Звездни Компромати- Юни'25

• 276 201
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 115
Малко отделно от темата със сватбата на годината, но някой знае ли какво се случва с Ариана Гранде? Излежда много страшно.
Скрит текст:
Ама моля ви се спрете да вярвате на такива AI генерирани клипове и снимки.... безумно е, като чета коментарите под клиповете и се хващам за главата, после ревете, че са ви измамили. Личи си от 100км. че това е фотошопирано и изкуствено направено. Как би се появила звезда от нейния ранг в този вид?

Глория днес прави 52, пуснала песен. Много хубав текст - "Никой не избира колко да е влюбен, колко да умира по човек за обич труден..."
Скрит текст:

Преслава май има и доведен син от предишния брак на мъжа й:
Скрит текст:

# 2 116
Има доведен син , да. Бащата доста го взима с тях , по едно време имаше слухове , че иска да го взима от майка му , която май си прекалява с алкохол и балони по дискотеките . Миналата година беше писала някакъв безумен статус по повод рд на Преслава или дъщеря и . 🤣 хич не я слуша главата , беше много близа приятелка със Светлана , но нещо са се изпокарали , сега Гушеров и рекламира парцалите .

# 2 117
  • Glasgow
Вярно, че беше писала някакви странни неща, можело и Преслава да стане госпожа едикоя си като нея 🤣те от сто години заедно, преди това я зарязва за Златка, Ария и незнамсикоя още, но важното е че тя е госпожата 🤷🏻‍♀️

# 2 118
Не разбирам, защо се дава наклон, кой как да си прави сватбата.
За упражнения по реторика.

На мен булката ми харесва, роклята добре стои на фигурата й, изглеждат щастливи и изобщо не им пука дали Лучия от Портофино или Наташа от Уляновск ги харесват:-) имат пари-угаждат си както им се иска!
Чичото-дядко и момата са като наши биомети фактически, но понеже дядкото върти танци, а не се изживява като експонат от музея на Мадам Тюсо, явно тази връзка изглежда по приемлива.

Андреа… 😞

# 2 119
  • на село
Тези уж божи хора дали си дават сметка колко човеконенавист прокламират? Нали вярата прави хората по-добри?

# 2 120
  • Пловдив
Роклята от днес? Или Al според някои коментари във фейса?

Скрит текст:

Всички рокли досега ми харесват.

# 2 121
Това е АI рисунка

# 2 122

Жалко, защото е доста по-добре от дантелите.

# 2 123
  • София
На мен пък бившия на настоящата госпожа Безос ми прилича на вуйчо Ваньо! Един такъв излъскан, изпънат, студен... разликата е, че се усмихва с ужасните  си изкуствени зъби, докато вуйчо не се усмихва никога! Такива зъби имаха застаряващите актьори в американските сериали през '90 (тип Далас, Пътеводна светлина...) Ужасен ми е! Та тази австралийска мома, направо ми е мъчно за нея!

# 2 124
Ето, принцеса Раджуа (йорданската снаха) след Рания с мъжа си в Том Форд. Една рокля с дълги ръкави, няма заметнати шалчета.  
Скрит текст:

Във всеки случай обувките и клъчът на Рания са фантастични, умирам за такъв цвят.

# 2 125
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От толкова снимки на Лорън тези дни най-накрая се сетих на коя нашенка ми прилича. На Цвети бивша Биометова, любимка на много потребителки тук.
Роклята на Лорън за мен е прекалено пристегната и с много дантели, но сватбата си е нейна, вкусът също, а тя направо сияе, както и чичко Безос.
Кралицата на Йордания е на операция разстояние да стане едно към едно в лице с г-жа Амазон.

# 2 126
Днес са по-кежуъл младоженците.

Скрит текст:

Днес си тръгват гостите.

Скрит текст:

Във всеки случай обувките и клъчът на Рания са фантастични, умирам за такъв цвят.

Аз дори си поръчах снощи такива обувки. 🤣 Но не съм се повлияла от Рания де, просто ми трябват.

# 2 127
Добре де, ако днес си тръгват гостите, значи празненствата приключват. Кога ще видим останалите рокли?!

# 2 128
Том Брейди прекарал деня със Суийни, а пък Орландо се пробва с Ким К. Пишат отдавна я харесвал.

# 2 129
Орландо верно малко като отвързан изглежда, ама баш пък Кимката да награби… 😂

Общи условия

Активация на акаунт