Звездни Компромати- Юни'25

• 276 283
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 875
Апартаментът изглежда доста евтино направен - не ми допада кой знае колко, но Нели е уникална. Много красива жена.

# 1 876
Апартаментът изглежда доста евтино направен - не ми допада кой знае колко, но Нели е уникална. Много красива жена.

вероятно не е евтин, но пък не изглежда стилен. бая еклектичен бих казала, не ми допада.
но Нели да, много е красива, изглежда страхотно.

# 1 877
  • София
За снимката на Анджелина ИИ казва, че е от 2015г, вероятно затова изглежда така свежо. Цветът на косата също е ключов...

# 1 878

Приличат на София Вергара и Джо Манганиело.

# 1 879
Кейти Пери, Орландо Блум и Кимката. Кой на кого прилича?

# 1 880
Не разбирам защо Ким продължава да се котира… при всички интервенции, корсети и диети изглежда подпухнала и подпълнена.

# 1 881
О,този бозав Орландо е минал покрай Джо. Grinning

# 1 882
  • Glasgow
Това е стара снимка, Кейти, Орландо и Ким без филтри 😅на техните снимки по изгладени бяха

# 1 883
Кейти Пери, Орландо Блум и Кимката. Кой на кого прилича?
Манганиело така гледаше Вергара на едни Оскари и бяха 10-на години заедно.

# 1 884
  • Варна
Защо си мислите, че Безос не прави благотворителност?

# 1 885
Цитат от случайна статия. "Безос е отделил 10 милиарда долара в рамките на 10 години, или около 8 на сто от текущото си нетно състояние, за Фонда за Земята на Безос (Bezos Earth Fund), на който Санчес е съпредседател. Сред приоритетите на Фонда са намаляването на въглеродния отпечатък от строителния цимент и стоманата; натиск върху финансовите регулатори да вземат под внимание рисковете, свързани с климата; усъвършенстване на технологии за отчитане и картографиране на въглеродните емисии; и изграждане на естествени, растителни поглътители на въглерод. "

# 1 886
Само с полета на стоте частни самолета до Венеция тази работа с въглеродния отпечатък се компенсира Simple Smile

# 1 887
Стана ясно защо Ким К така упорито се върти около семейството Безосови. Amazon ще пуска филм за куклите Bratz, а Кимчето ще е продуцент и ще играе ролята на злодейката

# 1 888
  • на село
Нели е много красива жена, но работата ѝ е на ръба на евтиното и кича. Това е всичко друго, но не и изчистен апартамент. Никакъв усет за интериорен дизайн няма - само с пинтерест не стават нещата. Тя и така се облича. Аз не бих ѝ поверила проект.

В този смисъл, забравих да кажа, че съм потресена от парцала, с който си е препасала тиТите Ким Кардашиян. Може ли да имаш толкова пари и да се обличаш така? Има толкова начини да си покажеш фигурата и бомбите, щом като толкова много държиш. После се чудим що Бианка ходи гола. Ми да е по-гола от Ким.

Мама Кардашиян, обаче, с новото лице изглежда най-добре от всички.

# 1 889
Нели наистина е застинала в миналия век що се отнася до личния си стил. Като изключим апартамента на Пепе, вкусът й за интериор е потрес. Никога няма да забравя как показваше предишния им дом със Сано - имаше стотици сувенирчета, в кукленски стил. Новият дом на Нели и Сано изглежда като евтино изпълнение от пинтерест, пак с много кич.

Явно Пепе се е борила със зъби и нокти за този смес от японски и скандинавски стил. Щом и самата нели казва, че е било лично предизвикателство понеже никога не била правила изчистен интериор.

Общи условия

Активация на акаунт