Звездни Компромати- Юни'25

• 276 381
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Glasgow
Той май не се връща при бивши

# 1 591
Май егото му е засегнато в случая с Радина - май тя се е загаджила първа с колега

Допълвам се - излезе ми във Фб, че Кейт3 и Орландо Блум се развеждат, той щял да присъства на сватбата на века като сингъл.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 11:43 от ver4eto_sv

# 1 592
Протестите във Венеция срещу сватбата на Безос

# 1 593
Май егото му е засегнато в случая с Радина - май тя се е загаджила първа с колега

Допълвам се - излезе ми във Фб, че Кейт3 и Орландо Блум се развеждат, той щял да присъства на сватбата на века като сингъл.

Не беше ли Кейти Пери една от космическите дружки на Безовица?
Ако е така, значи и тя ще е на сватбата.

# 1 594
Не съм голям фен на нито един от двамата, но на мен ми се струваше, че между тях има любов. Имаше някакво привличане, макар и да са странни малко.

# 1 595
Какъв точно е проблемът със сватбата на Безос във Венеция? Иска да затвори града или центъра само за себе си ли?

# 1 596
Били използвали Венеция само за световна сцена.

# 1 597
Ако плащат много скъпо и използват всички продукти от Венеция, не виждам трагедия.

# 1 598
Били използвали Венеция само за световна сцена.
А за какво да я използват? Не разбирам. Такава реклама правят на града, не че има нужда, но доста приходи ще налеят....

# 1 599
Градът и съответно каналите ще бъдат блокирани за три дни, не за няколко часа. По каналите ще плават не местни гондоли, а милионерски яхти. Така поне твърдят протестиращите.
За местните остава само да им прислугват и след това да вземат дребни суми за труда си. На хората просто им се струва арогантно цялото това джамборе. Те верно малко като циганска сватба го планират.....три дена пили, яли и се веселили..
Не знам какво общо имат с Венеция тези двамата .....

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:22 от DiscoBiscuit

# 1 600
Проблемите на местните във Венеция с туристите не са от вчера, но сватбата на Безосите ескалира напрежението и заради грандоманията им, и заради неудобствата, които ще причинят на жителите със затваряне на някои зони от града и на канали, и заради арогантната демонстрация на влияние и мегаломания и т.н.

# 1 601
Да протестират пред местните институции, които са им разрешили. Не мисля, че дребни суми ще вземат за" три дни яли, пили и се веселили"
Не харесвам Безос и булката, но не е луд, който яде баницата.
Клуни не се ли жениха във Венеция?

# 1 602
И във Венеция се раздават разрешения за каквото се сетиш.

# 1 603
  • Добрич
Сватбата вече е преместена. Няма да е във Венеция , а на два малки съседни острова. Единият бил с население от 11 жители.
Безови призовали да не им носят подаръци, а да дарят за различни каузи на Венеция за опазване на историческото , културно и т.н. наследство

# 1 604
За да изкупят греха, са призовали гостите си вместо подаръци, да дарят за развитието на града.

Общи условия

Активация на акаунт