Звездни Компромати- Юни'25

• 276 302
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 890
  • До морето
Ми то пък колко проекта да е правила- до тук клиентите, за които знам са й мъжа й и сина й 🙄 Има ли нещо друго обзавеждано от нея?

# 1 891
Ми то пък колко проекта да е правила- до тук клиентите, за които знам са й мъжа й и сина й 🙄 Има ли нещо друго обзавеждано от нея?

Един 2-стаен апартамент. Също много цветен. Отново с мебели от Турция.
Има го в профилът и.
Натоварващо цветен е за мен.

# 1 892
Аз пък харесвам Кимката Кардашиян. Кефи ме (без огромния задник).

# 1 893
Сега обзавежда новия апартамент на Богданска.

# 1 894
Не знаех, че Петканова обзавежда нов апартамент. Странно, тя беше близка приятелка с архитектката/дизайнерката на сегашния.

За мен бе много странно решение 7годишният й син да спи в нейната спалня, където има много малко място, а другата спалня да е направена на кабинет и стаята на долния етаж да е дрешник. Така и не видяхме детето й да играе с играчки в този дом, може и да няма място. Детето е ученик, а няма бюро, ни негов си кът

# 1 895
Защо си мислите, че Безос не прави благотворителност?
Всички богати в САЩ, мисля, отделят и за благотворителност. Там има данъчни облекчения, доколкото знам, така че не е само от добро сърце.
Безос, ако е бил толкова милостив, нямало да остави служителите си в такива условия.

# 1 896
Орландо Блум
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:12 от Kawsay

# 1 897
Тотален хаос на сватбата на Безос! Порой прекъсна купона.
Булката избяга от църквата във Венеция, за да си хване водно такси.

Гостите на сватбата на Джеф Безос и Лорън Санчес се озоваха насред гръмотевична буря, която внезапно прекъсна празненството по посрещането на двойката във Венеция, Италия, в четвъртък вечерта.

Булката беше забелязана да бяга от църквата „Мадона дел'Орто“ към водното си такси, докато служители държаха чадъри над нея, за да я предпазят от проливния дъжд. Ким и Клои Кардашиян също побързаха да се измъкнат от бурята при напускането на събитието.

Крис, Кендъл и Кайли Дженър бяха сред останалите известни личности, които напуснаха празненството с прибързани крачки. Основателката на Khy дори сподели снимка на мокрото си водно такси на стори в своя Инстаграм.

# 1 898
  • Пловдив
Мокри кокошки с екстеншъни Stuck Out Tongue Winking Eye сигурно затова са побегнали...

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:29 от mystic woman

# 1 899
  • София
За жалост хубаво време не се купува с пари. Нужна е и доза късмет Sunglasses

# 1 900
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За жалост хубаво време не се купува с пари. Нужна е и доза късмет Sunglasses
А можеше Безос да преведе някои и друг милион към Церн, да врътнат малко колайдера, и да има слънце и синьо небе цяла седмица...

# 1 901
Има ли снимки как бяга Simple Smile

# 1 902
Голямата дама на френското кино Изабел Аджани, днес навършва 70 години. Да е жива и здрава!
Скрит текст:
"Успях да опазя невинността си. Но винаги съм се чувствала наранена от хората, които се опитват да ми я отнемат", казва тя.
"Когато бях атакувана и незачитана, се чувствах уязвима и изпепелена", продължава актрисата. "И няма нищо по-смешно от това да се ласкаеш, че си звезда. Защото днес си звезда, а утре?", казва още  носителката на 5 награди Сезар и с две номинации за Оскар.
Скрит текст:
Извинявам се за малкото отклонение от голямото събитие на сем.Безос.

# 1 903
  • Пловдив
Кимката в цял ръст с пристегнатата рокля Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/19Cir8tUn4/

Мишел Обама се е стопила...танцува тук.https://www.facebook.com/share/v/1NbGtK64Wo/

# 1 904
Има ли снимки как бяга Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт