Звездни Компромати- Юни'25

• 276 250
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 980
Аз го помня с една педофилска песен- ти си само 8 клас, която беше много популярна🤮

Абсолютно!
Недоумявам как е възможно някой въобще да харесва този въздух под налягане.

# 1 981
Аз съм учудена, че след като го хванаха с ученичка преди няколко години, все още има жена и се води топ шоумен.

# 1 982
  • На морето!
Не го хванаха, тя подаде сигнал, че е насилена и естествено всички скочиха срещу нея- какво прави с тоя мъж в 5 сутринта на Слънчака, и така той се измъкна, тя стана виновна и историята приключи.

# 1 983
Нв веднъж сме я обсъждали Константиновата жена. Добре й е да си затваря очите. Иначе, дъщеря им много се е разхубавила.

# 1 984
Дъщерята е на 14г. То ноктЯ, то грим, то джуки, то бюстиета. И за съжаление не прилича на майка си.
Чалгата не прощава

# 1 985
Пак погледнах - заключението било, че тя не е насилена, а е била в хотелската му стая доброволно😒 което явно прави нещата съвсем ок

# 1 986

Снимките са от Ройтерс, от преди един час.
Искам и Николета и Мара със забрадки.
Ей така - да са в тренда и да сравним кой мъж по-хубава забрадка е купил 😁

# 1 987
И Коцето по къси гащЯ на Преславиния РД. Жена му изглежда много млада и хубава, ама и тя няма ли нещо по-така да облече, ами туй роклe като от плажа.
Скрит текст:

Много си е добре жената, да не е на бал в английския двор. Преслава е неадекватно облечена за мен с тази ретро турбо рокля. Сега тенденциите са съвсем различни за хората с нормално самочувствие. Вече другите нека се кичат

# 1 988
Малките свити очи се получават от лифтинга, който си правят. Чисто анатомично като се издърпа цялата кожа на лицето, няма как да не се свият и очите. Тези свити от лифтинг очи сигурно ще се превърнат в символ на елит ,поддържане и красота при жени над 50, които редовно се опъват. Но засега изглеждат смешни и неадекватни като ето тази друга фенка на пластичната хирургия:

Скрит текст:

# 1 989
  • Glasgow
Скоро ми минаха снимки на лифтинг от профила на др Енчев, които бяха без предупреждение, рядко отвратителна гледка. Не знам как доброволно си го причиняват, че и плащат. Може би само ако ме залеят с киселина и се наложи бих го направила

# 1 990
  • София
Дъщерята е на 14г. То ноктЯ, то грим, то джуки, то бюстиета. И за съжаление не прилича на майка си.
Чалгата не прощава
Снимката е много обработена.
Много прилича на майка си, повече на сестри го докарват отколкото на майка и дъщеря.

# 1 991
Ето ги младоженците.
Чудесно изглеждат. Роклята и е много добре.

# 1 992
  • На морето!
Чалгата не прощава
Снимката е много обработена.
Много прилича на майка си, повече на сестри го докарват отколкото на майка и дъщеря.
Тя и разликата им не е голяма, около 20 години някъде да е.

Малее, Безовица в тая мръсна жега се е пуснала с ръкав! Роклята й е разкошна, те изглеждат чудесно, обаче роклята не е съобразена със сезона, въпреки че специално за Бг-мамма е прибрала Безките.

# 1 993
Веднага си е добавила фамилията Безос в инстаграм Grinning

# 1 994
Да, тя беше казала, че ще го направи и няма търпение да добави фамилията Безос.
Архивирала е всички снимки от фийда си и има само тази.
Направо изглежда прекрасно тази жена с роклята.
Дали тя е на Оскар де ла Рента?
На Безос също не му личат много годините.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 23:50 от densi

Общи условия

Активация на акаунт