Звездни Компромати- Юни'25

• 278 248
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 635
Не ми се и мисли какъв е стресът, който сватбената агентка на Безос изпитва, за 24 часа да намери нова локация, да промени програмата и да се разправя с всички примадони.

Нищо, да се трепе там 😂

# 1 636
  • Glasgow
Дамата обаче keep walking, нищо не я събаря

# 1 637
Не само нищо не я събаря, но и много бързо успява да оплете нов богат и млад мъж. Със старчоци не сме я виждали, тип вуйчо Ваньо. Колко й продължават връзките е едно на ръка, но така, както на нея, май не връзват на много жени. Евалата, Марче!

# 1 638
Той Мариния е чист Зуки. Все на гърба и, а очите в деколтето.

# 1 639
  • в пералнята
Не ми се и мисли какъв е стресът, който сватбената агентка на Безос изпитва, за 24 часа да намери нова локация, да промени програмата и да се разправя с всички примадони.

Нищо, да се трепе там 😂
Не вярвам да е съвсем промяна в последния момент. Те 100% са си имали план B, че и план С.
Няма какво да се обърка там.

# 1 640
Е, що не дойдАха тука?! На СофЯ?! В Маринелата щеше супер да се получи! Щяха да пеят всичките Стораро, Софка, Азис! Драго Чая ще води! Булката за първи път ще е адекватно обелена, с нищо не може да ни уплаши! Можехме да им хванем шуменската пантера! Да ги даруваме! Ще я вкараме в клетка златна, пред нея дечица вървят и пеят “ Добре дошли във България” мятат листеца гюл..
Безовица рита менчето… стара майка захранва с хляб и сол! Ако нямат ще им заемем някоя Бистришка баба.
Безос, мани ги тия италианци, ела̀ тука и ние сме Европа!

# 1 641
  • София
Абе, аз предпочитам вуйчо Ваньо пред младият Гущер, а да не забравяме и свинарят и говедото ли беше, звярът ли?

# 1 642
Jacklin, забравяш и старата традиция, за купуване на булката😂Нема да хвърчат само салфетки😂

# 1 643
  • Glasgow
Кейти Пери да танцува с украсеното пиле🤮🤮🤮

# 1 644
  • София
Мария вече го е оплела доволно този човечец и според мен ще има сватба. Тя досега само със съпрузите си се е показвала - Митко, Хриси и Миро. Със сигурност е имала и други любови,  но за тях ни вопъл, ни стон. Изгоря човекът.

# 1 645
Тя два пъти или три се жени, Мара?

# 1 646
Кейти Пери да танцува с украсеното пиле🤮🤮🤮

А Иванка Тръмп ще си покаже всичките зъби и ще каже нещо на иврит 😂

# 1 647
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Jacklin, забравяш и старата традиция, за купуване на булката😂Нема да хвърчат само салфетки😂
Искам да видя как се тъпчат биткойни в обувка 🤣🤣🤣

# 1 648
  • София
Тя два пъти или три се жени, Мара?
Три за щастие до момента. Но балъци много.

# 1 649
27 рокли щяла да смени Безовица и ще са настанени на яхта за половин милиард.

Общи условия

Активация на акаунт