Звездни Компромати- Юни'25

• 276 341
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Пловдив
Има син мисля...
А племенницата не е ли певачка и тя?

# 1 741
Пръстен
Скрит текст:

# 1 742
Има син мисля...
А племенницата не е ли певачка и тя?
От Пеевски, нали?

# 1 743
От нета:

"Фолк певицата Мария отново е готова да мине под венчило, този път за рекорден четвърти път. Само няколко месеца след шумната си раздяла с Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, изпълнителката ще се врече във вярност на новия мъж в живота си.
Според ексклузивна информация на репортер, събитието е насрочено за средата на август, а избраната дестинация е един от най-романтичните гръцки острови – Корфу."

# 1 744
Ако нямаше внимание към съмнителната им известност, дали щяха да правят цирковете или скромно щяха да си живеят без тях?

# 1 745
Корфу - романтичен остров 🙄

Мястото е хубаво, но е толкова обсебено от подпийнали англичани, че не бих го нарекла романтично.

# 1 746
Не разбираш от романтика Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво Миме! Четвърти съпруг и първа сватба на Гърция! Градация! Евала Joy

# 1 747
Мечтата на всеки милионер, синът му да му доведе Мара за снаха.
И аз имам син, добре, че не сме милионери.😂😂😂

# 1 748
Имам съмнения за тази сватба, но да видим… Мара е очевидно тоталната мега булка-бръмчалка.

# 1 749
И аз се съмнявам, че ще има сватба Мара....
Не вярвам таткото на гаджето й да му разреши.

# 1 750
  • София
Толкова неща съм чела из нета като мнения на работници в складовете на Амазон, че Безос никога не може да ми стане “симпатичен” Поредният прогнил с пари, който ги изкарва с буквално робски труд от служителите му. Неслучайно има толкова протести срещу това безумие, наречено сватба. Жена му е с убийствено тяло и мръснишки поглед, а много мъже се побъркват точно по такъв вид. “Моралът” и на двамата да започнат връзка, докато Безос е още женен, е ясен. Иначе окей, че Лорън произлиза от богати и образовани родители. Сигурно това са искали и те - да имат образована дъщеря, която да се омъжи за най-богатия мъж в света ( най-богатия за пред нас, плебеите) Така че и двамата за мен са хищници, които са се намерили един друг и се заслужават.

# 1 751
  • Deutschland
Янева съм я виждала на живо, още когато беше бедна и Шанел беше виждала само в Интернет. Кожата й беше далеч от порцеланова.

# 1 752
Сега прочетох, че пръстенът е около 30 карата 😱 и струва между 3 и 5 милиона. На мен ми харесва, нямам предвид цената, а стои красиво голям камък на тънка халка.

Очевидно Лорън е уникална жена, за да запази интереса на Безос върху себе си, имам предвид след първоначалния ъъ такова, плам 😎

# 1 753
Първата Безова се ожени и разведе ехееййй откога…
И понеже не сме им в къщата, не знаем как  моралът е станал “морал”

# 1 754
Кардашианите и те пристигат

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт