са готини, но далеч не мисля, че има заложби тази жена за дизайнер. Като изключим някои изгъзици, къщата на Ники и Ники е по-добре стилово, функционално също е зле.

# 1 912
Хахаха, Мара пак ще е навсякъде по интервюта
Първо сигурно ще е при Гала Heart

# 1 913
  • Deutschland
А първата му жена коя е на този Теодор? От "елита" ли е?

# 1 914
Парите на Безос са си негови и може да прави с тях каквото си иска. Може и да мята пачки в камината, ако реши.
Около тази сватба обаче има няколко неща, които намирам за твърде неприятни.
Първо, Безос е известен като много кофти работодател, експлоатиращ работещите за "Амазон" все едно е средновековен феодал в царска Русия. Такова нещо като синдикална защита на правата на работниците при него няма. Човекът хич не обича да плаща и данъци.
Второ, никакво съобразяване при избора на място за тази сватба с хората, живеещи на съответното място. От години венецианци ясно изразяват раздразнението си от неспирното прииждане на туристи, което превръща града им в клоака. Със същия "успех" можеше и да избере Барселона - и там на хората им е писнало от туристи.
Трето, зашеметяващите липса на класа и вкус на втората му жена. Не можеш да се обличаш като секс труженичка и  така да се появяваш в институции като Белия дом. И не се е случвало само веднъж, че да е просто един гаф. Ама и тя била успешна, ама и тя била имала кариера, ама и тя била богата... Голям праз, като мяза на труженичкa, изявяваща се в only fans. Тази жена има достъп до най-големите професионалисти в модата, стайлинга, но се носи като наша Мара Дамата или пък Ники Общата и там цялата ни плеяда т. нар. плеймейтки. То пирги, то джуки, то ц_ци, то ноктя - триумф на пошлостта и кича. И като прибавим и поотпуснатите телеса и кожа предвид възрастта, гледката става Scream .

# 1 915
На мен Лорън ми харесва и с джуките си и с циците си и с всичко....кича и отива .Омръзнало ми е от уона би изискани олд мънита.Жената е на 55 ,living her best life...
Безос с тези кинти можеше да превърта 20 годишни като всички богати дедовци,човека си взе жена с 5 години по-малка от него. Дано дълго време бръмчат с яхтите и самолета напук на всички.Laughing

# 1 916
Скрит текст:

Разбирам, че са приятелки по мексиканска линия, но Ева Лонгория не стои добре там. А и тя напоследък изтъква испанския си произход.

# 1 917
Клоуи Кардашиян имала рожден ден днес, да е жива и здрава, тъкмо ще го полее на Безовата сватба.

# 1 918
Обрали са дома на Брад Пит докато е по премиери на филма. Не се знае какво е задигнато още.

# 1 919
И как от всички бръмчалки, само наша Мара успява да вкопчи богатите спонсори в брак, евала. Ако живееше в Щатите щеше да е милиардерка покрай разводите.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 18:01 от *Sweety*

Общи условия

Активация на акаунт