Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 118
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 990
  • Ямбол
Да, Ал, това е краткия отговор от мен =))

Марджи, рокля ли е? Много хубава бродерия.

# 991
  • София
Аз копирам поста на Майола. И по двата въпроса. Плюс молба за цяла снимка от  Марджи.

# 992
Ал, и от мен да...не ми харесва този цвят и шарка точно със златни сандали, бих сложила бели! Blush
Марджи, чудна рокля, и аз имам бяла рязана бродерия до под прасеца, но уви доста ми е малка! Flushed

# 993
И аз искам да видя бялата рокля в цялост

Мерси момичета, свежа ми изглежда роклята, но малко нетипична за мен шарка.
Ани ме вдъхнови с нейната лавандулова хладна рокля.

Мими, бели сандали/обувки да искаш 🙂
Много обичам, както и бели чанти.
Гледах стари снимки и ми направи впечатление, че мама и баба са носели бели чанти и обувки с всякакви цветове дрехи.

днес така, топло ми е 😃
...

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:07 от Al Georgieva

# 994
  • Пловдив
Ал, виждам те в тази рокля и още как. И себе си виждам в нея с едни високи платформи, които още ги няма.

Момичета, и аз много харесвам рязана бродерия- на рокли, на ризи... много нося. Споделяйте ако ви попадне нещо неизпускаемо.

Анджи, аз не видях нищо неприлично в твоята снимка, да не говорим за "позорно". Лятна, прохладна визия.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 14:15 от AlexaS

# 995
Обожавам рязана бродерия и жакард в бяло 🤍 за летни рокли -  стоят фантастично със златно, рафия, коноп, цветни и т.н. обувки/чанти/колани.
Не ми стоят, но ми доставя удоволствие да ги виждам на други дами.

# 996
Зелената рокля само за фигура като на Ал е правена. Давай смело! Много е хубава.
ДХЗ, красавица си ти! Идеално ти стоят панталонките!
Рязана бродерия много харесвам.
Марджи, покажи с обущетата от друг ъгъл, така изглеждат твърде груби за роклята, но реално може би не са.

Вчера, рошава, с вятър в косите и с рязаната бродерия от Манго. Мисля, че ме разширява оптически, но при движение е много по-добре.
Принцови острови, Буюкада.

.........
Обеците пак не се виждат, а са чудесен детайл, и страшно много си ги харесвам.
За днес сме планирали Ускудар, не знам с какво да бъда...Ще видя.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:39 от Dez

# 997
Ал, аз съм НЕ за тази рокля.
За теб, не заради роклята... По-фолорално ми идва, някак по-романтичен е десена...
Това на рамото също не знам как ще стои. Но само пробване ще покаже за него.
На едноцветните се вижда как добре е скроена и е подходяща за фигурата ти, пак с уговоката, че на раменете изобщо не е ясно на живо как ще е.
Скрит текст:
ето снимка откъм гърба с друг цвят

# 998
Моделът е за Ал на 100%, за цвета не знам, тя е бяла и дали няма да е много студен десенът.

# 999
  • София
Много ми харесва зелената рокля на мен.
Рязана бродерия харесвам, но мисля, че не ми отива. Бялото за лятото е незаменимо. Вкъщи всички започнахме да въртим белите дрехи, съответно бяла пералня доста често.

# 1 000
Модела на роклята на Ал много ми харесва, цвета ми харесва също, за свободно време, лежерно (така си я представям). Трябва да я пробваш, за да я усетиш, Ал.
Бели рокли харесвам и аз, има една много красива на ДиКа, която от много време заглеждам, но засега успявам да се въздържа:
https://dika.bg/bg/products/byala-lyatna-roklya-riza-ot-len-i-vi … 86295-00000-01k-1

Дез, много си хубава!

# 1 001
Бялото за лято няма равно.
И естествени материи.
38-39 градуса днес, а утре ще мине 40-41.

Дез, многа ми харесва летния ти стил ❤️
Нямам нито една толкова дълга лятна рокля, а така хубаво стои.
И косата реших да си потъмня на следващото посещение в салона.
Котката е ❤️

Ще се покажа с роклята, очаквам да ми застане.
Но то и като е жега, влиза в сила "Кой ти гледа в тая жега" 🤣

Мими8809, виж я лайв роклята, снимах я за Ани, струва ми се че Дика са преиграли с цената, плата на снимка сякаш е по-красив.

# 1 002
Ал, ако не беше това цената, не бих мислила толкова, ама наистина са попрекалили...Ще я видя, само да намеря време да сляза до центъра, благодаря Simple Smile

# 1 003
И аз съм на тема рязана дантела. Поръчах току-що нещо, което съм почти убедена, че ще върна, но ще си начеша крастата. Ако все пак не върна, ще ползвам само за почивка.
Скрит текст:

Ал, моделът е много твой, а на мен десенът страшно много ми харесва. Имам блуза с подобен десен.

# 1 004
  • Виена
Аз съм клиент на Дика, да кажем умерено редовен, обаче 320 лв за лятна рокля без ръкави ми се вижда абсурдно. За тези пари, 166 евро взех рокля от Туинсет, вчера пристигна. Прекрасно опакована, изгладена, на закачалка. Иначе в тренда, с дантела.

Сега, на мен ми стои различно, полата става доста по-обемна;) Но роклята е безупречна!

Общи условия

Активация на акаунт