Звездни Компромати- Юни'25

• 276 341
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 755
За Мария, четох че новия преди нея бил с Анита- бивша на Рачков, как ги омайва Мария, за да искат сватби- не знам.

Безос доказва, че кефът е по-важен от морала за богатите мъже. Другото е, че за жалост благотворителността е по-малко отразена от цирковете, не само по нашите ширини.

# 1 756
  • София
Боже, какво вълнение ме обзе! Все едно кралска сватба, ма такава от Тему, нищо че е скъпа. Майтапът настрана, но тези повлекани от рода Кардашиян как винаги успяват да се набутват по големи събития?! Гади ми се като ги видя, само Кендъл ми е симпатична, може би защото е доста различна от сестрите си.

# 1 757
Нашите бръмчалки се излагат, една да не се докопа до вип персоните, срамота.

# 1 758
Кардашианите и те пристигат

Скрит текст:

Божкеее, "с"иганията е завършена.
Еми не сме само ние на Балканите - и по света гъмжи от хора с лош вкус. Изключително лош вкус. Scream

# 1 759
На мен Мара ми се струва Коко Шанел в сравнение с Кимката.

# 1 760
  • Враца
Безос си е избрал Италия и в частност Венеция, защото е красиво, има с какво да забавлява и къде да води госитте си за няколко дни и изобщо- и храна, и обстановка са супер! И аз бих направила такава сватба, ама няма...
Джордж Клуни и жена му са стилни и тя е европейка. И планът за сватбата се пазеше в тайна до последно, а после беше изненада.
Тия двамата са кичозни и показни- като познатите си, които са поканили.
Не се вписват в Долче вита, а са минали покрай него.
Затова явно им се дразнят венецианците...
Хубаво е, че доста пари ще отидат за благотворителност за града. Това има смисъл.

А иначе, извън темата за сватбата, Венеция има толкова много гости и туристи всеки ден от годината.
Дали ще има още 200 човека и сватба, или просто един круизен кораб ще акустира- каква е разликата?

# 1 761
Баленсиага в опит за шега (“Spring 21”)
Скрит текст:

# 1 762
A каква е шегата

# 1 763
  • София
С Кардашянките е и Орландо Блум.
Скрит текст:

# 1 764
Скрит текст:
На сватба с такова облекло ли се ходи?Anguished

# 1 765
  • Враца
Това се зачудих и аз.
Орландо Блум ме кефи по принцип, но тук изглежда като българин, който е излязъл да хвърли боклука... или да цепи дърва.
Защо не е облякъл нещо една идея по-стилно. Не само че отива на сватба, но и има папараци, които дебнат гостите. Не е като да е пътувал с пътническия влак от София за Бойчиновци в жегите без климатик. При тези възможности- частни джетове, колата те кара до стълбите на самолета, персонал ти носи багажа... имаш баня и тоалетна само за теб на самолета... и накрая- къси гащи и потник?!?!

# 1 766
Скрит текст:
На сватба с такова облекло ли се ходи?Anguished

То това им е облеклото с което са пътували, за сватбата и забавленията си носят сумати куфари с облекла..

# 1 767
Орландо очевидно показва форма… затова се е разголил. Ким с тоя мазен гръб си е тотална лелка.

# 1 768
В настоящата булка Безовица ми харесва колко развълнуван изглежда мъжът й до нея. Също така като е снимана по-отдалеч, излъчва някаква виталност. Обаче отблизо я намирам гротескна и неодухотворена.

# 1 769
Орландо очевидно показва форма… затова се е разголил. Ким с тоя мазен гръб си е тотална лелка.
Нали и той ще трябва тепърва да се пласира отново:-) ще показва, как да не показва:-)

Общи условия

Активация на акаунт