Звездни Компромати- Юни'25

• 276 428
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 425
Не, не поне 3 дневна брада за Мороне, така гол не ми аресва:)

Аз не че разбирам от мода кой знае колко, но тая колекция ми е като извадена от втора употреба, кой какво закачил навлачил

# 1 426
На мен винаги ми е харесвала Шарлопова преди сякаш повече, сега с новите устни и поправки не много, ама важното е тя да се харесва. Тази жена освен, че е търпяла заповедите на мъжа си, имам чувството, че и с голямата му дъщеря имаха доста разногласия, но тя не изпадна в махленски спорове да ги пишат по вестниците и да им цитират интервюта. Да е жива и здрава и да спре да си помни устата, защото преди беше пипната точно колкото трябва.
Друга хубава жена, за съжаление и тя останала вдовица е тази на командоса. Гледах я в едно предаване кулинарно, много добре се справи, домът й беше много хубав и самата тя хубава, тъмнокоса, не й помня името.

# 1 427
Пансионите за този тип деца е с цел създаване на връзки. Ситото да се влезе в някои от тях е изключително сериозно. И никой родител не го прави с цел да си изгони детето, щото му пречи. По тази логика си гледайте и студентите вкъщи. Направо до 40 годишни. А всички родители, които работят в чужбина, а децата им са тук? И на тях ли пречат?
Гроздето е много кисело.
Шарлопова запази паметта на мъжа си, сега е много богата жена, влюбена, щастлива, свободна. Това, че е качила 2 снимки от една екскурзия, никой не я знае къде живее и къде си прекарва времето. През останалото време може да живее и в Лондон, и в Цюрих и в Монако.

# 1 428
Таз Шарлопова излезе героиня в темата.. 😂
Търпяла лошия си мъж и нищо хубаво не видяла в тоз брак.

# 1 429
Шарлопова обаче хрисимо и мило махна първата му дъщеря от хоризонта. За Бояна били останали хотелите ,за Ева някакви складове. А Ева беше изпълнителен директор на Шарлопов груп докато баща и беше жив. Толкова фирми и пари щяха да стигнат за всички гърла, но не .

# 1 430
  • Sofia
Хрисимо и мило май не мина раздялата, но доколкото беше обявено в публичното пространство - Ева е взела своя дял. Все пак, няма право над всичко, разделили са наследството. Има още 4 деца и една съпруга, които имат своите права. Имаше разни горчиви постове, които тук коментирахме, но нещата заглъхнаха и явно са се разбрали. Все пак са стигнали за всички гърла Simple Smile

# 1 431
Анджи при Джими Фалън боса.
Вчера си счупила пръст
Скрит текст:
Това "вчера" беше преди няколко месеца.

# 1 432
Бях гледала интервю на Бояна по темата с отделянето на дъщерята. Изглеждаше много наранена и разочарована от решението на Ева, каза че я е оставила да си избере какво да запази. Ева е била вече женена, с дете, не е искала да се занимава активно с управление на хотели и е избрала нещо, което ще й носи пасивен доход. Така за Бояна са останали хотелите. Говореше с много любов и уважение за Ева, направи ми много добро впечатление.
Хубава жена е Бояна, малко в повече й идват филърите, вкусът й за дрехи е чалгаджийски според мен, както и вкусът й за мъже, но в крайна сметка парите са нейни, изборите също. На никого не пречи, чужди мъже не краде, няма скандали около нея.

# 1 433
  • Sofia
Дъщерята беше пускала някакви постове точно по повод това интервю, макар че и според мен беше доста обрано.
Останах с впечатление, че бащата е крепял връзката между двете и всъщност детето не харесва мащехата си (може и да греша де). То и няма нищо неочаквано тук, банална и често-срещана житейска схема.

ПП. Когато бях дете, внезапно почина наш съсед, инфаркт. Родителите ми не съобразиха да ни изключат от цялата суматоха и това събитие ми остави травма (и запечатан образ) за цял живот. С нищо не може да помогне едно дете, само се травмира. Да не дава Господ, но ако се случи на мен и имам шофьор на разположение - децата ми непременно ще бъдат изпратени някъде, докато преминат процедурите.

# 1 434
Съвсем нормално е Боряна да продължи напред и да се радва на привилегиите и стандарта на живот, който има.
Ако иска да слага филъри, ако иска- да маха. Тя си преценЯ.
Аз на нейно място бих била по- обрана в социалните мрежи и медийното пространство.
Това, което виждаме, е нейният избор какво да показва и какво не.

# 1 435
И аз съм останала с впечатление, че Ева не я харесва много. Шарлопова нищо лошо не каза в онова интервю за дъщерята, но беше някак тъжна. Имам чувството, че всички са я мислели за русото хубаво барби и когато е решила да се заяви и да запази това, което се полага на нея и децата й, те сякаш са се настроили срещу нея.

# 1 436
Ева е една готованка и доста надута и неприятна личност. Нали получи тия бараки да взима наеми.

# 1 437
С риск да прекъсна тегавата дискусия за колко потисната е била Шарлопова - Златкини. Много зъб, много нещо, но лъха еднo отегчение според мен
Скрит текст:

# 1 438
Всеки път като видя снимка на Златка ме хваща яд , че се загрози с корекции…

# 1 439
Много ясно, че ще скалъпи история вдовицата, на която покойният оставя богато наследство и охолен живот, вместо да тръби, че е умрял при любовницата си. При това и достойнството на децата трябва да се пази. Да не е луда да разказва такова нещо? Но ако това с любовницата е вярно, то има свидетели на тази случка покрай установяване на смъртта, трансыортиране и прочие, та явно и оттам тръгват слуховете.

Общи условия

Активация на акаунт