Звездни Компромати- Юни'25

• 276 198
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 070
  • на село
Помня аз слуховете за Марион и Брад и смятам, че хич не са били преувеличени. Джоли е имала пълно основание да ревнува - тя много добре знае какви ги върши Брад на снимачната площадка - нали така се разведе и първия път.

# 2 071
Децата на Безос като по-малки. Така и не стана ясно присъствали ли са на сватбата.
Скрит текст:

# 2 072
Страхотна рокля и страхотна  жена. Blue Heart

# 2 073
Веселяшка скоро не се е мяркала, какво се случи с нея?

То направо е срамота на фона на толкова пари да изглеждаш зле.
Наистина има нови подобрения в лицето и и изглежда много по-добре госпожа Безос.

Нека са щастливи, интересно ми е, ако толкова много се обичат защо подписват предбрачни договори?

# 2 074
Не е на сватба, а на почивка в Корфу. Друг и  голям американец Маджик Джонсън.

Безос поне са приключили въпроса с децата, та не ги мисля 😂
Аз не съм толкова сигурна за това. Тази мегаломания, която гледахме означава, че те се имат за нещо велико, което целият свят трябва да види и да се възхити. Може и да поискат да предадат гените или поне ценностите си на някое безосче. Всъщност сигурна съм, че искат, въпросът е дали ще успеят. Ще видим....

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 12:25 от DiscoBiscuit

# 2 075
  • София
Някъде четох, че двамата сина на Лорън са я придружили до олтара, а дъщеря ѝ е била кума. За децата на Безос нищи не пишеше.

# 2 076
Според мен Мария като тип жена пък доста напомня Безовица. Много усмихната, което се харесва на мъжете, въпреки че типът “кисела гъзария” е много популярен навсякъде, намусени и като натровени жени тип Бела Хадид. Много корекции, които някак й отиват. Натрапчива мания по лукса.

А в горната джука, извинете, но приликата е натрапчива
Скрит текст:

# 2 077
  • Пловдив
Аз не съм толкова сигурна за това. Тази мегаломания, която гледахме означава, че те се имат за нещо велико, което целият свят трябва да види и да се възхити. Може и да поискат да предадат гените или поне ценностите си на някое безосче. Всъщност сигурна съм, че искат, въпросът е дали ще успеят. Ще видим....
Не са решили, не са си направили. Годините нямат значение, всеки втори в техните среди ползва сурогатни майки.

# 2 078
Бих предпочела нахилената Мара ,пред кахърната Радина.Grinning

# 2 079
  • Пловдив
Първата жена на Бозос си прилича мнооого с втората Simple Smile Е, новата е по-по нали, ама все пак...

# 2 080
Орландо 😂 , Гейл Кинг и Том Брейди. Очевидно за да да в тон с европейската мода, мъжете са с леко къси и тесни панталони
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 081
# 2 082
  • Пловдив
Преслава и поднасянето на тортата Grin
https://www.facebook.com/share/r/1CUVrNJdq9/

# 2 083
  • София
Любими звездни двойки са ми такива, които си живеят живота без кич, шум и показност - като Пиърс Броснан и жена.
Ще съм критична относно Безовица. Избрали снимки от ъгли, откъдето изглежда най-добре. Ок, че не е разголена, но не ми харесва роклята тип русалка, с копчета отпред и отзад и дантела. Малко в повече идват тези копчета отпред. Пристегната зверски с корсет (дишането е мъка, но трай бабо за хубост) и с тази и предишната рокля. Гледах клипчето с булчинската рокля в градината, не й стои толкова добре, колкото изглежда на снимките. В цял ръст изобщо не й стои добре, доста късокрака я прави. Като парче памук, пристегнато с конец на 2 места (снимка 1). Вместо да си направят една готина лежерна примерно хавайска  сватба, облечена с удобна рокля и да си прекара истински хубаво, си спретнаха панаир на суетата. Катун Кардашиян даже няма и да коментирам.
Това, което ми направи впечатление на клипа с булчинската рокля е, че много зее с уста, опитвайки да имитира щастлива усмивка. С това озъбено устище ми прилича на акула или хищна хиена, която всеки момент ще схруска или погълне Безос. Такива са усещанията и асоциациите, които предизвиква буквално.
Безовица и 5 Долчета и Габана да облече наведнъж или няколко Версачета или Шанел пак няма да придобие стил и класа. Грубо и вулгарно излъчване на турбо фолк застаряваща плеймейтка мутреса.
Скрийншоти от въпросния клип
Скрит текст:

Любимата ми латина е Шарън Фонсека на Джанлука Ваки, т. нар. чичо Дядко. Често пуска клипчета без грим, свежа и естествена сладурана и в тяло е Топ. Понякога малко ми прилича в чертите на лицето на Джесика Алба. Живот си живее момата.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 13:57 от Vesika

# 2 084
Любимци са ми с чичко-дядко.
Те очакват и второто си дете, доколкото гледах снимки от тик ток.
Големи сладури са и си личи, че се обичат. Въпреки 27 години разлика.

Общи условия

Активация на акаунт