Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 171
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 765
Може би искаш да кажеш, че жестоко ѝ унищожава красивата фигура Thinking
Красива и пропорционална жена, за мен точно тази ѝ визия е недоразумение. И Цветово,, и пропорции, и сако с дълъг ръкав с къс панталон... Конкретната жена има толкова визии за подражание и възхищение, че тази конкретно ми е пример за "Деца, не правете така вкъщи"

Снимката в цял тъст

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 13:30 от peneva_a

# 766
Аз, също като Пенева, изобщо не харесах визията.
Единственото, което ми харесва на тази снимка е коланът.

# 767
  • Sofia
Изводът : дори и кралица може да се облече неподходящо. Joy

# 768
Тази дължина бермуди, рядко седи добре на живо, Досега съм видяла само един човек, на който му седи супер, аз от миналата година се опитвам да си купя и все не мога да се харесам, а доста модели съм пробвала и продължавам да пробвам.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 11:58 от zari65

# 769
Може би искаш да кажеш, че жестоко ѝ унищожава красивата фигура Thinking
Красива и пропорционална жена, за мен точно тази ѝ визия е недоразумение. И Цветово,, и пропорции, и сако с дълъг ръкав с къс панталон... Конкретната жена има толкова визии за пример, че тази конкретно ми е пример за "Деца, не правете така вкъщи"
Абсолютно!
Бермуди харесвам на висока слаба жена, каквато е Ал. Вчерашната визия с коланчетата и без тях много ми допадна. А също и като цветово съчетание. Днешната с черното горно не ми е твърде лятна...дребните жени с бермуди на мен не ми харесват...освен ако не е точно премерена дължината и ширината на панталонките.... стоят ми все едно са тръгнали на риболов.
Марджи, имала си много красива рокля и обувки за бала...!

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 13:26 от mimi.7299

# 770
  • София
Мими, не съм съгласна за дребните жени. Трябват точните бермуди на конкретното тяло.

SHE_IS е дала много хубави предложения за съчетаване на бермуди.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 11:53 от asa

# 771
Мими, не съм съгласна за дребните жени. Трябват точните бермуди на конкретното тяло.
Точно това казах, абсолютно точно напасната ширина и дължина! Blush

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 13:01 от mimi.7299

# 772
Естествено всеки има свое мнение, но снимката е отрязана и не дава цялата фигура а и е снимано фтонтално, така че е нормално да изглежда особено скъсена. В крайна сметка търсим варианти за бермудите и какво може да се пробва, а огледалото казва дали отива на конкретната фигура Blush

# 773
Много хубав леопард в зелено видях 🐆💚
Марджи, а роклята нагоре как е?
С обувките много си отива.

Благодаря за предложенията момичета 🌷🌷🌷
Факт че ми е трудна дреха и първа такава в гардероба, затова и ви занимавах толкова.

Днес пихме кафе с близки колеги, съвсем неформално и се върнах да си работя от вкъщи преди да удари жегата. Стоя си смачкана 😃

Мм не ме харесва с ленени дълги панталони, то и аз не се възторгвам като се видя, но нося, защото с нещо трябва да се ходи в дните дето съм вътре и вън. Че и сако разнасям 😃

Кралица Мери ми харесва така, видях снимката в цял ръст.
Позната носи костюми с дълги бермуди/пола панталон и на мен ми харесва много, красотата се вижда при движение, малко като с широките панталони

# 774
Нали напоследък показвате платформи, нета се съсипа да ми предлага предложения. Тези на РЛ харесах много, но нито са моя цвят, нито моята форма...

В тези направо се влюбих, но на дебелите крака трудно...

Ал, висока и слаба жена може да си позволи почти всичко да носи...няма как да не си хубава и с ленени панталони...но с прибрани си още по хубава!
ПП От златните чехли си поръчах и зелена змия...просто са толкова меки и удобни, че сигурно цяло лято само тези два чифта ще нося! Милата приятелка от мола се обади, че са дошли...! ММ още не знае, дано не получи удар! Blush

Ще вървят с всичките ми едноцветни рокли... 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 15:04 от mimi.7299

# 775
Зелените са по-красиви.
Те и шарените змии са по-красиви

# 776
  • Пловдив
Тези платформи на Ралф ги поръчах, цяла седмица ги държах с надеждата да се заобичаме, но накрая ги върнах. Кракът ми се приплъзва напред и кожата при отвора се впива в пръстите ми много болезнено. Много ги мислих, но имам достатъчно пълни кутии с необувани обувки, купувани в моменти на безумие и реших, че повече няма да затварям пари в "само красиви", но нефункционални неща.

# 777
Много са хубави зелените чехли, Мими! Да си ги носиш с много удоволствие.

# 778
  • В заешката дупка
“Официалните” бермуди според мен трябва да се забранят със закон. Stuck Out Tongue Closed Eyes И аз не знам защо съществува тази дреха. Няма някаква особена добавена практична стойност; само осигурява евентуално разнообразие в гардероба. Ама пък разнообразен гардероб човек може да има и без тях. Крива ми е тая дреха и това е…

# 779
  • София
Зависи. Ако са от лен, ми стоят прекалено отпуснато, лежерно. Ако са от по-твърд, стегнат плат, ми харесват. Иначе такива лилави от лен май видях в Credo тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт