Звездни Компромати- Юни'25

• 276 498
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 230
Кавалерът на Мария разведен ли е или още женен за майката на детето си?

# 1 231
А аз не мога да разбера друго нещо - защо кавалерът е все облечен като шушляк? Опърпана тениска, виснали дънки, поглед на добиче, да спести чантите, а да си купи дрехи - има нужда.

# 1 232
Наистина е малко скромничко облечен, пести за Ермесите явно.

# 1 233
  • София
И друга поза имат - ръце и крака оплетени.

# 1 234
Да й имам дестинациите на Мара.

# 1 235
Някои се скъсват от усилия само и само да докажат колко неземна любов живеят

# 1 236
Някои се скъсват от усилия само и само да докажат колко неземна любов живеят

И два месеца по-късно - цигански драми, побоища, скандали ... Не ѝ го пожелавам в никакъв случай, но като знам чисто статистически как ѝ приключват нещата... Хайде дано този път да е на късмет!

# 1 237
Брей, брей… Тази новина май не сме я коментирали. Ескортираният от МВР шофьор на магистрала „Тракия” се оказва, че е синът на Миглена Ангелова.
Скрит текст:

# 1 238
  • На морето!
Ръката на Марчето изглежда доста зле, личи си колко е отрудена.

Брей, брей… Тази новина май не сме я коментирали. Ескортираният от МВР шофьор на магистрала „Тракия” се оказва, че е синът на Миглена Ангелова.
Скрит текст:
Откога ви разказвам, че тази скандалджийка никак не е читав човек, но след цирка във ВБ всички припадат колко невероятно умна и готина била.

# 1 239
  • In The Middle Of Nowhere
Нещо не ми стана ясно с какво се занимава това момче на около 20 г(?) за да има такава кола и връзки да го ескортира полицейска( в такива случаи все ми липсва онова човече от старите емотикони, дето се почесва по главата)

# 1 240
Аз не разбрах чий баща ги е заплашвал. Споменава се, че заподозреният бил син на убития шеф на "Агресия", т.е. синът на покойния е заплашвал собствения си син с убийство.
Написано е много неясно.

# 1 241
  • София
Аз не разбрах чий баща ги е заплашвал. Споменава се, че заподозреният бил син на убития шеф на "Агресия", т.е. синът на покойния е заплашвал собствения си син с убийство.
Написано е много неясно.
От публикациите на Бърд излизаше, че отправилият закани за убийство към собствения си син е зетят на Агресия (навремето беше разследван за поръчител на убийството на собственика на Агресия - Антов). Сега пишат, че бил син на Антов и бивш мъж на
Миглена. Колко брака имаше тя? Май 4.
Ако е същият - Стефан Ангелов, той е собственик на фирма за бързи кредити.

# 1 242
Написано е много неясно.

Аз се чудя, кой е одобрил тази статия. Пет пъти прочетох и пак не разбрах дали умерилят мъж е заплашвал сина си или бащата на сина на Ангелова.

# 1 243
Събитие на Max Mara
Скрит текст:

# 1 244
Намерих малко по-адекватно и коректно обяснение на сагата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт